Дайте съвет - купувам тойота ярис
Дайте съвет - купувам тойота ярис
Здравейте! Току що се регистрирах, привет на всички фенове на тойота. Продавам си в момента колата и нали знаете каква треска е за купуване на нова. След много мислене и разглеждане на коли се спрях на Тойота - ярис. Бих искала с четири врати, предпочитам черна, от 2003г. нагоре, около 15 000 лв. дизел. Ще съм благодарна на всеки който ме посъветва за всичко относно качествата и покупката. Все още не съм се спряла на нищо определено. Мисля че ще е добър избор марката. Поздрави!
Да супер. И аз ги разгледах в мобиле бг. Забелязах че не се предлага много голям избор за разлика от други марки. Така че ще се наложи да търся. Което пък ми е малко странно, обикновено предлагането е повече от търсенето в БГ. Затова попитах за избора, някой който има тойота ярис за отзиви. Благодаря предварително на отзовалите се. Всеки от моите познати като запитам ми предлагат - вземи си рено, пежо - "дамски" автомобил, голф и т.н. Аз не искам да е "дамски" , цветен и натруфен.Тази на снимката е супер. 

амиии не знам кво им е дамското на реното и пежото. аз съм жена, имам ярис, и съм повече от доволна. колежката ми има ситроен С3, няма такова дърво. от други такива малки колици нямам впечатление /всъщност гледах един мерцедес А класа, е отзад няма такава теснотияmonna написа: Всеки от моите познати като запитам ми предлагат - вземи си рено, пежо - "дамски" автомобил, голф и т.н. Аз не искам да е "дамски" , цветен и натруфен.Тази на снимката е супер.

де да знам какво точно те интересува, ако питаш нещо конкретно, може и да ти отговорим

Е значи си доволна. От по новия или по стария модел имаш. И колко години я караш? Моя приятелка има рено, не ми допада, зимата се оплаква като стабилност. Какво по точно ме интересува не знам общи неща, все говорят че са много скъпи частите на японските автомобили, че поддръжката е трудна. От друга страна че са много здрави е не се налага сервиз често. То си е и късмет избора на кола.
Няма предлагане, защото обикновенно хората са толкова доволни, че неискат да ги продават! Затова внимателно като гледаш. Просто читава тойота редко се продава. Обикновенно си ги карат до последно.monna написа:Да супер. И аз ги разгледах в мобиле бг. Забелязах че не се предлага много голям избор за разлика от други марки. Така че ще се наложи да търся. Което пък ми е малко странно, обикновено предлагането е повече от търсенето в БГ. Затова попитах за избора, някой който има тойота ярис за отзиви. Благодаря предварително на отзовалите се. Всеки от моите познати като запитам ми предлагат - вземи си рено, пежо - "дамски" автомобил, голф и т.н. Аз не искам да е "дамски" , цветен и натруфен.Тази на снимката е супер.

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
monna, мойто яре е ново, няма 1 година. зимата си е стабилна, не знам дали заради предното предаване, не разбирам. но факт е, че в най-големите поледици януари не закъсах нито веднъж /не, не щото си седях вкъщи, всеки ден бях на пътя laugh.gif /
частите колко са скъпи нямам идея, не искам и да разбирам скоро biggrin.gif но общо взето мнението на всички за японските автомолиби е, че частите им са скъпи, щото се развалят рядко...дано да са прави
в интерес на истината доста обикалях по автосалоните, гледах, сравнявах...единствено яриса ми допадна като цена, оборудване, надеждност, а и вътрешен комфорт гледах - отзад исках като седне голям човек да си седи спокойно, а не да се моли да пристигнем по-бързо, че са му се схванали краката
успех в покупката
частите колко са скъпи нямам идея, не искам и да разбирам скоро biggrin.gif но общо взето мнението на всички за японските автомолиби е, че частите им са скъпи, щото се развалят рядко...дано да са прави

успех в покупката

Благодаря на diver. Е търсенето започва на тойота ярис. Явно за малкия си клас са много добри, а и дизайна им е супер. Какво ще ме посъветвате, като избирам в сервиз на тойота ли да и направят диагностика преди да я закупя. Четох във форума че от варненския сервиз има доволни, а аз съм близо до Варна. А тази която се предлага в мобиле на по горния пост е от Благоевград, имате ли мнение за нея, някакво знам че е трудно по снимка. Предварително благодаря. Все пак има с по голям опит.
- raider_yaris