пишете на кипилица

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Гост

пишете на кипилица

Мнение от Гост » 03 Авг 2005 22:28

скоро попаднах на вашия форум, мислех редовно да го посещавам, но много лошо впечатление ми прави писнето масово из форума с латински букви. губи се много време да разчетеш и разгадаеш написаното. по другите форуми не е така и това не се толелира.

ugabuga
Обратна връзка:

Мнение от ugabuga » 03 Авг 2005 22:48

vij sega goliama chast ot horata na tozi forum sa IZVAN bulgaria taka che ne vseki mu se zanimava da si instalira kirilica i t.n.

osven tova ne e chak tolkova trudno da se chete. ti si parvia chovek koito go schita za problem. Az sas sigurnost niama da tragna da pisha na kirlica shtoto sam otviknal a i shte mi otneme mnogo vreme sas bukvi kato ж, й, ч, ш, щ, я, ъ ю, dokato gi tarsia po klaviaturata.
4efte powered tercel (201 whp @ 14psi)

ALTEZZA

Мнение от ALTEZZA » 03 Авг 2005 23:21

opredeleno ne e parvia chovek det da se e oploakal po vaprosa s kirilicata, to kirilicata beshe edinstvenata prichina foruma da se premesti ot toyotabg.com na toyotabg.eu, no tova e dalga tema. razbiram che na vaprosnia gost mu e trudno da chete na latinica, obache i toi triabva da razbere che pak na men mi e trudno na pisha na kirilica. ta tova e svoboden forum(za razlika ot ostanalite BG forumi), ta seki da pishe taka kakto mu e nai udobno. temata e obsajdana prekaleno mnogo pati predi.
->

ugabuga
Обратна връзка:

Мнение от ugabuga » 03 Авг 2005 23:46

kakvo znachi svoboden i ne svoboden forum?

Ia razkali Altezzo. Az drugi bulgarski forumi ne cheta taka che ne sam na iasno kakva e dalaverata makar che osven ako sobstvenkia na foruma ne kaje na moderatorite da ne razreshavat pisane na latinica ... ne znam kak inache moje da se naloji takova neshto.

No spored men tova e glupavo. Kato pishat horata SMS-i nali na latinica gi pishat ... tolkova mnogo neshta se nalaga da se pishat na latinica, aide da vzemat da sviknat malko. Mnogo si ia obichame nashata azbuka no ne na vseki mu e udobno da ia izpolzva ...

obeshtavam obache kato imam vazmojnost da se opitvam pone. No ne garantiram nishto.

b_d

Мнение от b_d » 04 Авг 2005 08:12

Всеки пише както му е удобно.
На който му е трудно да чете на латиница - нека прескача съответните мнения.
А който дава такива съвети - нека си поправи правописа, защото на мен лично ми е неприятно да чета мнение пълно с елементарни грешки и смятам, че човек преди да започне да критикува другите трябва да погледне себе си.
Айде да не почваме пак тази тема.

ALTEZZA

Мнение от ALTEZZA » 04 Авг 2005 09:19

ugabuga написа:kakvo znachi svoboden i ne svoboden forum?

Ia razkali Altezzo. Az drugi bulgarski forumi ne cheta taka che ne sam na iasno kakva e dalaverata makar che osven ako sobstvenkia na foruma ne kaje na moderatorite da ne razreshavat pisane na latinica ... ne znam kak inache moje da se naloji takova neshto.

No spored men tova e glupavo. Kato pishat horata SMS-i nali na latinica gi pishat ... tolkova mnogo neshta se nalaga da se pishat na latinica, aide da vzemat da sviknat malko. Mnogo si ia obichame nashata azbuka no ne na vseki mu e udobno da ia izpolzva ...

obeshtavam obache kato imam vazmojnost da se opitvam pone. No ne garantiram nishto.
mi ne iskam da zadalbochavam temata, stoto prekaleno mnogo sme ia obsajdali i opredeleno si ni e bolna tema :whistle: . inache v obsti lini polojenieto s BG forumite(pone vsichkite za koito az se sestam s izkluchenie na Nissan) e che pisaneto na kirilica e zadaljitelno i ako pishesh na latinica ti se trie mnenieto. predi vreme imashe opit da se naloji sastata sistema i v nashia forum, no za nasha radost ne se poluchi i krainoto reshenie beshe da iznesem foruma na drug host che da niama poveche razpravii s horata koito predi hostvaha foruma, ta ot tam i adresa se smeni ot .com na .net
->

Гост

Мнение от Гост » 04 Авг 2005 10:52

явно не е случайно, че имате най-малко регистрирани потребители от форомите на феновете на японски коли???

ToyotaFan

Мнение от ToyotaFan » 04 Авг 2005 11:01

Anonymous написа:явно не е случайно, че имате най-малко регистрирани потребители от форомите на феновете на японски коли???
малко, но качествени!
хайде стига с тази тема вече!
като не ти харесва, не влизай тук, просто е!
тук никой не прави нещо насила и не го налага на никого...

b_d

Мнение от b_d » 04 Авг 2005 13:31

Anonymous написа:явно не е случайно, че имате най-малко регистрирани потребители от форомите на феновете на японски коли???
Форум се пише, неграмотнико, а не фором. Арееееее! ХОДОМ МАРШ!
По-добре малко, но да няма такива като теб - които са пропуснали часовете по родна реч. Пускаш тема за кирилица, а правиш безобразни грешки. Не те ли е срам? Поне малко?

ugabuga
Обратна връзка:

Мнение от ugabuga » 04 Авг 2005 14:32

na men chestno kazano si mi haresva taka. edna shepa, ama vse edno se sabrali pichove ot "maalata" i si lafim. Osven tova sme nai uslujlivia forum :-D

ALTEZZA

Мнение от ALTEZZA » 04 Авг 2005 23:34

ne e vajno kolichestvoto, ami kachestvoto wink.gif
ako iskash forum s mnogo chlenove i mnenia, logvash se v tuning.bg i tam na volia moje da se rovish iz kup dalbokosmisleni temi napisani ot hora koito sled 3-4 godini ste sa na vazrast det mogat da se iavat za knijka :whistle: . e moje da popadnesh i na hubavi temi tam, no poviarvai mi, ste triabva baia da se porovish wacko.gif
->

Аватар
juri_galev

Мнение от juri_galev » 05 Авг 2005 01:19

ALTEZZA beshe prav za tova 4e tam sa malko smislenite temi v tuning.bg.Az za tva tam sam s Ban poneje seki pat im kazvam istinite ama te se ne mi vqrvat i zeh ta mu kazah na blestq6tiq administrator nqkoi istini poneje se pisheshe na golqm racer i to pak za kapak ze ta mi dade Ban.Ne che sam mu surdit ama daje sam mu blagodaren

El Camino

Re: пишете на кипилица

Мнение от El Camino » 05 Авг 2005 11:58

Anonymous написа:скоро попаднах на вашия форум, мислех редовно да го посещавам, но много лошо впечатление ми прави писнето масово из форума с латински букви. губи се много време да разчетеш и разгадаеш написаното. по другите форуми не е така и това не се толелира.
Пази боже!!!

ugabuga
Обратна връзка:

Мнение от ugabuga » 05 Авг 2005 14:27

aide niakoi da go zakluchi toia topic a?

ALTEZZA

Мнение от ALTEZZA » 05 Авг 2005 20:28

hei go e, az mu vikam che e svoboden forum, pak toi izka da zakluchva temi, sledvastoto e i da pochnem da triem mnenia i da bannvame, taka ste sme edna krachka po-blizo do drugite forumi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
che kvo i e na taz tema che da ia zakluchvame?
->

Публикувай отговор