На мен супер много ми хвалят на ЛукОйл бензините. Миналата седмица се престраших да напълня резервоара до горе ... като го изгоря ще Ви кажа как е

До сега бензинец съм сипвал само на Шел и нямам никакви оплаквания. А от нафтата на Шел за 9-10 години (7 години с една и съща кола) съм уцелвал гадна само веднъж на бензиностанцията в Търново ;) Иначе в Плевен зареждам винаги на шел-а на Дружба и до сега нито веднъж не съм се оплакал от кофти гориво. Така, че има значение и на коя бензиностанция сипваме точно
Понеже и аз имам карта за отстъпка ... а в сайта на ЛукОйл на картата не е ясно коя бензиностанция е чист ЛукОйл и коя е съсоственост с Петрол ... и понеже явно си нямам друга работа си нанасям на една карта бензиностанциите, на които можем да зареждаме с отстъпка.
http://yhukat.hit.bg/Bulgaria-Benz2.jpg
Бих се радвал ако ми драснете още къде има такива бензиностанции. Може и на ЛС. Достатъчно ми е да ми кажете града и номера на обекта и аз ще го нанеса на картата.
Не знам дали не ти е направило впечатление, но ЛукОйл вече си е ЛукОйл, пък Петрол е Петрол Екселънт (смисъл, вече нямат съвместни бензиностанции... или поне в София).
В тотална грешка си ... повечето са съвместни като гледам

За София не знам ... ама за останалия свят с такова впечатление съм останал.