Срещите в Плевен city
Срещите в Плевен city
А ми като за начало аз съм нов в този форум и карам една "бабка" наречена Селика `92 .
Рових се във форума и не можах да намеря нищо за никъкви събори в Плевен , ТАКА ЧЕ ИСКАМ ДА ПРИЗОВА : ХОРИЦА , ФЕНОВЕ НА ТОЙОТА ДАЙТЕ ДА СИ НАПРАВИМ И НИЕ 1-ИН СЪБОР В ПЛЕВЕН !
По такива сбирки винаги е весело, така че очаквам предложения .
Рових се във форума и не можах да намеря нищо за никъкви събори в Плевен , ТАКА ЧЕ ИСКАМ ДА ПРИЗОВА : ХОРИЦА , ФЕНОВЕ НА ТОЙОТА ДАЙТЕ ДА СИ НАПРАВИМ И НИЕ 1-ИН СЪБОР В ПЛЕВЕН !
По такива сбирки винаги е весело, така че очаквам предложения .
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Re: Срещите в Плевен city
Да не е една червена ... лачена такава ... biggrin.gifLiakaDJ написа:А ми като за начало аз съм нов в този форум и карам една "бабка" наречена Селика `92
brao brao
eee brao we purvo izvinqvam se xhe nepisha na kirilica ama sum s PC p3 iiiii.... znaete kak e ...ta az sum ot Pleven,no v momenta sum v Sf i ako ima takova subirane sus sigornost shte doida 1000% ta takova neshto ne se izpuska aide da si napravim edna malka organizaciq da vidim koga shte moje da stane tova 

Svetlix "Да не е една червена ... лачена такава ..." Ми човече то в нашия град не е само една червена и не съм сигурен дали за нея говориш . Но на въпроса ти дали е червена, да червена е.
miLen4o за мене не е проблем че пишеш на латиница, това няма никакво значение. А за събирането вече трябва ние двамата да се разберем кой ден ще ни е удобно, защото както гледам за сега сме само ние двамата, но може би най-добре ще е да е през почивните дни. Дай някъкво предложение и ти.
miLen4o за мене не е проблем че пишеш на латиница, това няма никакво значение. А за събирането вече трябва ние двамата да се разберем кой ден ще ни е удобно, защото както гледам за сега сме само ние двамата, но може би най-добре ще е да е през почивните дни. Дай някъкво предложение и ти.

Напълно си прав Милене, наистина е хубаво да се посъберем малко повече хора, защото само двама човека ще е май малко скучно. Дано скоро се появът и още потребители на Тойота, че ако е възможно и да се организираме заедно (примерно 5-6 коли) да отидем на националната сбирка. Така че това е за сега, вече ако се появът още хора ще уточним и час за неделята.
Ти с каква кола си по между другото ?
Ти с каква кола си по между другото ?

-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път