rudolf написа:вече всички сме единодушни,,,,всички бг-диструбутори -купуват от тойота балкани ( новото име на търговския отдел за внос на ТМ-ауто)...
които пък извършват стокооборота с тойота гърция
И кои сте тези всички, които сте единодушни? Извинявай, но скоро по-голяма глупост не бях чувал ни от БГ политиците, ни даже от Александър Томов... Нито Тойота Балканс е "търговския отдел за внос на ТМ-ауто", нито разбирам за какъв стокооборот с Гърция става въпрос.
Мисля, че обясних съвсем нормално каква е ситуацията, Ако номерът е да се заяждаме заради самото заяждане, или пък си пишем на принципа "едно си баба знае - едно си баба бае" - ОК.
По тази логика аз мога докрай да твърдя, че носът ти е червен и свети в тъмното... защо ли? Ми защото
Rudolf the red-nose reindeer е известен персонаж от песничката. С червен нос, който светел в тъмното и прочие. Ама историята и там е точно толкова вярна, колкото и тази, която ти разказваш.
Нищо лично,
rudolf, ама ако ще водим дискусия, нека тя да е продуктивна, а не да слушам надрасканата грамофонна плоча, която е зациклила на един и същи пасаж...