пишете на кипилица
пишете на кипилица
скоро попаднах на вашия форум, мислех редовно да го посещавам, но много лошо впечатление ми прави писнето масово из форума с латински букви. губи се много време да разчетеш и разгадаеш написаното. по другите форуми не е така и това не се толелира.
-
- Обратна връзка:
vij sega goliama chast ot horata na tozi forum sa IZVAN bulgaria taka che ne vseki mu se zanimava da si instalira kirilica i t.n.
osven tova ne e chak tolkova trudno da se chete. ti si parvia chovek koito go schita za problem. Az sas sigurnost niama da tragna da pisha na kirlica shtoto sam otviknal a i shte mi otneme mnogo vreme sas bukvi kato ж, й, ч, ш, щ, я, ъ ю, dokato gi tarsia po klaviaturata.
osven tova ne e chak tolkova trudno da se chete. ti si parvia chovek koito go schita za problem. Az sas sigurnost niama da tragna da pisha na kirlica shtoto sam otviknal a i shte mi otneme mnogo vreme sas bukvi kato ж, й, ч, ш, щ, я, ъ ю, dokato gi tarsia po klaviaturata.
4efte powered tercel (201 whp @ 14psi)
opredeleno ne e parvia chovek det da se e oploakal po vaprosa s kirilicata, to kirilicata beshe edinstvenata prichina foruma da se premesti ot toyotabg.com na toyotabg.eu, no tova e dalga tema. razbiram che na vaprosnia gost mu e trudno da chete na latinica, obache i toi triabva da razbere che pak na men mi e trudno na pisha na kirilica. ta tova e svoboden forum(za razlika ot ostanalite BG forumi), ta seki da pishe taka kakto mu e nai udobno. temata e obsajdana prekaleno mnogo pati predi.
->
-
- Обратна връзка:
kakvo znachi svoboden i ne svoboden forum?
Ia razkali Altezzo. Az drugi bulgarski forumi ne cheta taka che ne sam na iasno kakva e dalaverata makar che osven ako sobstvenkia na foruma ne kaje na moderatorite da ne razreshavat pisane na latinica ... ne znam kak inache moje da se naloji takova neshto.
No spored men tova e glupavo. Kato pishat horata SMS-i nali na latinica gi pishat ... tolkova mnogo neshta se nalaga da se pishat na latinica, aide da vzemat da sviknat malko. Mnogo si ia obichame nashata azbuka no ne na vseki mu e udobno da ia izpolzva ...
obeshtavam obache kato imam vazmojnost da se opitvam pone. No ne garantiram nishto.
Ia razkali Altezzo. Az drugi bulgarski forumi ne cheta taka che ne sam na iasno kakva e dalaverata makar che osven ako sobstvenkia na foruma ne kaje na moderatorite da ne razreshavat pisane na latinica ... ne znam kak inache moje da se naloji takova neshto.
No spored men tova e glupavo. Kato pishat horata SMS-i nali na latinica gi pishat ... tolkova mnogo neshta se nalaga da se pishat na latinica, aide da vzemat da sviknat malko. Mnogo si ia obichame nashata azbuka no ne na vseki mu e udobno da ia izpolzva ...
obeshtavam obache kato imam vazmojnost da se opitvam pone. No ne garantiram nishto.
4efte powered tercel (201 whp @ 14psi)
Всеки пише както му е удобно.
На който му е трудно да чете на латиница - нека прескача съответните мнения.
А който дава такива съвети - нека си поправи правописа, защото на мен лично ми е неприятно да чета мнение пълно с елементарни грешки и смятам, че човек преди да започне да критикува другите трябва да погледне себе си.
Айде да не почваме пак тази тема.
На който му е трудно да чете на латиница - нека прескача съответните мнения.
А който дава такива съвети - нека си поправи правописа, защото на мен лично ми е неприятно да чета мнение пълно с елементарни грешки и смятам, че човек преди да започне да критикува другите трябва да погледне себе си.
Айде да не почваме пак тази тема.
mi ne iskam da zadalbochavam temata, stoto prekaleno mnogo sme ia obsajdali i opredeleno si ni e bolna temaugabuga написа:kakvo znachi svoboden i ne svoboden forum?

->
Форум се пише, неграмотнико, а не фором. Арееееее! ХОДОМ МАРШ!Anonymous написа:явно не е случайно, че имате най-малко регистрирани потребители от форомите на феновете на японски коли???
По-добре малко, но да няма такива като теб - които са пропуснали часовете по родна реч. Пускаш тема за кирилица, а правиш безобразни грешки. Не те ли е срам? Поне малко?
ne e vajno kolichestvoto, ami kachestvotoAnonymous написа:явно не е случайно, че имате най-малко регистрирани потребители от форомите на феновете на японски коли???

ako iskash forum s mnogo chlenove i mnenia, logvash se v tuning.bg i tam na volia moje da se rovish iz kup dalbokosmisleni temi napisani ot hora koito sled 3-4 godini ste sa na vazrast det mogat da se iavat za knijka

->
- juri_galev
ALTEZZA beshe prav za tova 4e tam sa malko smislenite temi v tuning.bg.Az za tva tam sam s Ban poneje seki pat im kazvam istinite ama te se ne mi vqrvat i zeh ta mu kazah na blestq6tiq administrator nqkoi istini poneje se pisheshe na golqm racer i to pak za kapak ze ta mi dade Ban.Ne che sam mu surdit ama daje sam mu blagodaren
Re: пишете на кипилица
Пази боже!!!Anonymous написа:скоро попаднах на вашия форум, мислех редовно да го посещавам, но много лошо впечатление ми прави писнето масово из форума с латински букви. губи се много време да разчетеш и разгадаеш написаното. по другите форуми не е така и това не се толелира.