Нов член на форума
Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
desSs
Cumba
desSs
Cumba
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от Uncle Dido » 30 Юли 2008 20:33
Ти представяш ли си да газиш любимата марка?!Cumba написа:екстра си!desSs написа:аз си взех гумени за 16 лева, търкам ги вече половин година, не са мръднали. как да не дам 130 кинта за оригинални
ще прежаля май надписа TOYOTA под краката сиведнъж като ми е на сърце, не е нужно да ми е и под крака

Аз също съм с гумени стелки, но Десс ги е взела тънко - на мен ми взеха 17 лв.! Кожодери! Ама са много яки - имат си едни гумени шипчета, дето се забиват в тапицерията и не се хлъзгат! Оребрени са, лесно се мият и не държат много мръсотия - ако ги изтръскваш поне два пъти седмично...

Uncle Dido
desSs
-
- Почетен Администратор
Мнение от Uncle Dido » 30 Юли 2008 22:07
А така! После що не ми стигала заплатата! ЖИВА набутвация! Десс, то в София е по-скъпо от Варна...май.
Но винаги съм предпочитал гумените стелки, щото на платнените много прахоляк се набива, трудно съхнат и обкантването им заминава бързо - нищо, че са орининални...за 130лв.!!!
Но винаги съм предпочитал гумените стелки, щото на платнените много прахоляк се набива, трудно съхнат и обкантването им заминава бързо - нищо, че са орининални...за 130лв.!!!

Uncle Dido
joro_206
desSs
-
- Почетен Администратор
Мнение от Uncle Dido » 31 Юли 2008 14:05
Изобщо не миришат на гума! За 17 лева даже трябваше да са ароматизирани, ама нейсе!
Затова пък едно борче ква работа върши - не е истина! 

Uncle Dido
Мнение от trinity » 31 Юли 2008 15:25
Остави ги тези борчета - няма смисъл! Днес ми направиха ароматизатор за кола от ароматизиран сапун - отиваш в магазинчето, избираш си някой приятен аромат и после ти настъргват малко в една много красива торбичка от плат и готово - сега като вляза королка си представям, че съм на някоя процедура с арома-терапия!Fido Dido написа:Затова пък едно борче ква работа върши - не е истина!

Toyota corolla 2.0 D4D, Sol, 2007
trinity
-
- Почетен Администратор
Мнение от Uncle Dido » 31 Юли 2008 15:36
Варненци - баровци!!! laugh.gif Много шукарии имате у тая морска столица, ааааааа!trinity написа:Остави ги тези борчета - няма смисъл! Днес ми направиха ароматизатор за кола от ароматизиран сапун - отиваш в магазинчето, избираш си някой приятен аромат и после ти настъргват малко в една много красива торбичка от плат и готово - сега като вляза королка си представям, че съм на някоя процедура с арома-терапия!Fido Dido написа:Затова пък едно борче ква работа върши - не е истина!

А аз, завалията, кво - да си настържа малко ДОВ на пружината на леглото - поне да не ми изсушава въздуха в колата!! laugh.gif laugh.gif
Uncle Dido
Мнение от trinity » 31 Юли 2008 15:55
Fido Dido написа:
Варненци - баровци!!! laugh.gif Много шукарии имате у тая морска столица, ааааааа!![]()
А аз, завалията, кво - да си настържа малко ДОВ на пружината на леглото - поне да не ми изсушава въздуха в колата!! laugh.gif laugh.gif

Само не разбрах защо 'баровци' - това си е супер евтинийка 1-2 лв в зависимост от количеството

Toyota corolla 2.0 D4D, Sol, 2007
trinity
Мнение от b0by » 31 Юли 2008 15:58
Този сапун колко време ще се усеща?trinity написа:Fido Dido написа:
Варненци - баровци!!! laugh.gif Много шукарии имате у тая морска столица, ааааааа!![]()
А аз, завалията, кво - да си настържа малко ДОВ на пружината на леглото - поне да не ми изсушава въздуха в колата!! laugh.gif laugh.gif![]()
![]()
![]()
Само не разбрах защо 'баровци' - това си е супер евтинийка 1-2 лв в зависимост от количеството
b0by
-
- Почетен Администратор
Мнение от Uncle Dido » 31 Юли 2008 16:10
Зависи колко пъти ще го изпуснеш... laugh.gif laugh.gif
Баровци, щот в Софето не знам да предлагат такива екстри...Ма ако някой знае - да пише!!
П.П. Баси спама....
Баровци, щот в Софето не знам да предлагат такива екстри...Ма ако някой знае - да пише!!

П.П. Баси спама....

Uncle Dido
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru