Нов член на форума
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Ти представяш ли си да газиш любимата марка?!Cumba написа:екстра си!desSs написа:аз си взех гумени за 16 лева, търкам ги вече половин година, не са мръднали. как да не дам 130 кинта за оригинални
ще прежаля май надписа TOYOTA под краката сиведнъж като ми е на сърце, не е нужно да ми е и под крака

Аз също съм с гумени стелки, но Десс ги е взела тънко - на мен ми взеха 17 лв.! Кожодери! Ама са много яки - имат си едни гумени шипчета, дето се забиват в тапицерията и не се хлъзгат! Оребрени са, лесно се мият и не държат много мръсотия - ако ги изтръскваш поне два пъти седмично...

-
- Почетен Администратор
-
- Почетен Администратор
Остави ги тези борчета - няма смисъл! Днес ми направиха ароматизатор за кола от ароматизиран сапун - отиваш в магазинчето, избираш си някой приятен аромат и после ти настъргват малко в една много красива торбичка от плат и готово - сега като вляза королка си представям, че съм на някоя процедура с арома-терапия!Fido Dido написа:Затова пък едно борче ква работа върши - не е истина!

Toyota corolla 2.0 D4D, Sol, 2007
-
- Почетен Администратор
Варненци - баровци!!! laugh.gif Много шукарии имате у тая морска столица, ааааааа!trinity написа:Остави ги тези борчета - няма смисъл! Днес ми направиха ароматизатор за кола от ароматизиран сапун - отиваш в магазинчето, избираш си някой приятен аромат и после ти настъргват малко в една много красива торбичка от плат и готово - сега като вляза королка си представям, че съм на някоя процедура с арома-терапия!Fido Dido написа:Затова пък едно борче ква работа върши - не е истина!

А аз, завалията, кво - да си настържа малко ДОВ на пружината на леглото - поне да не ми изсушава въздуха в колата!! laugh.gif laugh.gif
Fido Dido написа:
Варненци - баровци!!! laugh.gif Много шукарии имате у тая морска столица, ааааааа!![]()
А аз, завалията, кво - да си настържа малко ДОВ на пружината на леглото - поне да не ми изсушава въздуха в колата!! laugh.gif laugh.gif

Само не разбрах защо 'баровци' - това си е супер евтинийка 1-2 лв в зависимост от количеството

Toyota corolla 2.0 D4D, Sol, 2007
Този сапун колко време ще се усеща?trinity написа:Fido Dido написа:
Варненци - баровци!!! laugh.gif Много шукарии имате у тая морска столица, ааааааа!![]()
А аз, завалията, кво - да си настържа малко ДОВ на пружината на леглото - поне да не ми изсушава въздуха в колата!! laugh.gif laugh.gif![]()
![]()
![]()
Само не разбрах защо 'баровци' - това си е супер евтинийка 1-2 лв в зависимост от количеството
-
- Почетен Администратор