а аз мога експертно да те посъветвам:....ако нямаш семейство-взимаш си джобни за пържоли, и каниш мен и Фидо Дидо на море-щото най разбирамеjoro_206 написа:..Другото е да спреш на първата бензиностанция да я напълниш до горе , слагаш една винетка и заедно с семейството отивате на един пикник извън града и се наслаждаваш на колата докато шофираш.
....
Нов член на форума
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
за стелки ще гледам, но какви са тези секретни болтове, още съм боса в тия нещицаjoro_206 написа:честито .много безаварийни км.
като ти показват колата виж дали имаш стелки и ти препоръчвам да си сложиш секретни болтове.това са двета неща които аз си купих допълнително.
Другото е да спреш на първата бензиностанция да я напълниш до горе , слагаш една винетка и заедно с семейството отивате на един пикник извън града и се наслаждаваш на колата докато шофираш.
Аз като я взех и веднага я разходих до Велинград,но искам да ти кажа в началото да не я юркаш много .По бавничко докато мине поне 1500-2000 км.

-
- Почетен Администратор
Здравейте и от мен и аз съм нов във форума и се радвам да се присъединя.Скоро смятам да си купя Celica и съм много развълнуван утре е ходя да я видя.Пуснал съм и една темичка ако някой може да помогне моля да го направи.Търся автотехник във Варна който разбира от този модел на Toyota искам да я поогледа и да ми каже компетентно мнение
Или ако имате някоя по добра идея споделете!

чЕСТИТО И С КЕФ ДА СИ Я КАРАШ ! Като отиваш да си я зимваш все едно си купуваш маркови ботуши...! Освен това ,което КИКИ ти е написал не забравяй да си поискаш аварийният комплект и ключа за джантите ,че се правят на ударени...ама много,ако мине .....! Ех още едно Яренце в нашта кошара ! biggrin.gif 

- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Не го слушай! Те са млади и още не узряли-с една дума малко зелени ще дойдат! biggrin.gifrudolf написа:а аз мога експертно да те посъветвам:....ако нямаш семейство-взимаш си джобни за пържоли, и каниш мен и Фидо Дидо на море-щото най разбирамеjoro_206 написа:..Другото е да спреш на първата бензиностанция да я напълниш до горе , слагаш една винетка и заедно с семейството отивате на един пикник извън града и се наслаждаваш на колата докато шофираш.
....
-
- Почетен Администратор
- juri_galev
Абе е цигулар ако те фане женати щи скъса ушите зад две морета ще ми ходиш аз Тош и Фидо Заминаваме.Добре дошла във форума желати мн безаварийни километри и хубави мигове с Яретоrudolf написа:а аз мога експертно да те посъветвам:....ако нямаш семейство-взимаш си джобни за пържоли, и каниш мен и Фидо Дидо на море-щото най разбирамеjoro_206 написа:..Другото е да спреш на първата бензиностанция да я напълниш до горе , слагаш една винетка и заедно с семейството отивате на един пикник извън града и се наслаждаваш на колата докато шофираш.
....
- Kiki
Аз ти мисля доброто, защото на Юри му е лесно.А теб, като те знам каква добра , душица си, само и само да угодиш на приятел и съфоримник, се чувствам длъжен да предотвратя нещо лошо!Fido Dido написа:Кики, ти си страхотно галантен и невероятен джентълмен! Благодаря!Kiki написа: Не го слушай! Те са млади и още не узряли-с една дума малко зелени ще дойдат! biggrin.gif![]()
![]()
![]()

-
- Почетен Администратор
Кики, приятелю, предлагам това да ни е последния спам по темата, но знаеш ли какво казвам на всички, които ме питат защо си развалям сутрешното благо кафе със захар - че живота ми е достатъчно горчив, та да си пия и кафето такова!Kiki написа:А теб, като те знам каква добра , душица си, само и само да угодиш на приятел и съфоримник, се чувствам длъжен да предотвратя нещо лошо!

- Kiki
Fido Dido написа:Кики, приятелю, предлагам това да ни е последния спам по темата, но знаеш ли какво казвам на всички, които ме питат защо си развалям сутрешното благо кафе със захар - че живота ми е достатъчно горчив, та да си пия и кафето такова!Kiki написа:А теб, като те знам каква добра , душица си, само и само да угодиш на приятел и съфоримник, се чувствам длъжен да предотвратя нещо лошо!Хайде, в неделя ще си поговорим на воля, полята с бира!