Причината за създаването на тази тема е, че ме интересуват отговорите на няколко въпроса около моята количка. Значи започвам с въпросите и се надявам някой колега запознат с модела и добро желание, да отговори.
1. Размера на дупките за болтовете на джантите?
2. Мога ли да си регулирам съединителя, че другите коли които съм карал ми отделят по долу, а този малко горе ми отделя?
3. Как да монтирам говорители отзад на корите, има дупки има и изведени кабели, но няма никакви уши за захващане на какъвто и да е говорител, или поне аз немога да ги напипам, също така къде мога да си намеря такива букси (мъжка ми трябва) за говорителите, че кабела който е прокаран до там е доста късичък и завършва с женска букса (явно някаква тойотаджийска) та ми трябва мъжка че няма как да се резне тази тойотаджийската и да се запои някаква стандартна?
4. Как се регулират фаровете?
5. Къде се намира горивния филтър (чувал съм че е в резервоара и не се сменял, ама дали е така..?
6. Има ли защита на ангренажа (става въпрос за 7А-FE двигателя да напомня) тоест ако се скъса става ли мазало, или има там някакъв блокаж (не ги разбирам много)
7. С какво масло да я карам, колата е на 120 000 км. (някъде бях чел че кастрол най го понасяла, а другаде мотул, и какво да й сложа полу или пълна синтетика)?
9. С какъв бензин да я карам, по каталог я дават 95 безоловен (то не, че има оловен вече но.., поне така знам), ако я карам с 98 или 100 има ли проблеми, с какво е по добре и какви предимства и недостатъци има?
10. Какво да прегледам по автомобилчето (най-често срещани дефекти)?
Това са въпросите за сега, ако се сетя за нещо друго ще питам, а който има нерви да ме изтрае ще отговаря, какво да прави biggrin.gif
Надявам да получа необходимите отговори. Благодаря Ви за вниманието!