Очевидно не съм от щастливците, които имат шанса да се насладят на безпроблемно шофиране на своята Карина...досега преживях доста технически проблеми...на дневен ред е прословутата кормилна рейка

Вече май с ремонт няма да се мине и ще трябва смяна...Естествено говоря за нещо втора ръка. Та...се надявам да сте в състояние да ми помогнете като ме упътите към някакви морги или нещо подобно. Аз съм от Шумен та би било добре, ако има хора от околията(Варна, Русе, Търговище) да ме упътят. Вече попаднах на два варианта, но нямам представа дали ще ми свършат работа понеже на едното място ми казаха, че имало 4-5 производителя и няма никаква гаранция, че тези които съм открил ще паснат...Тук прочетох че имало само японски и англйиски...и евентуално едните могат да се пригодят за другия тип и така...Та каква е истината всъщност...и има ли начин да разбера каква е моята рейка преди да съмм я свалил? Каква е желателна да търся? И дали е възмжно да попадна на такава, която е невъзможно да бъде монтирана? Всъщност ще ми бъде полезна всякаква конкретна информация, която можете да ми дадете по въпроса...