пощите крадат

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
jamie

Re: ..

Мнение от jamie » 18 Юни 2008 21:04

diver написа:
rudolf написа:имаше ли застраховки??,,,ко стана после?
не разбира се, инак на таз сума нали се сещаш че има и мито и ддс....чудя се още как някой не е застанал на изхода на милите ни пощи с бата номер 10.....
Na vhoda si trebe - za "dobro utro" mad.gif

Аватар
juri_galev

Мнение от juri_galev » 18 Юни 2008 21:30

wacko.gif Чета и не мога да повярвам.По селска работа от това няма sad.gif

Аватар
LordDigital
СупраДжия

Re: пощите крадат

Мнение от LordDigital » 18 Юни 2008 21:55

rudolf написа:минали месец не ми пристигнаха свещи от много читав ус-продавач,,,с 100% федбек,,,и 200тина продажби,,,но беше без застраховка и тракинг.

купих си шпер и днес получих писмо от пощите:

чувала с който е патувала вашата пратка е пристигнал с точното тегло,но при отварнянето му е констатирано следното:вашата пратка бе намерена в чувала с рязани лепенки и липсващо съдържание.
при нас е изготвен акт за нередности****,с който уведомяваме американската администрация за състоянието на пратката и с експедиция номер**** ч връщаме за разследване...
прилагаме копие от акта номер*****

имам проблеми с една халипава германка за джантите,,,и приятеля дет ми прави плащанията ,е в кензис и не можез да се говори с него,,,
Така наречения във интернцаиналните шишинг среди BulPost има много отчаиващ рейтинг на всички сервисес БЕЗ EMS (защото са под много сериозен контракт със US Mail). OT tam vsekakvi shippingi (priority ,first class) sa ogromen risk ,a za poslednite 5+ godini ne sym imal edin problem sys EMS.
Изображение

Аватар
dimd00d

Мнение от dimd00d » 18 Юни 2008 21:56

diver написа:
не разбира се, инак на таз сума нали се сещаш че има и мито и ддс....чудя се още как някой не е застанал на изхода на милите ни пощи с бата номер 10.....
специално оптика без застраховка....щом е решил да си поеме риска.

шипването винаги със застраховка и тракинг. БГ пощите "губят" много по-малко от преди, но винаги си има рискове. (за пример сега ми пристигна хели, което продавача въпреки че се бяхме разбрали да го прати с тракинг, го беше пратил като нормален колет - никакви проблеми)

за рудолф - застраховката се изплаща на изпращача, защото той е платил като го е пращал, това че ти си му превел пари, пощите не ги интересува. освен това, има горна граница на стандартната застраховка в зависимост от услугата (май около $150), и малко хора си правят труда да купят допълнителна застраховка. дано продавача излезе читав и ти върне парите - ако е плащано с карта и не можеш да се разбереш с него, говори с банката да му направят reverse charge и да се оправя.

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 18 Юни 2008 23:08

dimd00d написа:
diver написа:
специално оптика без застраховка....щом е решил да си поеме риска.

шипването винаги със застраховка и тракинг. БГ пощите "губят" много по-малко от преди, но винаги си има рискове. (за пример сега ми пристигна хели, което продавача въпреки че се бяхме разбрали да го прати с тракинг, го беше пратил като нормален колет - никакви проблеми)

за рудолф - застраховката се изплаща на изпращача, защото той е платил като го е пращал, това че ти си му превел пари, пощите не ги интересува. освен това, има горна граница на стандартната застраховка в зависимост от услугата (май около $150), и малко хора си правят труда да купят допълнителна застраховка. дано продавача излезе читав и ти върне парите - ако е плащано с карта и не можеш да се разбереш с него, говори с банката да му направят reverse charge и да се оправя.
трекинга ми е на успс и все още няма упдейт на инфото,,,пише че е международен диспатч,,,иначе продаваша е с 100% феедбек и над 500,,,което ми дава надежда.. иначе мерси за инфото,,,ще се правя че незнам,,и след 10тина дни диспут...

diver написа:
rudolf написа:...
ае понапъни се леко в друга насока че ми е малко вътрешно sad.gif

това с оптиката свърши работа за малко,ма после имаше обратен ефект sad.gif
Ако си смъкна ЛСД-то от мятата ще се усмихнеш ли?! :(

не мисля че ще помогне,,,не го пипай за сега,,ще помисля wink.gif

jamie

Мнение от jamie » 18 Юни 2008 23:18

Искаше да кажеш - "ще премеря" ? :whistle:

diver

Мнение от diver » 19 Юни 2008 09:34

jamie написа:Искаше да кажеш - "ще премеря" ? :whistle:
АЕ86-цата не е ли на цял заден мост?
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

jingo

Мнение от jingo » 19 Юни 2008 12:07

rudolf написа:баси скапаняците,,, не стига че само гледат кой да изкрънкат за 50-100 лева,,,ами и : чувала пристигна точно,,,ма кат го отворихме-не беше,,,ще го пратим на американците да разследват кой е ровил от пристигането до отварянето в бг

и сега тоя шпер,,ще си го сложат на мерцедесите

това ако не са ония 20-25 годишни уреждачи дет се мотат кат пренос превоз ей на,,кой ще открадне ползван шпер за тойота на 25 години,,,баси удара
Пробвай от тука :http://www.edepot-bg.com/ ,онзи ден ми пристигна апаратчето за над хилка без проблем и без мито и без.... ! Питай и ще ти се отговори ! :thumbsup:

Публикувай отговор