НОВИ РАДАРНИ УСТРОЙСТВА
- gringo359
- Автомобил: Corolla Sedan MT 2020
- Обратна връзка:
К'во й туй жувотну "пост-действащ радар" (нещо ме мързи да мисля и питам)?jingo написа:Не ми се ще да е така,но май ми прилича на подготовка към слагане на пост действащи радари,каквито има навсякъде по Европата,че и в Африка,последните съм ги изпитал,лошо !
Колкото до Бургас-Созопол-то наистина си е писта и има резон да има контрол.И аз съм засилвал,ама да си с 140 км/ч и да те разминат все едно си спрял...А местни говорят,че там има много коварни участъци и...и си има доста нелепи и трагични гледки.
По принцип съм ЗА камерите.Предполагам на повечето от вас е познат надписа "CCTV".Нещо не забелявзвам БГ еквивалент...
Corolla Liftback 1.3 12V carb. EE90
Corolla Sedan 1.6 MT 2020
сканира ти номерата и ти смята средна скорост на отсечката.gringo359 написа:К'во й туй жувотну "пост-действащ радар" (нещо ме мързи да мисля и питам)?jingo написа:Не ми се ще да е така,но май ми прилича на подготовка към слагане на пост действащи радари,каквито има навсякъде по Европата,че и в Африка,последните съм ги изпитал,лошо !
Колкото до Бургас-Созопол-то наистина си е писта и има резон да има контрол.И аз съм засилвал,ама да си с 140 км/ч и да те разминат все едно си спрял...А местни говорят,че там има много коварни участъци и...и си има доста нелепи и трагични гледки.
По принцип съм ЗА камерите.Предполагам на повечето от вас е познат надписа "CCTV".Нещо не забелявзвам БГ еквивалент...
- gringo359
- Автомобил: Corolla Sedan MT 2020
- Обратна връзка:
Аз имах такъв случай по пътя към Приморско,когато имаше мантинела и няма накъде.Колата зад мен теглеше каравана,как успя почти да спре не знам...А беше през нощта и все пак фаровете ми трябваше да се виждат отдалече д'е*а и олигофрена му и........Nedkow написа:Колеги проблема за превишената скорост не е толкова страшен, колкото неправило изпреварващите. Много от вас са виждали как някой идва срещу тях в завой и се налага да бягаш в банкета, ако за късмет има иначе в треват-канафката и.т.н.![]()
Тях, кой ще ги глоби
А към Созопол вече ясно-ЯВАШ - 90 км/ч

Corolla Liftback 1.3 12V carb. EE90
По сребърна към хладилника и още нейде зърнах вчера....lpcrooks написа:Къде това?diver написа:абе май надписите не са пунта мара...вчера видях табло което показва с колко караш...минах няколко пъти кат променях скоростта, мереше верно копелето гадно.....

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
- drZoidberg
Ха ето това е смисъла,ама ние пак ще си го побългариме по балкански,по принцип трябва да са настроени с толеранс около 10 км,другото за което се сещам е,че в централата ,където се следят нарушенията не бива да са ченгета ,а просто спец обучени хора,...за да няма ...е ся той наШ човек,ще изтрием записа или ще спре тока....Имаше някакъв фрапиращ случай с един полицейски шеф извън БГ,май немец или французин,дето радара го гепил.... biggrin.gif Е платил си човека глобата laugh.gifKiki написа:Няма нищо чудно според мен, тези радари да ги внедрят масово и у нас. В Испания преди всеки един стационарен радар има огромна табела, която те предупреждава за него! Явно целта на този радар е не да те глобят, а да те накарат да караш с разрешената скорост! Само че дали така ще е и у нас?