Спортни пружини (ае86)

Специални проекти и ъпгрейди - AE86. Фотогалерии за фенове, тунинговани модели, рали шампионати, формула
Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 20 Юли 2008 20:33

maggkrabar написа:Поли, проблемът е, че далаверата е точно в аукционите, там излизат златните предложения. ако ще се пазарува директно от дилъри - далаверата няма да е кой знае каква. не че не може да се пусне топик със запитвания - има неща, които в япония са доста евтини. но ако можеше да се пазарува от аукциона - със сигурност ще има много желаещи. т.е аз съм навит да пазарувам от аукциона, и да платя 20% комисионна - стига да има кой да ми го купи и шипне
агрее :thumbsup:

Аватар
poli
Обратна връзка:

Мнение от poli » 21 Юли 2008 03:34

Проблема с аукционите е че трябва да имаш постоянно определена сума в депозит.Другото което е че много често слагат снимка на нов продукт а тя не съответства на продаваната стока(втора употреба).
Ще видя да разпитам как седи точно въпроса и колко голям трябва да е депозита.
КЕФ ЦЕНА НЯМА

1.Тoyota Glanza V Turbo-290ps-RHD
2.Toyota Previa-156ps-LHD
3.Toyota Corolla AE86-165ps-LHD
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD

El Camino

Мнение от El Camino » 22 Юли 2008 18:52

Открих цена 230 + 130 пътни до тук за Ай Басиии, обаче наистина ще пасувам малко още и ще потърся пружини с дефинирана твърдост (6/4 искам).
А за събирането - ДА. Планувайте си още от сега предполедния уикенд на август;). Мясотото ще го измислим!

Аватар
stepa

Мнение от stepa » 29 Юли 2008 23:02

a za6to ne probwa6 TRD ne sa skapi tolkowa i imat mnogo toest razli4ni twardeni

agent dust

Мнение от agent dust » 29 Юли 2008 23:33

аз веднага бих скочил на шпер 2 way - TRD. АЕ86, early model(1983-1984). продават се и ребилд китове на безценица.

Поли, нищо не пречи парите да се превеждат предварително. т.е. аз съм навит да платя предварително. и когато изскочи оферата - пазаруваш я. примерно превеждам 500-600лв на банкова сметка, която дадеш, казвам ти какво търся и чакам. предложенията са толкова много, че в рамките на няколко месеца изскача търсеният продукт. единственият проблем на японският yahoo аукцион е да има кой да ти го купи и прати. има много интересни неща, които не се предлагат дори в ebay.com . в момента, в който обявиш че можеш да пазаруваш от японският аукцион ти правя поръчка. щом австралийците го правят - трябва да има начин. ония се скъсват да си купуват тунинги на супер цени - директно от япония. ние сме във 2 зона на EMS с япония - доставките са сравнително евтини, но има лимит на колетите
status: за БАН

Публикувай отговор