Ама хич да не ти пука! Повечето шофьори са кривогледи, така че ще я виждат права! Идеята е важна!fcukml написа: естествено нивелира ми е крив , че и лепенката е малко под градус.

Честито за новата придобивка!
Това всичко е много хубаво, ама не е лошо да дойдеш в неделя 30.08.2008 на срещатав "Кукуш" да се запознаем и да пийнем по бира!fcukml написа:Благодаря на Калин, срещнахме се и ми даде един черен, естествено нивелира ми е крив , че и лепенката е малко под градус. Тука се реагира по-бързо от доста места където трябва бърза реакция. Предлагам да подадем документи за ИНСТИТУЦИЯ.!![]()
Ела в неделя да премерим градусите , ъглите с някоя "жива" Бира!fcukml написа:Благодаря на Калин, срещнахме се и ми даде един черен, естествено нивелира ми е крив , че и лепенката е малко под градус. Тука се реагира по-бързо от доста места където трябва бърза реакция. Предлагам да подадем документи за ИНСТИТУЦИЯ.!![]()
Kiki написа:Това всичко е много хубаво, ама не е лошо да дойдеш в неделя 30.08.2008 на срещатав "Кукуш" да се запознаем и да пийнем по бира!fcukml написа:Благодаря на Калин, срещнахме се и ми даде един черен, естествено нивелира ми е крив , че и лепенката е малко под градус. Тука се реагира по-бързо от доста места където трябва бърза реакция. Предлагам да подадем документи за ИНСТИТУЦИЯ.!![]()
Ако не знаеш къде се намира пиши! Ще ти обясним!
Хахахаха, викаш некъв вроден дефект е при очния преглед, таблото седи накриво и ние оттам така виждамеFido Dido написа:Ама хич да не ти пука! Повечето шофьори са кривогледи, така че ще я виждат права! Идеята е важна!fcukml написа: естествено нивелира ми е крив , че и лепенката е малко под градус.
Честито за новата придобивка!
Кукуш се намира точно до завод"Ворошилов"- На улица "Кукуш" в квартал "Захарна фабрика"fcukml написа:Kiki написа:Това всичко е много хубаво, ама не е лошо да дойдеш в неделя 30.08.2008 на срещатав "Кукуш" да се запознаем и да пийнем по бира!fcukml написа:Благодаря на Калин, срещнахме се и ми даде един черен, естествено нивелира ми е крив , че и лепенката е малко под градус. Тука се реагира по-бързо от доста места където трябва бърза реакция. Предлагам да подадем документи за ИНСТИТУЦИЯ.!![]()
Ако не знаеш къде се намира пиши! Ще ти обясним!
О непременно ако съм в София ще дойда, даже ще дойдем с един приятел, дето и той беше фен на тойота докато не се качи в ........ Лексус)))) Тва Кукуш не е ли в Лозенец някъде?
Ако идвам, ще се разберем точно къде и какво е заведението или седянкатаKiki написа:Кукуш се намира точно до завод"Ворошилов"- На улица "Кукуш" в квартал "Захарна фабрика"fcukml написа:Kiki написа:Това всичко е много хубаво, ама не е лошо да дойдеш в неделя 30.08.2008 на срещатав "Кукуш" да се запознаем и да пийнем по бира!Ако не знаеш къде се намира пиши! Ще ти обясним!
О непременно ако съм в София ще дойда, даже ще дойдем с един приятел, дето и той беше фен на тойота докато не се качи в ........ Лексус)))) Тва Кукуш не е ли в Лозенец някъде?
Евала! Това е супар кабрио.Ама това е май Тойота!fcukml написа:Не знам къде да го сложа това, но просто не се сдържах biggrin.gif
E ако хората от тая страница се бяха поинтересували от Тойота, може би нямаше да го окачествяват като абсурдТова просто е нормално, въпроса на поддръжка и застраховател на арабите
Нали знаеш, че апаратурата е нова и не съм и свикнал? Без да искам ги изтрих. Съжелявам.b0by написа:Той сега ще се вози ту на едната , ту на другата , и накрая ще избере ххохохо! Шегувам се разбирасеKiki написа:Е кажи защо! Той човека не е продал още Тойотата! biggrin.gifКики , снимки от неделя няма ли???
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif ще му свикнеш , евала за трудътKiki написа:Нали знаеш, че апаратурата е нова и не съм и свикнал? Без да искам ги изтрих. Съжелявам.b0by написа:Той сега ще се вози ту на едната , ту на другата , и накрая ще избере ххохохо! Шегувам се разбирасеKiki написа:Е кажи защо! Той човека не е продал още Тойотата! biggrin.gifКики , снимки от неделя няма ли???
Да Тойота е ама не знам как се води - корола в порядъка `88 - 93 година. Ние имахме таква нещо CE90 бешеKiki написа:Евала! Това е супар кабрио.Ама това е май Тойота!fcukml написа:Не знам къде да го сложа това, но просто не се сдържах biggrin.gif
E ако хората от тая страница се бяха поинтересували от Тойота, може би нямаше да го окачествяват като абсурдТова просто е нормално, въпроса на поддръжка и застраховател на арабите
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта