http://www.autoblog.bg/index.php?news_id=1584
Екстра , На Орлов мост ще има табела , ако колата не ви е с възглавничи за пешеходци , рискувате да станете жертва на самоубийци!Fido Dido написа:Сега вече пешеходците ще си пресичат по-спокойно на забранени места!Тойота пак са напред...
http://www.autoblog.bg/index.php?news_id=1584
Е това вече ще е....Добре де, тогава джиповете без блубари, а пък аз с една от старите волги с еленчето отпред ( Рудолф, не визирам теб), ще си пердаша по Цариградско, пък ако, недай си Боже, тресна някой старец разбойник, дето си мисли че е нещо средно м/у Батман и Светкавицата, и като му отхвърчи главата до Вакарел - кво? Ще забранят и еленчето за вграждане ли? Ми дай тогава да изскубим и Нике от Ролса и готово!joro_206 написа:във тази връзка има следния въпрос:
вярно ли е че са забранили фабричния монтаж на блубари на автомобилите с цел да се предпазват пешеходците?
и какво става с тези които вече са си ги сложили?( или КАТ ще ги глобяват- те само тва чакат)?
фидо, мен затова с ами писали акт -за каране на мотор без каска,,,да не вдигна някой с рогите:)Fido Dido написа:Е това вече ще е....Добре де, тогава джиповете без блубари, а пък аз с една от старите волги с еленчето отпред ( Рудолф, не визирам теб), ще си пердаша по Цариградско, пък ако, недай си Боже, тресна някой старец разбойник, дето си мисли че е нещо средно м/у Батман и Светкавицата, и като му отхвърчи главата до Вакарел - кво? Ще забранят и еленчето за вграждане ли? Ми дай тогава да изскубим и Нике от Ролса и готово!joro_206 написа:във тази връзка има следния въпрос:
вярно ли е че са забранили фабричния монтаж на блубари на автомобилите с цел да се предпазват пешеходците?
и какво става с тези които вече са си ги сложили?( или КАТ ще ги глобяват- те само тва чакат)?![]()
Абе то на някои и 0,2 им трябва, да карат като ваксинирани кокошки...Аз сутрин тръгвам в 7.30, а съм на работа от 9.00....не споменавам за пияни фигуристи...вързали кънките с 1.3
Fido Dido написа:[quote="rudolf]фидо, мен затова с ами писали акт -за каране на мотор без каска,,,да не вдигна някой с рогите:)
Абе то на някои и 0,2 им трябва, да карат като ваксинирани кокошки...Аз сутрин тръгвам в 7.30, а съм на работа от 9.00....не споменавам за пияни фигуристи...вързали кънките с 1.3
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост