Стикери за София

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор

Стикери за София

1 черен
7
17%
2 черни
14
34%
1 бял
7
17%
2 бели
5
12%
1 сив
1
2%
2 сиви
7
17%

Общо гласове: 41

Uncle Dido
Почетен Администратор
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Uncle Dido » 28 Авг 2008 16:47

fcukml написа: естествено нивелира ми е крив , че и лепенката е малко под градус.
Ама хич да не ти пука! Повечето шофьори са кривогледи, така че ще я виждат права! Идеята е важна! cool.gif

Честито за новата придобивка!

Аватар
b0by

Мнение от b0by » 28 Авг 2008 16:52

Kiki написа:Е кажи защо! Той човека не е продал още Тойотата! biggrin.gif tongue.gif
Той сега ще се вози ту на едната , ту на другата , и накрая ще избере ххохохо! Шегувам се разбирасе :whistle: Кики , снимки от неделя няма ли???

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 28 Авг 2008 16:55

fcukml написа:Благодаря на Калин, срещнахме се и ми даде един черен, естествено нивелира ми е крив , че и лепенката е малко под градус. Тука се реагира по-бързо от доста места където трябва бърза реакция. Предлагам да подадем документи за ИНСТИТУЦИЯ.! :thumbsup: :thumbsup:
Това всичко е много хубаво, ама не е лошо да дойдеш в неделя 30.08.2008 на срещатав "Кукуш" да се запознаем и да пийнем по бира! :thumbsup:Ако не знаеш къде се намира пиши! Ще ти обясним!
Последно промяна от Kiki на 28 Авг 2008 16:58, променено общо 2 пъти.

Аватар
b0by

Мнение от b0by » 28 Авг 2008 16:56

fcukml написа:Благодаря на Калин, срещнахме се и ми даде един черен, естествено нивелира ми е крив , че и лепенката е малко под градус. Тука се реагира по-бързо от доста места където трябва бърза реакция. Предлагам да подадем документи за ИНСТИТУЦИЯ.! :thumbsup: :thumbsup:
Ела в неделя да премерим градусите , ъглите с някоя "жива" Бира!

Аватар
fcukml
Обратна връзка:

Мнение от fcukml » 28 Авг 2008 17:04

Kiki написа:
Това всичко е много хубаво, ама не е лошо да дойдеш в неделя 30.08.2008 на срещатав "Кукуш" да се запознаем и да пийнем по бира! :thumbsup:Ако не знаеш къде се намира пиши! Ще ти обясним!

О непременно ако съм в София ще дойда, даже ще дойдем с един приятел, дето и той беше фен на тойота докато не се качи в ........ Лексус :))))) Тва Кукуш не е ли в Лозенец някъде?
moving forward

Аватар
fcukml
Обратна връзка:

Мнение от fcukml » 28 Авг 2008 17:06

Fido Dido написа:
fcukml написа: естествено нивелира ми е крив , че и лепенката е малко под градус.
Ама хич да не ти пука! Повечето шофьори са кривогледи, така че ще я виждат права! Идеята е важна! cool.gif

Честито за новата придобивка!
Хахахаха, викаш некъв вроден дефект е при очния преглед, таблото седи накриво и ние оттам така виждаме :))))
moving forward

Аватар
Kiki

Мнение от Kiki » 28 Авг 2008 17:32

fcukml написа:
Kiki написа:

О непременно ако съм в София ще дойда, даже ще дойдем с един приятел, дето и той беше фен на тойота докато не се качи в ........ Лексус :))))) Тва Кукуш не е ли в Лозенец някъде?
Кукуш се намира точно до завод"Ворошилов"- На улица "Кукуш" в квартал "Захарна фабрика"

Аватар
fcukml
Обратна връзка:

Мнение от fcukml » 28 Авг 2008 18:06

Не знам къде да го сложа това, но просто не се сдържах biggrin.gif
E ако хората от тая страница се бяха поинтересували от Тойота, може би нямаше да го окачествяват като абсурд :) Това просто е нормално, въпроса на поддръжка и застраховател на арабите :)
Прикачени файлове
toyo.JPG
toyo.JPG (61.59 KiB) Преглеждано 2543 пъти
moving forward

Аватар
fcukml
Обратна връзка:

Мнение от fcukml » 28 Авг 2008 18:10

Kiki написа:
fcukml написа:
Kiki написа:Това всичко е много хубаво, ама не е лошо да дойдеш в неделя 30.08.2008 на срещатав "Кукуш" да се запознаем и да пийнем по бира! :thumbsup:Ако не знаеш къде се намира пиши! Ще ти обясним!

Кукуш се намира точно до завод"Ворошилов"- На улица "Кукуш" в квартал "Захарна фабрика"
Ако идвам, ще се разберем точно къде и какво е заведението или седянката :)
moving forward

Аватар
Kiki

Мнение от Kiki » 28 Авг 2008 19:03

fcukml написа:Не знам къде да го сложа това, но просто не се сдържах biggrin.gif
E ако хората от тая страница се бяха поинтересували от Тойота, може би нямаше да го окачествяват като абсурд :) Това просто е нормално, въпроса на поддръжка и застраховател на арабите :)
Евала! Това е супар кабрио.Ама това е май Тойота!

Аватар
Kiki

Мнение от Kiki » 28 Авг 2008 21:20

b0by написа:
Kiki написа:Е кажи защо! Той човека не е продал още Тойотата! biggrin.gif tongue.gif
Той сега ще се вози ту на едната , ту на другата , и накрая ще избере ххохохо! Шегувам се разбирасе :whistle: Кики , снимки от неделя няма ли???
Нали знаеш, че апаратурата е нова и не съм и свикнал? Без да искам ги изтрих. Съжелявам.

Аватар
Toyota_DX

Мнение от Toyota_DX » 28 Авг 2008 21:25

Kiki написа:
b0by написа:
Нали знаеш, че апаратурата е нова и не съм и свикнал? Без да искам ги изтрих. Съжелявам.
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif ще му свикнеш , евала за трудът :thumbsup: laugh.gif laugh.gif
TOYOTA COROLLA EE80 1.3 12v

Аватар
fcukml
Обратна връзка:

Мнение от fcukml » 29 Авг 2008 00:24

Kiki написа:
fcukml написа:Не знам къде да го сложа това, но просто не се сдържах biggrin.gif
Евала! Това е супар кабрио.Ама това е май Тойота!
Да Тойота е ама не знам как се води - корола в порядъка `88 - 93 година. Ние имахме таква нещо CE90 беше
moving forward

Аватар
fcukml
Обратна връзка:

Мнение от fcukml » 29 Авг 2008 00:26

Ето и лепенката. Ама в тая тъмница - пак добре че не я залепих наобратно :)
Прикачени файлове
Picture0053.jpg
Picture0053.jpg (125.14 KiB) Преглеждано 2487 пъти
moving forward

Аватар
b0by

;

Мнение от b0by » 29 Авг 2008 08:31

Бая ти е избягал нивела biggrin.gif Кики , в теб ми бе надеждата , намерили си програмката за GPS-а

Публикувай отговор