Чистачки

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
Morgoth
Обратна връзка:

Чистачки

Мнение от Morgoth » 21 Юли 2008 09:14

Понеже имаше тема за тия чистачки, дето са само с една лайсна и нямат допълнителни точки за натиск (не знам точно как им е името) и понеже аз пасивно си търсих такива и вече си намерих искам да ви се похваля и да ви упътя.

Не е нужно да търсите едикойси гараж в Люлин, който бил единствен вносител. В момента такива има на Бриколажа. Цената за една чистачка е 10 кинта.

Пише, че са холандски, може и куча марка да са, не знам колко време ще издържат, но за момента ми изглеждат доста добре - имат пълно прилепване към стъклото и чистят супер. Ако някой е бил на пасивно търсене като мен, като има път към някой от Бриколажите може да си вземе едни чистачки.

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Re: Чистачки

Мнение от Kiki » 21 Юли 2008 13:15

Morgoth написа:Понеже имаше тема за тия чистачки, дето са само с една лайсна и нямат допълнителни точки за натиск (не знам точно как им е името) и понеже аз пасивно си търсих такива и вече си намерих искам да ви се похваля и да ви упътя.

Не е нужно да търсите едикойси гараж в Люлин, който бил единствен вносител. В момента такива има на Бриколажа. Цената за една чистачка е 10 кинта.

Пише, че са холандски, може и куча марка да са, не знам колко време ще издържат, но за момента ми изглеждат доста добре - имат пълно прилепване към стъклото и чистят супер. Ако някой е бил на пасивно търсене като мен, като има път към някой от Бриколажите може да си вземе едни чистачки.
Какво значи:"Само с една лайсна"?

Аватар
Morgoth
Обратна връзка:

Мнение от Morgoth » 21 Юли 2008 13:21

Изображение

Ей такива, само дето не са бош

Uncle Dido
Почетен Администратор
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Uncle Dido » 21 Юли 2008 13:22

Перото е захванато за една пластмасова лайстна и няма тия многораменни ламаринени дъгички, като при стандартните чистачки.

Аватар
b0by

Мнение от b0by » 21 Юли 2008 13:22

Kiki написа:
Morgoth написа:Понеже имаше тема за тия чистачки, дето са само с една лайсна и нямат допълнителни точки за натиск (не знам точно как им е името) и понеже аз пасивно си търсих такива и вече си намерих искам да ви се похваля и да ви упътя.

Какво значи:"Само с една лайсна"?
Като на Juri_Galev на Рафчето чистачките!!!За 10 лева , сам се замисли колко време ще издържат , те хубавите метални на бош и др са по 20-30 лева!!! А на тези с едната лайсна предймството е ,че зимата не би трябвало да замръзват , защото няма метал в тях и може да се сменя лесно перото (само перото) това е в общи линий! wacko.gif

Аватар
Me4oKyX
Получена  благодарност: 1 път
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 21 Юли 2008 15:30

b0by - нещо се бъркаш happy.gif На тези чистачки няма как да се смени перото, а сменяш направо цялата чистачка... Незнам колко са добри тези в Бриколажа, но от над година съм с Bosch Aero Twin точно като на картинката и съм предоволен. Малко замазват вече, но другите на BOSCH, Champion и кои да са ме карат иначе по три месеца biggrin.gif Пробвайте ги, а и не е задължително най-скъпото да е най-хубаво.... Нещо като мерцедесите laugh.gif tongue.gif :thumbsup:

Аватар
b0by

Мнение от b0by » 21 Юли 2008 15:36

Me4oKyX написа:b0by - нещо се бъркаш happy.gif На тези чистачки няма как да се смени перото, а сменяш направо цялата чистачка... Незнам колко са добри тези в Бриколажа, но от над година съм с Bosch Aero Twin точно като на картинката и съм предоволен. Малко замазват вече, но другите на BOSCH, Champion и кои да са ме карат иначе по три месеца biggrin.gif Пробвайте ги, а и не е задължително най-скъпото да е най-хубаво.... Нещо като мерцедесите laugh.gif tongue.gif :thumbsup:
Има едно който са с пластмаса от горе и от единия край изпада перото по много лесен начин , за тях говоря те пак са от тоя тип , дали са същите като на Бош немога да кажа!

Аватар
Morgoth
Обратна връзка:

Мнение от Morgoth » 22 Юли 2008 16:32

b0by написа:Като на Juri_Galev на Рафчето чистачките!!!За 10 лева , сам се замисли колко време ще издържат , те хубавите метални на бош и др са по 20-30 лева!!! А на тези с едната лайсна предймството е ,че зимата не би трябвало да замръзват , защото няма метал в тях и може да се сменя лесно перото (само перото) това е в общи линий! wacko.gif
Нямам идея колко ще изкарат, написал съм го и в началото, но няма и гаранция, че няма да изкарат smile.gif
Струва си да се провери, особено след като моите така и така бяха за смяна.

Публикувай отговор