Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
-
dimd00d
Мнение
от dimd00d » 27 Юни 2008 23:32
aleksandra-MR2 написа:
po princip razbrah kakvo mi govorite o6te ot 2 pat. spored men vsi4ko idva ot saedinitelq kato se zavarti puska6 gazta minava6 na po-niska i se izpravq....pone taka si mislq .no vse ne mi izliza ot glavata kak edin priqtel q kara o6te kato si q kupih sas 140 v edin zavoi s vratite i az iskah da kaja ili da vikam ''spri" no izleze edno skromno i pla6livo ''O''.iskam taka da se nau4a da karam i vsqka ve4er se pana na sa6tiq zavoi i pove4e ot 110 ne6to ne mi darjat ga6tite.......
Като се завърти, вече само можеш да викаш "SHIT SHIT SHIT". Трябва да я хванеш преди това, което и предполагам, че е направил твоя приятел. Ако натиснеш съединителя, имаш прехвърляне на тежестта напред заради намалянето на скоростта, от което задницата ти още повече олеква и започваш да викаш фалцетно (което си и изпитала вече

).
dimd00d
-
Uncle Dido
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Мнение
от Uncle Dido » 27 Юни 2008 23:33
dimd00d написа:Fido Dido написа:
Дим, мани, вчера жената кара моя Опел - щото е на газ - и в движение си изтърва запалката в купето...После открадна моята запалка, щото онази е някъде по родните Софийски пътища...

Те добре, че бутилките за газ не ги праят от стари Опели, щото сег щеше да пишеш от геостационарна орбита

Ааа, не - купих си вече Тойота! laugh.gif Но пък открих начин да се отърва от жената!!

Uncle Dido
-
aleksandra-MR2
Мнение
от aleksandra-MR2 » 27 Юни 2008 23:48
dimd00d написа:aleksandra-MR2 написа:
po princip razbrah kakvo mi govorite o6te ot 2 pat. spored men vsi4ko idva ot saedinitelq kato se zavarti puska6 gazta minava6 na po-niska i se izpravq....pone taka si mislq .no vse ne mi izliza ot glavata kak edin priqtel q kara o6te kato si q kupih sas 140 v edin zavoi s vratite i az iskah da kaja ili da vikam ''spri" no izleze edno skromno i pla6livo ''O''.iskam taka da se nau4a da karam i vsqka ve4er se pana na sa6tiq zavoi i pove4e ot 110 ne6to ne mi darjat ga6tite.......
Като се завърти, вече само можеш да викаш "SHIT SHIT SHIT". Трябва да я хванеш преди това, което и предполагам, че е направил твоя приятел. Ако натиснеш съединителя, имаш прехвърляне на тежестта напред заради намалянето на скоростта, от което задницата ти още повече олеква и започваш да викаш фалцетно (което си и изпитала вече

).
da ob6to vzeto izpitvam zatrudnenie da q plazna predi zavoq 4e ako ne6to 6te stava pone da imam prostranstvo za reakciq...ama s tva predno imam izgradeni "bezmisleni" refleski koito obarkvat cqlata shema...imam nujda ot u4itel mai 6toto jelanieto e na lice no ne sam i nqkva luda glava deto da ne i puka...tva go praveh s fiesti4a ama bqh na 18 i remonta be6e maximum 1200 lv . samo da otbeleja 4e sam palila dvigatel kolkoto i stranno da zv.ima6e i publika koqto mi gleda6e seira i ne pomogna ...tva go ima samo vav varna ,kolkoto i da mi e kofti da go spodelq
aleksandra-MR2
-
aleksandra-MR2
Мнение
от aleksandra-MR2 » 28 Юни 2008 00:05

).
az samo da kaja 4e zdrav4i q plazna predi zavoq i az do posledno si mislih 4e nqma da mojem da vlemen v zovoq ...bukvalno kolata vleze nastrani .pred nas be6e edin poznat s type r i estestveno ni razkaza igrata oba4e negovata kola vliza6e super stabilno i spokoino dokato mr2-to se zasukva6e....znam 4e gumite mi (letnite) sa mn zle,mislq da si vz za dr lqto eagle f1 na brighstone.dali sam na prav pat?
aleksandra-MR2
-
dimd00d
Мнение
от dimd00d » 28 Юни 2008 00:06
[quote="aleksandra-MR2"]samo da otbeleja 4e sam palila dvigatel kolkoto i stranno da zv.ima6e i publika koqto mi gleda6e seira i ne pomogna ...tva go ima samo vav varna ,kolkoto i da mi e kofti da go spodelq[/quote
за жалост, това си го има по цял свят
dimd00d
-
aleksandra-MR2
Мнение
от aleksandra-MR2 » 28 Юни 2008 00:13
dimd00d написа:aleksandra-MR2 написа:samo da otbeleja 4e sam palila dvigatel kolkoto i stranno da zv.ima6e i publika koqto mi gleda6e seira i ne pomogna ...tva go ima samo vav varna ,kolkoto i da mi e kofti da go spodelq[/quote
за жалост, това си го има по цял свят
nz az si mislq 4e vav varna e prekalena gazariqta. v dr grad sam pukala guma (pone 3 4oveka sprqha da me pitat imam li nujda ot pomo6t,a tva e elementarno) a tuka ne stiga 4e okolo 4as im praveh 6outo a kato stana belqta 6toto ni6to ne mi rabote6e po tabloto ,nikoi ne pomogna a po4naha da zv.na priqteli da obqsnqvat kakvo e stanalo(pone taka mi se izviniha 2 poznati).tova za men e sindrom na gradskiq nezadovolen i nezainteresovan jitel(az na takiva sa6testva ne gi oprili4avam kato hora)
aleksandra-MR2
-
dap
Мнение
от dap » 28 Юни 2008 00:17
sry за offtopica ама много брутално си ми задигнала аватара как не те беше срам поне малко

dap
-
dimd00d
Мнение
от dimd00d » 28 Юни 2008 00:19
LordDigital написа:
жалост ,защо па жалост. Според мен е голем сеир особено като сестрата пипа. Даже и праим снимки да я увековечааме после по нета
за жалост, Лорде, щото хората се тъпи сеирджии и обикновенно като се разбие някой с колата си, намаляват да снимат с телефоните си а не да помагат
dimd00d
-
aleksandra-MR2
Мнение
от aleksandra-MR2 » 28 Юни 2008 00:19
dap написа:sry за offtopica ама много брутално си ми задигнала аватара как не те беше срам поне малко

ops ne sam znaela .izvinete.6tom te drazni vzemam merki
aleksandra-MR2
-
LordDigital
- СупраДжия
Мнение
от LordDigital » 28 Юни 2008 00:20
dimd00d написа:LordDigital написа:
жалост ,защо па жалост. Според мен е голем сеир особено като сестрата пипа. Даже и праим снимки да я увековечааме после по нета
за жалост, Лорде, щото хората се тъпи сеирджии и обикновенно като се разбие някой с колата си, намаляват да снимат с телефоните си а не да помагат
Аз го прочетох като ПРАИЛА ,а то било Палила - ясно тогаз
LordDigital
-
aleksandra-MR2
Мнение
от aleksandra-MR2 » 28 Юни 2008 00:23
LordDigital написа:aleksandra-MR2 написа:dimd00d написа:
nz az si mislq 4e vav varna e prekalena gazariqta. v dr grad sam pukala guma (pone 3 4oveka sprqha da me pitat imam li nujda ot pomo6t,a tva e elementarno) a tuka ne stiga 4e okolo 4as im praveh 6outo a kato stana belqta 6toto ni6to ne mi rabote6e po tabloto ,nikoi ne pomogna a po4naha da zv.na priqteli da obqsnqvat kakvo e stanalo(pone taka mi se izviniha 2 poznati).tova za men e sindrom na gradskiq nezadovolen i nezainteresovan jitel(az na takiva sa6testva ne gi oprili4avam kato hora)

e tuka ni6to interesno ...dokolkoto vijdam proverqva masloto. ostana i tva da ne znae6....vapreki 4e za edna priqtelka СБА e magazin za hranitelni stoki,a ne съюз на бг. автомобилисти
aleksandra-MR2
-
dimd00d
Мнение
от dimd00d » 28 Юни 2008 00:26
aleksandra-MR2 написа:
e tuka ni6to interesno ...dokolkoto vijdam proverqva masloto. ostana i tva da ne znae6....vapreki 4e za edna priqtelka СБА e magazin za hranitelni stoki,a ne съюз на бг. автомобилисти
с ключ, развинтвайки капака на клапаните (ко се не лъжа) ?!

Последно промяна от
dimd00d на 28 Юни 2008 00:27, променено общо 1 път.
dimd00d
-
LordDigital
- СупраДжия
Мнение
от LordDigital » 28 Юни 2008 00:26
aleksandra-MR2 написа: e tuka ni6to interesno ...dokolkoto vijdam proverqva masloto. ostana i tva da ne znae6....vapreki 4e za edna priqtelka СБА e magazin za hranitelni stoki,a ne съюз на бг. автомобилисти
Много бързо успя да отговориш ,преди да го изтрия даже:)
Инак във конктренив случаи си инсталираше Plenum Spacer ,което е едно ниво по-сложно от маслото

LordDigital
-
LordDigital
- СупраДжия
Мнение
от LordDigital » 28 Юни 2008 00:29
с ключ, развинтвайки капака на клапаните (ко се не лъжа) ?!

Ключ ша ползвам да декриптирам постинга за Леля Мариа и пералните Белко - но първо требе да го открия
Иначе във конкретния случаи затягането е доста тънка материя ,силите беха прекално ниски за наличните във гаража Torque Wrench (гедоре ,тресчотка) та се наложи да ходи от Алтезов да взима...
LordDigital
-
aleksandra-MR2
Мнение
от aleksandra-MR2 » 28 Юни 2008 00:29
LordDigital написа:aleksandra-MR2 написа: e tuka ni6to interesno ...dokolkoto vijdam proverqva masloto. ostana i tva da ne znae6....vapreki 4e za edna priqtelka СБА e magazin za hranitelni stoki,a ne съюз на бг. автомобилисти
Много бързо успя да отговориш ,преди да го изтрия даже:)
Инак във конктренив случаи си инсталираше Plenum Spacer ,което е едно ниво по-сложно от маслото

Последно промяна от
aleksandra-MR2 на 29 Юни 2008 23:04, променено общо 1 път.
aleksandra-MR2