Та по същество - цените и марките и красотата нека са подтеми, темата ще е - кои педали за наистина добри за каране. В смисъл удобни и в оптималния случай позволяващи изкълчването достигнато от малко смъртни наречено Heel & Toe.
Като за начало няколко изисквания дето си мисля, че имат смисъл (естествено са тема въпрос на дискусията)
- Алуминиеви (е може и джелезни, ма да не са пластмасови:))
- Да се завинтват с болтове, а не с щипки, че кат ти падне, ша има "The only and original - the Жигула feeling!"
- Педала на газта да е по - големичък
- Педала на газта да е удължен надолу, вместо нагоре. Идеята е, при завъртането на крака да има какво да стигнеш (Heel & Toe). Може и да е удължен леко и на ляво, ама до колко е въпрос на дискусия и някой патил най - добре да каже.
Въпросни са следните подточки:
- Гума .. е има ли смисъл от нея? Мен като карам май ме дразни...
- Долу ша постна две снимки с двата варианта, единия е чист, другия е удължен на ляво в долната част. Някой патил ако може да каже, не е ли прекалено завиването на ляво в долната част на левия? Добре излежда.. има логика, ама за ежедневно (щото тук само състезатели няма)?
Ми аре де, ако некой се сеща нещо още да пише...

П.П. Да не ям шамари - тия са пак от бея - 11 евро с доставката май. Не са ИДЕАЛНИТЕ за мен, ми са само да онагледяваме за каквото си говорим.