смяна на крушките за габарити
Здравейте колеги. Имам Авенсис '99 г. и се наложи да сменя крушките на единият преден габарит, но се оказа, че е много неудобно да извадя старата. Няма място да я извадя назад ???. Има ли някакъв начин или чалъм по който се вадят тези крушки или трябва да се ходи на сервиз?
---------------------------
Toyota Corolla 1.4 VVTi (E12)
Toyota Corolla 1.4 VVTi (E12)
Далаверата е мн проста! Махаш кръглия гумен тампон който е точно зад крушката на късите. После махаш кабелите на крушката на късите. Точно под нея се виждат кабелчетата на габарита и има 1 пластмасова пластина около 1.5см дълга. Дърпаш я и излиза фасунгата на габарита барабар с крушката. Нататък всичко е ясно .. сменяш габарита(5W е, комплекта от 2 крушки е към 1.20лв) после сглобяваш всичко по обратния ред. 
btw Отначало и аз гледах като теле в железница

btw Отначало и аз гледах като теле в железница

Avensis 7A-FE
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Колегата е правKingSteve написа:Далаверата е мн проста! Махаш кръглия гумен тампон който е точно зад крушката на късите. После махаш кабелите на крушката на късите. Точно под нея се виждат кабелчетата на габарита и има 1 пластмасова пластина около 1.5см дълга. Дърпаш я и излиза фасунгата на габарита барабар с крушката. Нататък всичко е ясно .. сменяш габарита(5W е, комплекта от 2 крушки е към 1.20лв) после сглобяваш всичко по обратния ред.
btw Отначало и аз гледах като теле в железница![]()

Относно габаритите-действително клемата се разхлабва и после не иска да излезе понеже пречи маската отзад-има ли друг начин?