dimd00d написа:diver написа:rudolf написа:имаше ли застраховки??,,,ко стана после?
не разбира се, инак на таз сума нали се сещаш че има и мито и ддс....чудя се още как някой не е застанал на изхода на милите ни пощи с бата номер 10.....
специално оптика без застраховка....щом е решил да си поеме риска.
шипването винаги със застраховка и тракинг. БГ пощите "губят" много по-малко от преди, но винаги си има рискове. (за пример сега ми пристигна хели, което продавача въпреки че се бяхме разбрали да го прати с тракинг, го беше пратил като нормален колет - никакви проблеми)
за рудолф - застраховката се изплаща на изпращача, защото той е платил като го е пращал, това че ти си му превел пари, пощите не ги интересува. освен това, има горна граница на стандартната застраховка в зависимост от услугата (май около $150), и малко хора си правят труда да купят допълнителна застраховка. дано продавача излезе читав и ти върне парите - ако е плащано с карта и не можеш да се разбереш с него, говори с банката да му направят reverse charge и да се оправя.
трекинга ми е на успс и все още няма упдейт на инфото,,,пише че е международен диспатч,,,иначе продаваша е с 100% феедбек и над 500,,,което ми дава надежда.. иначе мерси за инфото,,,ще се правя че незнам,,и след 10тина дни диспут...
diver написа:rudolf написа:...
ае понапъни се леко в друга насока че ми е малко вътрешно
това с оптиката свърши работа за малко,ма после имаше обратен ефект

Ако си смъкна ЛСД-то от мятата ще се усмихнеш ли?! :(
не мисля че ще помогне,,,не го пипай за сега,,ще помисля