Срещите в Плевен city
Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Срещите в Плевен city
Мнение от LiakaDJ » 28 Юни 2008 16:15
А ми като за начало аз съм нов в този форум и карам една "бабка" наречена Селика `92 .
Рових се във форума и не можах да намеря нищо за никъкви събори в Плевен , ТАКА ЧЕ ИСКАМ ДА ПРИЗОВА : ХОРИЦА , ФЕНОВЕ НА ТОЙОТА ДАЙТЕ ДА СИ НАПРАВИМ И НИЕ 1-ИН СЪБОР В ПЛЕВЕН !
По такива сбирки винаги е весело, така че очаквам предложения .
Рових се във форума и не можах да намеря нищо за никъкви събори в Плевен , ТАКА ЧЕ ИСКАМ ДА ПРИЗОВА : ХОРИЦА , ФЕНОВЕ НА ТОЙОТА ДАЙТЕ ДА СИ НАПРАВИМ И НИЕ 1-ИН СЪБОР В ПЛЕВЕН !
По такива сбирки винаги е весело, така че очаквам предложения .
LiakaDJ
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от Uncle Dido » 28 Юни 2008 16:30
"Сега в София, скоро и в други градове!"
Само така! Евала за инициативата от Плевен! Щото по морето се излагат нещо...

Само така! Евала за инициативата от Плевен! Щото по морето се излагат нещо...

Uncle Dido
Xeku
LiakaDJ
Toyota_DX
Svetlix
brao brao
Мнение от miLen4o » 07 Юли 2008 23:47
eee brao we purvo izvinqvam se xhe nepisha na kirilica ama sum s PC p3 iiiii.... znaete kak e ...ta az sum ot Pleven,no v momenta sum v Sf i ako ima takova subirane sus sigornost shte doida 1000% ta takova neshto ne se izpuska aide da si napravim edna malka organizaciq da vidim koga shte moje da stane tova 

miLen4o
Мнение от LiakaDJ » 08 Юли 2008 13:38
Svetlix "Да не е една червена ... лачена такава ..." Ми човече то в нашия град не е само една червена и не съм сигурен дали за нея говориш . Но на въпроса ти дали е червена, да червена е.
miLen4o за мене не е проблем че пишеш на латиница, това няма никакво значение. А за събирането вече трябва ние двамата да се разберем кой ден ще ни е удобно, защото както гледам за сега сме само ние двамата, но може би най-добре ще е да е през почивните дни. Дай някъкво предложение и ти.
miLen4o за мене не е проблем че пишеш на латиница, това няма никакво значение. А за събирането вече трябва ние двамата да се разберем кой ден ще ни е удобно, защото както гледам за сега сме само ние двамата, но може би най-добре ще е да е през почивните дни. Дай някъкво предложение и ти.

LiakaDJ
miLen4o
Мнение от LiakaDJ » 09 Юли 2008 16:59
Напълно си прав Милене, наистина е хубаво да се посъберем малко повече хора, защото само двама човека ще е май малко скучно. Дано скоро се появът и още потребители на Тойота, че ако е възможно и да се организираме заедно (примерно 5-6 коли) да отидем на националната сбирка. Така че това е за сега, вече ако се появът още хора ще уточним и час за неделята.
Ти с каква кола си по между другото ?
Ти с каква кола си по между другото ?

LiakaDJ
Svetlix
miLen4o
desSs
miLen4o
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от Uncle Dido » 10 Юли 2008 10:11
То както е тръгнало и Долно Чепръчане ще излязат по-сериозни от Варна!desSs написа:лелиии, Плевен по-сериозни от Варна излязоха

Uncle Dido
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru