Търся халогенни крушки, които да светят бяло
Търся халогенни крушки, които да светят бяло
Здравейте, търся съвет за халогенна крушка Н7, която да свети максимално бяло. Сложих си на късите светлини ксенон 5000 К и сега като запаля фаровете, дългите жълтеят адски много в сравнение с ксенона. Можете ли да дадете съвет какви халогенни крушки да взема, за да не е толкова голяма разликата. Гледах Osram nightbraker. Благодаря предварително за споделените мнения!
!
Na dosta slujebni koli sam testval pochti vsichki vidove krushki kakto i ksenoni...
znachi kakvoto i da slagash - na ksenon vinagi jaltee leko
ima mentatsi koito svetiat mnogo bialo no sa palni boklutsi no pak e bialo xaxaxa no ne gi slagai
Ako imash kinti se nabutai za PHILIPS BLUE VISION - mnogo sa dobri svetiat bialo svetiat v pati po-silno sravenie s obiknovennite- s dve dumi ako si fen teh gi slagai ishte si dovolen!
CHEERS
znachi kakvoto i da slagash - na ksenon vinagi jaltee leko
ima mentatsi koito svetiat mnogo bialo no sa palni boklutsi no pak e bialo xaxaxa no ne gi slagai
Ako imash kinti se nabutai za PHILIPS BLUE VISION - mnogo sa dobri svetiat bialo svetiat v pati po-silno sravenie s obiknovennite- s dve dumi ako si fen teh gi slagai ishte si dovolen!
CHEERS
Re: !
това не разбрахДон Хуан написа:znachi kakvoto i da slagash - na ksenon vinagi jaltee leko

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

Re: !
kakvato i krushka obiknovenna da slagash vinagi jaltee ako drugia far sveti ksenon - ksenona sveti dosta iarkonewmiro написа:това не разбрахДон Хуан написа:znachi kakvoto i da slagash - na ksenon vinagi jaltee leko
pone tova e moeto mnenie-mnenie na chastichen deltonist xixixixi
cheers
ахаа, е сега разбрах вече, благодаря за пояснението, мисля че си прав 

stay up and keep shining!!

- dil
- Получена благодарност: 2 пъти
- Обратна връзка:
Вече година карам с Osram All-Season само че е H4, мисля че съм виждал и Н7 в Практикер.
Според мене светят доста бяло
Според мене светят доста бяло

Toyota Corolla Verso 1.8 1ZZ-FE 2008
Toyota Corolla E11 Wagon 1.3 4E-FE 1997
Renault Clio 1.3 1995
Полезни съвети за Corolla E11
Toyota Corolla E11 Wagon 1.3 4E-FE 1997
Renault Clio 1.3 1995
Полезни съвети за Corolla E11
!!!
Edni otlichni krushki- Philips blue vision sa 45 leva a kachestven ksenon nemarkov e 200 leva taka che edva li ima smisal da se nabutva chovek za normalni krushki ot tozi klas - po dobre ksenon - da ne govorim che ima po nekachestven ksenon za po 110 leva...koito pak shte e v patipo dobre ot normalna krushka!kristian написа:Е въпроса беше за халогенни крушки.Ясно е че ксенона е по-ярък,ама и цената му е поне 5-6 пъти по-ярка.
cheers!