търси се hardtop за toyota mr2

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
dimd00d

Мнение от dimd00d » 27 Юни 2008 23:32

aleksandra-MR2 написа: po princip razbrah kakvo mi govorite o6te ot 2 pat. spored men vsi4ko idva ot saedinitelq kato se zavarti puska6 gazta minava6 na po-niska i se izpravq....pone taka si mislq .no vse ne mi izliza ot glavata kak edin priqtel q kara o6te kato si q kupih sas 140 v edin zavoi s vratite i az iskah da kaja ili da vikam ''spri" no izleze edno skromno i pla6livo ''O''.iskam taka da se nau4a da karam i vsqka ve4er se pana na sa6tiq zavoi i pove4e ot 110 ne6to ne mi darjat ga6tite.......
Като се завърти, вече само можеш да викаш "SHIT SHIT SHIT". Трябва да я хванеш преди това, което и предполагам, че е направил твоя приятел. Ако натиснеш съединителя, имаш прехвърляне на тежестта напред заради намалянето на скоростта, от което задницата ти още повече олеква и започваш да викаш фалцетно (което си и изпитала вече :) ).

Uncle Dido
Почетен Администратор
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Uncle Dido » 27 Юни 2008 23:33

dimd00d написа:
Fido Dido написа:
Дим, мани, вчера жената кара моя Опел - щото е на газ - и в движение си изтърва запалката в купето...После открадна моята запалка, щото онази е някъде по родните Софийски пътища... happy.gif
Те добре, че бутилките за газ не ги праят от стари Опели, щото сег щеше да пишеш от геостационарна орбита :)
Ааа, не - купих си вече Тойота! laugh.gif Но пък открих начин да се отърва от жената!! :laughing6: :laughing6:

aleksandra-MR2

Мнение от aleksandra-MR2 » 27 Юни 2008 23:48

dimd00d написа:
aleksandra-MR2 написа: po princip razbrah kakvo mi govorite o6te ot 2 pat. spored men vsi4ko idva ot saedinitelq kato se zavarti puska6 gazta minava6 na po-niska i se izpravq....pone taka si mislq .no vse ne mi izliza ot glavata kak edin priqtel q kara o6te kato si q kupih sas 140 v edin zavoi s vratite i az iskah da kaja ili da vikam ''spri" no izleze edno skromno i pla6livo ''O''.iskam taka da se nau4a da karam i vsqka ve4er se pana na sa6tiq zavoi i pove4e ot 110 ne6to ne mi darjat ga6tite.......
Като се завърти, вече само можеш да викаш "SHIT SHIT SHIT". Трябва да я хванеш преди това, което и предполагам, че е направил твоя приятел. Ако натиснеш съединителя, имаш прехвърляне на тежестта напред заради намалянето на скоростта, от което задницата ти още повече олеква и започваш да викаш фалцетно (което си и изпитала вече :) ).
da ob6to vzeto izpitvam zatrudnenie da q plazna predi zavoq 4e ako ne6to 6te stava pone da imam prostranstvo za reakciq...ama s tva predno imam izgradeni "bezmisleni" refleski koito obarkvat cqlata shema...imam nujda ot u4itel mai 6toto jelanieto e na lice no ne sam i nqkva luda glava deto da ne i puka...tva go praveh s fiesti4a ama bqh na 18 i remonta be6e maximum 1200 lv . samo da otbeleja 4e sam palila dvigatel kolkoto i stranno da zv.ima6e i publika koqto mi gleda6e seira i ne pomogna ...tva go ima samo vav varna ,kolkoto i da mi e kofti da go spodelq

aleksandra-MR2

Мнение от aleksandra-MR2 » 28 Юни 2008 00:05

dimd00d написа:

az samo da kaja 4e zdrav4i q plazna predi zavoq i az do posledno si mislih 4e nqma da mojem da vlemen v zovoq ...bukvalno kolata vleze nastrani .pred nas be6e edin poznat s type r i estestveno ni razkaza igrata oba4e negovata kola vliza6e super stabilno i spokoino dokato mr2-to se zasukva6e....znam 4e gumite mi (letnite) sa mn zle,mislq da si vz za dr lqto eagle f1 na brighstone.dali sam na prav pat?

Аватар
dimd00d

Мнение от dimd00d » 28 Юни 2008 00:06

[quote="aleksandra-MR2"]samo da otbeleja 4e sam palila dvigatel kolkoto i stranno da zv.ima6e i publika koqto mi gleda6e seira i ne pomogna ...tva go ima samo vav varna ,kolkoto i da mi e kofti da go spodelq[/quote

за жалост, това си го има по цял свят

aleksandra-MR2

Мнение от aleksandra-MR2 » 28 Юни 2008 00:13

dimd00d написа:
aleksandra-MR2 написа:samo da otbeleja 4e sam palila dvigatel kolkoto i stranno da zv.ima6e i publika koqto mi gleda6e seira i ne pomogna ...tva go ima samo vav varna ,kolkoto i da mi e kofti da go spodelq[/quote

за жалост, това си го има по цял свят
nz az si mislq 4e vav varna e prekalena gazariqta. v dr grad sam pukala guma (pone 3 4oveka sprqha da me pitat imam li nujda ot pomo6t,a tva e elementarno) a tuka ne stiga 4e okolo 4as im praveh 6outo a kato stana belqta 6toto ni6to ne mi rabote6e po tabloto ,nikoi ne pomogna a po4naha da zv.na priqteli da obqsnqvat kakvo e stanalo(pone taka mi se izviniha 2 poznati).tova za men e sindrom na gradskiq nezadovolen i nezainteresovan jitel(az na takiva sa6testva ne gi oprili4avam kato hora)

Аватар
dap

Мнение от dap » 28 Юни 2008 00:17

sry за offtopica ама много брутално си ми задигнала аватара как не те беше срам поне малко no.gif

Аватар
dimd00d

Мнение от dimd00d » 28 Юни 2008 00:19

LordDigital написа: жалост ,защо па жалост. Според мен е голем сеир особено като сестрата пипа. Даже и праим снимки да я увековечааме после по нета :whistle:
за жалост, Лорде, щото хората се тъпи сеирджии и обикновенно като се разбие някой с колата си, намаляват да снимат с телефоните си а не да помагат

aleksandra-MR2

Мнение от aleksandra-MR2 » 28 Юни 2008 00:19

dap написа:sry за offtopica ама много брутално си ми задигнала аватара как не те беше срам поне малко no.gif
ops ne sam znaela .izvinete.6tom te drazni vzemam merki

Аватар
LordDigital
СупраДжия

Мнение от LordDigital » 28 Юни 2008 00:20

dimd00d написа:
LordDigital написа: жалост ,защо па жалост. Според мен е голем сеир особено като сестрата пипа. Даже и праим снимки да я увековечааме после по нета :whistle:
за жалост, Лорде, щото хората се тъпи сеирджии и обикновенно като се разбие някой с колата си, намаляват да снимат с телефоните си а не да помагат
Аз го прочетох като ПРАИЛА ,а то било Палила - ясно тогаз
Изображение

aleksandra-MR2

Мнение от aleksandra-MR2 » 28 Юни 2008 00:23

LordDigital написа:
aleksandra-MR2 написа:
dimd00d написа: nz az si mislq 4e vav varna e prekalena gazariqta. v dr grad sam pukala guma (pone 3 4oveka sprqha da me pitat imam li nujda ot pomo6t,a tva e elementarno) a tuka ne stiga 4e okolo 4as im praveh 6outo a kato stana belqta 6toto ni6to ne mi rabote6e po tabloto ,nikoi ne pomogna a po4naha da zv.na priqteli da obqsnqvat kakvo e stanalo(pone taka mi se izviniha 2 poznati).tova za men e sindrom na gradskiq nezadovolen i nezainteresovan jitel(az na takiva sa6testva ne gi oprili4avam kato hora)
жалост ,защо па жалост. Според мен е голем сеир особено като сестрата пипа. Даже и праим снимки да я увековечааме после по нета :whistle:

Изображение
e tuka ni6to interesno ...dokolkoto vijdam proverqva masloto. ostana i tva da ne znae6....vapreki 4e za edna priqtelka СБА e magazin za hranitelni stoki,a ne съюз на бг. автомобилисти

Аватар
dimd00d

Мнение от dimd00d » 28 Юни 2008 00:26

aleksandra-MR2 написа: e tuka ni6to interesno ...dokolkoto vijdam proverqva masloto. ostana i tva da ne znae6....vapreki 4e za edna priqtelka СБА e magazin za hranitelni stoki,a ne съюз на бг. автомобилисти
с ключ, развинтвайки капака на клапаните (ко се не лъжа) ?! :)
Последно промяна от dimd00d на 28 Юни 2008 00:27, променено общо 1 път.

Аватар
LordDigital
СупраДжия

Мнение от LordDigital » 28 Юни 2008 00:26

aleksandra-MR2 написа: e tuka ni6to interesno ...dokolkoto vijdam proverqva masloto. ostana i tva da ne znae6....vapreki 4e za edna priqtelka СБА e magazin za hranitelni stoki,a ne съюз на бг. автомобилисти
Много бързо успя да отговориш ,преди да го изтрия даже:)

Инак във конктренив случаи си инсталираше Plenum Spacer ,което е едно ниво по-сложно от маслото wink.gif
Изображение

Аватар
LordDigital
СупраДжия

Мнение от LordDigital » 28 Юни 2008 00:29

dimd00d написа:
с ключ, развинтвайки капака на клапаните (ко се не лъжа) ?! :)
Ключ ша ползвам да декриптирам постинга за Леля Мариа и пералните Белко - но първо требе да го открия :whistle:

Иначе във конкретния случаи затягането е доста тънка материя ,силите беха прекално ниски за наличните във гаража Torque Wrench (гедоре ,тресчотка) та се наложи да ходи от Алтезов да взима...
Изображение

aleksandra-MR2

Мнение от aleksandra-MR2 » 28 Юни 2008 00:29

LordDigital написа:
Много бързо успя да отговориш ,преди да го изтрия даже:)

Инак във конктренив случаи си инсталираше Plenum Spacer ,което е едно ниво по-сложно от маслото wink.gif
Последно промяна от aleksandra-MR2 на 29 Юни 2008 23:04, променено общо 1 път.

Публикувай отговор