Нов член на форума

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор
Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 24 Юли 2008 12:14

joro_206 написа:..Другото е да спреш на първата бензиностанция да я напълниш до горе , слагаш една винетка и заедно с семейството отивате на един пикник извън града и се наслаждаваш на колата докато шофираш.
....
а аз мога експертно да те посъветвам:....ако нямаш семейство-взимаш си джобни за пържоли, и каниш мен и Фидо Дидо на море-щото най разбираме

Uncle Dido
Почетен Администратор
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Uncle Dido » 24 Юли 2008 12:28

Таман ще си "хванем" малко миди за мезе- обичам ги алангле на ламарина :pottytrain5: Пък и ние щеси носим джобни по предназначение - за ония бутилки, дето не се търкалят...

Аватар
Cumba

Мнение от Cumba » 24 Юли 2008 12:39

joro_206 написа:честито .много безаварийни км.
като ти показват колата виж дали имаш стелки и ти препоръчвам да си сложиш секретни болтове.това са двета неща които аз си купих допълнително.
Другото е да спреш на първата бензиностанция да я напълниш до горе , слагаш една винетка и заедно с семейството отивате на един пикник извън града и се наслаждаваш на колата докато шофираш.
Аз като я взех и веднага я разходих до Велинград,но искам да ти кажа в началото да не я юркаш много .По бавничко докато мине поне 1500-2000 км.
за стелки ще гледам, но какви са тези секретни болтове, още съм боса в тия нещица :whistle:

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 24 Юли 2008 13:05

за стелки гледай, ако си си ги платила smile.gif

Uncle Dido
Почетен Администратор

Мнение от Uncle Dido » 24 Юли 2008 14:02

Пада се по един секретен болт (гайка) на джанта, отвиват се със специален ключ, за да не ти ги откраднат - гумите и джантите!

Mom4ilskY

Мнение от Mom4ilskY » 24 Юли 2008 15:07

Здравейте и от мен и аз съм нов във форума и се радвам да се присъединя.Скоро смятам да си купя Celica и съм много развълнуван утре е ходя да я видя.Пуснал съм и една темичка ако някой може да помогне моля да го направи.Търся автотехник във Варна който разбира от този модел на Toyota искам да я поогледа и да ми каже компетентно мнение wink.gif Или ако имате някоя по добра идея споделете!

Аватар
Cumba

Мнение от Cumba » 24 Юли 2008 15:19

desSs написа:за стелки гледай, ако си си ги платила smile.gif
а това вече не помня, трябва да видя, не помня какво плащахме, какво ни дадоха без пари, но ще гледам ако няма да си купя ;)

jingo

Мнение от jingo » 24 Юли 2008 17:05

чЕСТИТО И С КЕФ ДА СИ Я КАРАШ ! Като отиваш да си я зимваш все едно си купуваш маркови ботуши...! Освен това ,което КИКИ ти е написал не забравяй да си поискаш аварийният комплект и ключа за джантите ,че се правят на ударени...ама много,ако мине .....! Ех още едно Яренце в нашта кошара ! biggrin.gif :thumbsup:

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 24 Юли 2008 17:17

rudolf написа:
joro_206 написа:..Другото е да спреш на първата бензиностанция да я напълниш до горе , слагаш една винетка и заедно с семейството отивате на един пикник извън града и се наслаждаваш на колата докато шофираш.
....
а аз мога експертно да те посъветвам:....ако нямаш семейство-взимаш си джобни за пържоли, и каниш мен и Фидо Дидо на море-щото най разбираме
Не го слушай! Те са млади и още не узряли-с една дума малко зелени ще дойдат! biggrin.gif

Uncle Dido
Почетен Администратор

Мнение от Uncle Dido » 24 Юли 2008 17:44

Kiki написа: Не го слушай! Те са млади и още не узряли-с една дума малко зелени ще дойдат! biggrin.gif
Кики, ти си страхотно галантен и невероятен джентълмен! Благодаря! blush.gif blush.gif :love10: :love10:

Аватар
juri_galev

Мнение от juri_galev » 24 Юли 2008 17:59

rudolf написа:
....
Абе е цигулар ако те фане женати щи скъса ушите зад две морета ще ми ходиш аз Тош и Фидо Заминаваме.Добре дошла във форума желати мн безаварийни километри и хубави мигове с Ярето

Аватар
Kiki

Мнение от Kiki » 24 Юли 2008 20:41

Fido Dido написа:
Kiki написа: Не го слушай! Те са млади и още не узряли-с една дума малко зелени ще дойдат! biggrin.gif
Кики, ти си страхотно галантен и невероятен джентълмен! Благодаря! blush.gif blush.gif :love10: :love10:
Аз ти мисля доброто, защото на Юри му е лесно.А теб, като те знам каква добра , душица си, само и само да угодиш на приятел и съфоримник, се чувствам длъжен да предотвратя нещо лошо! wink.gif

Uncle Dido
Почетен Администратор

Мнение от Uncle Dido » 24 Юли 2008 21:20

Kiki написа:А теб, като те знам каква добра , душица си, само и само да угодиш на приятел и съфоримник, се чувствам длъжен да предотвратя нещо лошо! wink.gif
Кики, приятелю, предлагам това да ни е последния спам по темата, но знаеш ли какво казвам на всички, които ме питат защо си развалям сутрешното благо кафе със захар - че живота ми е достатъчно горчив, та да си пия и кафето такова! happy.gif Хайде, в неделя ще си поговорим на воля, полята с бира! :thumbsup:

Аватар
Kiki

Мнение от Kiki » 24 Юли 2008 21:25

Fido Dido написа:
Kiki написа:А теб, като те знам каква добра , душица си, само и само да угодиш на приятел и съфоримник, се чувствам длъжен да предотвратя нещо лошо! wink.gif
Кики, приятелю, предлагам това да ни е последния спам по темата, но знаеш ли какво казвам на всички, които ме питат защо си развалям сутрешното благо кафе със захар - че живота ми е достатъчно горчив, та да си пия и кафето такова! happy.gif Хайде, в неделя ще си поговорим на воля, полята с бира! :thumbsup:
:thumbsup:

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 24 Юли 2008 23:35

:thumbsup:

и нека мануту бди над нас happy.gif

Публикувай отговор