Дайте съвет - купувам тойота ярис

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
monna

Дайте съвет - купувам тойота ярис

Мнение от monna » 23 Авг 2008 21:20

Здравейте! Току що се регистрирах, привет на всички фенове на тойота. Продавам си в момента колата и нали знаете каква треска е за купуване на нова. След много мислене и разглеждане на коли се спрях на Тойота - ярис. Бих искала с четири врати, предпочитам черна, от 2003г. нагоре, около 15 000 лв. дизел. Ще съм благодарна на всеки който ме посъветва за всичко относно качествата и покупката. Все още не съм се спряла на нищо определено. Мисля че ще е добър избор марката. Поздрави!

Аватар
Bass_Man
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Bass_Man » 24 Авг 2008 00:42

За нещо подбно ли става дума ?
http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?topm ... f1=details

monna

Мнение от monna » 24 Авг 2008 19:02

Да супер. И аз ги разгледах в мобиле бг. Забелязах че не се предлага много голям избор за разлика от други марки. Така че ще се наложи да търся. Което пък ми е малко странно, обикновено предлагането е повече от търсенето в БГ. Затова попитах за избора, някой който има тойота ярис за отзиви. Благодаря предварително на отзовалите се. Всеки от моите познати като запитам ми предлагат - вземи си рено, пежо - "дамски" автомобил, голф и т.н. Аз не искам да е "дамски" , цветен и натруфен.Тази на снимката е супер. smile.gif

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 24 Авг 2008 19:15

monna написа: Всеки от моите познати като запитам ми предлагат - вземи си рено, пежо - "дамски" автомобил, голф и т.н. Аз не искам да е "дамски" , цветен и натруфен.Тази на снимката е супер. smile.gif
амиии не знам кво им е дамското на реното и пежото. аз съм жена, имам ярис, и съм повече от доволна. колежката ми има ситроен С3, няма такова дърво. от други такива малки колици нямам впечатление /всъщност гледах един мерцедес А класа, е отзад няма такава теснотия rolleyes.gif /
де да знам какво точно те интересува, ако питаш нещо конкретно, може и да ти отговорим smile.gif

monna

Мнение от monna » 24 Авг 2008 19:38

Е значи си доволна. От по новия или по стария модел имаш. И колко години я караш? Моя приятелка има рено, не ми допада, зимата се оплаква като стабилност. Какво по точно ме интересува не знам общи неща, все говорят че са много скъпи частите на японските автомобили, че поддръжката е трудна. От друга страна че са много здрави е не се налага сервиз често. То си е и късмет избора на кола.

diver

Мнение от diver » 24 Авг 2008 19:39

monna написа:Да супер. И аз ги разгледах в мобиле бг. Забелязах че не се предлага много голям избор за разлика от други марки. Така че ще се наложи да търся. Което пък ми е малко странно, обикновено предлагането е повече от търсенето в БГ. Затова попитах за избора, някой който има тойота ярис за отзиви. Благодаря предварително на отзовалите се. Всеки от моите познати като запитам ми предлагат - вземи си рено, пежо - "дамски" автомобил, голф и т.н. Аз не искам да е "дамски" , цветен и натруфен.Тази на снимката е супер. smile.gif
Няма предлагане, защото обикновенно хората са толкова доволни, че неискат да ги продават! Затова внимателно като гледаш. Просто читава тойота редко се продава. Обикновенно си ги карат до последно.
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 24 Авг 2008 19:56

monna, мойто яре е ново, няма 1 година. зимата си е стабилна, не знам дали заради предното предаване, не разбирам. но факт е, че в най-големите поледици януари не закъсах нито веднъж /не, не щото си седях вкъщи, всеки ден бях на пътя laugh.gif /
частите колко са скъпи нямам идея, не искам и да разбирам скоро biggrin.gif но общо взето мнението на всички за японските автомолиби е, че частите им са скъпи, щото се развалят рядко...дано да са прави smile.gif в интерес на истината доста обикалях по автосалоните, гледах, сравнявах...единствено яриса ми допадна като цена, оборудване, надеждност, а и вътрешен комфорт гледах - отзад исках като седне голям човек да си седи спокойно, а не да се моли да пристигнем по-бързо, че са му се схванали краката rolleyes.gif
успех в покупката :thumbsup:

monna

Мнение от monna » 24 Авг 2008 20:01

Благодаря на diver. Е търсенето започва на тойота ярис. Явно за малкия си клас са много добри, а и дизайна им е супер. Какво ще ме посъветвате, като избирам в сервиз на тойота ли да и направят диагностика преди да я закупя. Четох във форума че от варненския сервиз има доволни, а аз съм близо до Варна. А тази която се предлага в мобиле на по горния пост е от Благоевград, имате ли мнение за нея, някакво знам че е трудно по снимка. Предварително благодаря. Все пак има с по голям опит.

monna

Мнение от monna » 24 Авг 2008 20:04

И на деси също. Безаварийно!

Аватар
Bass_Man
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Bass_Man » 25 Авг 2008 00:37

На Деската Ярето беше толкова стабилно зимата , че едвам я убедихме да сложи зимни гуми tongue.gif :whistle: .

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 25 Авг 2008 07:06

хаха всъщност бях с две зимни отпред, и две летни отзад laugh.gif tongue.gif

diver

Мнение от diver » 25 Авг 2008 08:56

desSs написа:хаха всъщност бях с две зимни отпред, и две летни отзад laugh.gif tongue.gif
За да може да се връткаш нали?! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

И това ако не е женска суета tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 25 Авг 2008 11:39

бе то ярето се оказа стабилно и с двете летни, не съм се връткала въобще tongue.gif ма тва щот съм голям шафьор laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Аватар
raider_yaris

Мнение от raider_yaris » 25 Авг 2008 17:42

monna, имаш Л.С.
Tokyo Drift :-)

Публикувай отговор