НОВИ РАДАРНИ УСТРОЙСТВА

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
Vesko
ЗАВИНАГИ С НАС.....
Обратна връзка:

Мнение от Vesko » 18 Юни 2008 07:13

Sutrinta po Nova slushak m-r Kostov koito iznasiashe statistika che vapreki golemite globi v bg broia na PTP, ubiti i ranenni se e udvoil za poslednata godina i polovina.

Аватар
gringo359
Автомобил: Corolla Sedan MT 2020
Обратна връзка:

Мнение от gringo359 » 18 Юни 2008 23:36

jingo написа:Не ми се ще да е така,но май ми прилича на подготовка към слагане на пост действащи радари,каквито има навсякъде по Европата,че и в Африка,последните съм ги изпитал,лошо !
К'во й туй жувотну "пост-действащ радар" (нещо ме мързи да мисля и питам)?
Колкото до Бургас-Созопол-то наистина си е писта и има резон да има контрол.И аз съм засилвал,ама да си с 140 км/ч и да те разминат все едно си спрял...А местни говорят,че там има много коварни участъци и...и си има доста нелепи и трагични гледки.
По принцип съм ЗА камерите.Предполагам на повечето от вас е познат надписа "CCTV".Нещо не забелявзвам БГ еквивалент...
Corolla Liftback 1.3 12V carb. EE90
Corolla Sedan 1.6 MT 2020

Аватар
dimd00d

Мнение от dimd00d » 18 Юни 2008 23:57

gringo359 написа:
jingo написа:Не ми се ще да е така,но май ми прилича на подготовка към слагане на пост действащи радари,каквито има навсякъде по Европата,че и в Африка,последните съм ги изпитал,лошо !
К'во й туй жувотну "пост-действащ радар" (нещо ме мързи да мисля и питам)?
Колкото до Бургас-Созопол-то наистина си е писта и има резон да има контрол.И аз съм засилвал,ама да си с 140 км/ч и да те разминат все едно си спрял...А местни говорят,че там има много коварни участъци и...и си има доста нелепи и трагични гледки.
По принцип съм ЗА камерите.Предполагам на повечето от вас е познат надписа "CCTV".Нещо не забелявзвам БГ еквивалент...
сканира ти номерата и ти смята средна скорост на отсечката.

Аватар
Nedkow
Благодарил/а: 1 път

Мнение от Nedkow » 19 Юни 2008 00:16

Колеги проблема за превишената скорост не е толкова страшен, колкото неправило изпреварващите. Много от вас са виждали как някой идва срещу тях в завой и се налага да бягаш в банкета, ако за късмет има иначе в треват-канафката и.т.н. sad.gif
Тях, кой ще ги глоби mad.gif

Аватар
punkara

Мнение от punkara » 19 Юни 2008 00:55

i tuka v zhabarsko veche gi nabluskaha po magistralite, skanira, posle kato minesh prez sledvashtiyat post click, i haide chetitkata v poshtenskata kutiya mad.gif
mai shte tryabva da maistorim oniya paralepipetni nomera s 4 razlichni deto se vrtyat cool.gif kato po filmite po Studio X edno vreme laugh.gif

Аватар
gringo359
Автомобил: Corolla Sedan MT 2020
Обратна връзка:

Мнение от gringo359 » 19 Юни 2008 08:55

Nedkow написа:Колеги проблема за превишената скорост не е толкова страшен, колкото неправило изпреварващите. Много от вас са виждали как някой идва срещу тях в завой и се налага да бягаш в банкета, ако за късмет има иначе в треват-канафката и.т.н. sad.gif
Тях, кой ще ги глоби mad.gif
Аз имах такъв случай по пътя към Приморско,когато имаше мантинела и няма накъде.Колата зад мен теглеше каравана,как успя почти да спре не знам...А беше през нощта и все пак фаровете ми трябваше да се виждат отдалече д'е*а и олигофрена му и........
А към Созопол вече ясно-ЯВАШ - 90 км/ч tongue.gif
Corolla Liftback 1.3 12V carb. EE90
Corolla Sedan 1.6 MT 2020

Аватар
Vesko
ЗАВИНАГИ С НАС.....
Обратна връзка:

Мнение от Vesko » 19 Юни 2008 09:21

Заради подобен случай в тъмното около Шумен си одрасках колата в мантинелата... Доиде КАТ написа ми акт и сега сам с -8 точки sad.gif

diver

Мнение от diver » 19 Юни 2008 09:32

абе май надписите не са пунта мара...вчера видях табло което показва с колко караш...минах няколко пъти кат променях скоростта, мереше верно копелето гадно.....
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Аватар
lpcrooks

Мнение от lpcrooks » 19 Юни 2008 09:54

diver написа:абе май надписите не са пунта мара...вчера видях табло което показва с колко караш...минах няколко пъти кат променях скоростта, мереше верно копелето гадно.....
Къде това?

diver

Мнение от diver » 19 Юни 2008 10:30

lpcrooks написа:
diver написа:абе май надписите не са пунта мара...вчера видях табло което показва с колко караш...минах няколко пъти кат променях скоростта, мереше верно копелето гадно.....
Къде това?
По сребърна към хладилника и още нейде зърнах вчера....
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Аватар
drZoidberg

Мнение от drZoidberg » 19 Юни 2008 13:46

http://www.youtube.com/watch?v=TIHX2jiq ... re=related
Нещо подобно ще са новите радари. laugh.gif

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 19 Юни 2008 13:57

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 19 Юни 2008 22:51

Няма нищо чудно според мен, тези радари да ги внедрят масово и у нас. В Испания преди всеки един стационарен радар има огромна табела, която те предупреждава за него! Явно целта на този радар е не да те глобят, а да те накарат да караш с разрешената скорост! Само че дали така ще е и у нас?

jingo

Мнение от jingo » 20 Юни 2008 10:48

Kiki написа:Няма нищо чудно според мен, тези радари да ги внедрят масово и у нас. В Испания преди всеки един стационарен радар има огромна табела, която те предупреждава за него! Явно целта на този радар е не да те глобят, а да те накарат да караш с разрешената скорост! Само че дали така ще е и у нас?
Ха ето това е смисъла,ама ние пак ще си го побългариме по балкански,по принцип трябва да са настроени с толеранс около 10 км,другото за което се сещам е,че в централата ,където се следят нарушенията не бива да са ченгета ,а просто спец обучени хора,...за да няма ...е ся той наШ човек,ще изтрием записа или ще спре тока....Имаше някакъв фрапиращ случай с един полицейски шеф извън БГ,май немец или французин,дето радара го гепил.... biggrin.gif Е платил си човека глобата laugh.gif

Аватар
Vesko
ЗАВИНАГИ С НАС.....
Обратна връзка:

Мнение от Vesko » 20 Юни 2008 12:17

Също фрапиращ случай в една европейска държава (Франция или Германия бесхе) бяха издажали специялни разрешителни да не ги глобяват определени хора smile.gif

Публикувай отговор