Понеже имаше тема за тия чистачки, дето са само с една лайсна и нямат допълнителни точки за натиск (не знам точно как им е името) и понеже аз пасивно си търсих такива и вече си намерих искам да ви се похваля и да ви упътя.
Не е нужно да търсите едикойси гараж в Люлин, който бил единствен вносител. В момента такива има на Бриколажа. Цената за една чистачка е 10 кинта.
Пише, че са холандски, може и куча марка да са, не знам колко време ще издържат, но за момента ми изглеждат доста добре - имат пълно прилепване към стъклото и чистят супер. Ако някой е бил на пасивно търсене като мен, като има път към някой от Бриколажите може да си вземе едни чистачки.
Чистачки
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Re: Чистачки
Какво значи:"Само с една лайсна"?Morgoth написа:Понеже имаше тема за тия чистачки, дето са само с една лайсна и нямат допълнителни точки за натиск (не знам точно как им е името) и понеже аз пасивно си търсих такива и вече си намерих искам да ви се похваля и да ви упътя.
Не е нужно да търсите едикойси гараж в Люлин, който бил единствен вносител. В момента такива има на Бриколажа. Цената за една чистачка е 10 кинта.
Пише, че са холандски, може и куча марка да са, не знам колко време ще издържат, но за момента ми изглеждат доста добре - имат пълно прилепване към стъклото и чистят супер. Ако някой е бил на пасивно търсене като мен, като има път към някой от Бриколажите може да си вземе едни чистачки.
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Като на Juri_Galev на Рафчето чистачките!!!За 10 лева , сам се замисли колко време ще издържат , те хубавите метални на бош и др са по 20-30 лева!!! А на тези с едната лайсна предймството е ,че зимата не би трябвало да замръзват , защото няма метал в тях и може да се сменя лесно перото (само перото) това е в общи линий!Kiki написа:Какво значи:"Само с една лайсна"?Morgoth написа:Понеже имаше тема за тия чистачки, дето са само с една лайсна и нямат допълнителни точки за натиск (не знам точно как им е името) и понеже аз пасивно си търсих такива и вече си намерих искам да ви се похваля и да ви упътя.

- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
b0by - нещо се бъркаш
На тези чистачки няма как да се смени перото, а сменяш направо цялата чистачка... Незнам колко са добри тези в Бриколажа, но от над година съм с Bosch Aero Twin точно като на картинката и съм предоволен. Малко замазват вече, но другите на BOSCH, Champion и кои да са ме карат иначе по три месеца biggrin.gif Пробвайте ги, а и не е задължително най-скъпото да е най-хубаво.... Нещо като мерцедесите laugh.gif

Има едно който са с пластмаса от горе и от единия край изпада перото по много лесен начин , за тях говоря те пак са от тоя тип , дали са същите като на Бош немога да кажа!Me4oKyX написа:b0by - нещо се бъркашНа тези чистачки няма как да се смени перото, а сменяш направо цялата чистачка... Незнам колко са добри тези в Бриколажа, но от над година съм с Bosch Aero Twin точно като на картинката и съм предоволен. Малко замазват вече, но другите на BOSCH, Champion и кои да са ме карат иначе по три месеца biggrin.gif Пробвайте ги, а и не е задължително най-скъпото да е най-хубаво.... Нещо като мерцедесите laugh.gif
![]()
Нямам идея колко ще изкарат, написал съм го и в началото, но няма и гаранция, че няма да изкаратb0by написа:Като на Juri_Galev на Рафчето чистачките!!!За 10 лева , сам се замисли колко време ще издържат , те хубавите метални на бош и др са по 20-30 лева!!! А на тези с едната лайсна предймството е ,че зимата не би трябвало да замръзват , защото няма метал в тях и може да се сменя лесно перото (само перото) това е в общи линий!

Струва си да се провери, особено след като моите така и така бяха за смяна.