Останал свят? И къде по-точно има Петрол в останалия свят? + това говорех за София (въпреки че малко по малко всички бензиностанции в България ще станат отделни - или ЛукОйл, или Петрол Перфект...). А разликата е в касовите бележки, табелите с цените на горивата (тия високите, ако са съвместни си пише ЛукОйл Петрол...), както и на всякакви рекламки на бензиностанцията...Svetlix написа:В тотална грешка си ... повечето са съвместни като гледамЗа София не знам ... ама за останалия свят с такова впечатление съм останал.
А-98 Н на Лукоил
Разкажи де ... така сякаш нищо не каза ;)Fido Dido написа:Хъм...Така, като гледам, доста хора са останали с впечатлението, че им продават бензин. Или пък нафта. Не искам да ви разправям доста приключения с ЛукОйл, бензиностанцията, която се намира точно зад сервиза ни. И понежесме най-близкия сервиз....
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
кво хлъзи бе, как да обещая нещо, кат не знам Лени дали няа да реши да пее до сабахлян laugh.gif кат приключи ше звънна да видя хулиганите дали не са заспалиjamie написа:Ей хлЪзи ! laugh.gifdesSs написа:той концерта ше свърши сигурно чак към 12juri_galev написа:в неделя на концерта те чакам и после на бирено парти с тойота хулигани
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
- speedermarto
Да се върнем на темата - Бензин.
Аз от омв не съм доволен от лукойл също. В смисъл колата върви, но сега сипвам бензинец на една скрита частна бензиностанция на чийто вход пише " Обектът е само за ведомсвтвени нужди и влизане само с пропуск" на 2.30лв и колата върви по добре от който и да е 95 по обществените бензиностанции
Бензина нито знам от къде е нито дали е реално 95, но съм сигурен че не го разреждат.
Аз от омв не съм доволен от лукойл също. В смисъл колата върви, но сега сипвам бензинец на една скрита частна бензиностанция на чийто вход пише " Обектът е само за ведомсвтвени нужди и влизане само с пропуск" на 2.30лв и колата върви по добре от който и да е 95 по обществените бензиностанции

за 98 немога да кажа нищо,просто не съм сипвал.
Досега винаги 95 от ОМВ- няма проблеми.Веднъж дваж от Лукойл, и от тях нямам оплакване.
Винаги избягвам ШЕЛ и досега съм много доволен biggrin.gif biggrin.gif
Досега винаги 95 от ОМВ- няма проблеми.Веднъж дваж от Лукойл, и от тях нямам оплакване.
Винаги избягвам ШЕЛ и досега съм много доволен biggrin.gif biggrin.gif
Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi 129к.с.
Toyota Avensis 2,2 D4D 150 k.c
RAV 4, 2,0 VVTI-150к.с.-газов инжекцион BRC
Toyota Avensis 2,2 D4D 150 k.c
RAV 4, 2,0 VVTI-150к.с.-газов инжекцион BRC