Стикери за София

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор

Стикери за София

1 черен
7
17%
2 черни
14
34%
1 бял
7
17%
2 бели
5
12%
1 сив
1
2%
2 сиви
7
17%

Общо гласове: 41

Аватар
juri_galev

Мнение от juri_galev » 16 Юни 2008 17:24

laugh.gif laugh.gif Другия път поне колите може да снимаме.Рудолф Неделя на линия ще кажа на един приател ще доиде качваме твоето ае на паяка и на Захарна Фабрика на снимка и няма няма.И ако мога да използвам тази трибуна като транплин към служителите на реда дано видят моето послание:Нашия колега Тош се качи в картинга пиинал една бира и 100 грама мента.А правилата не позволяваха шофиране в пиано състояние точка 2 от правилника за движение по картинг писта красна поляна laugh.gif biggrin.gif wink.gif

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 16 Юни 2008 19:59

juri_galev написа:laugh.gif laugh.gif Другия път поне колите може да снимаме.Рудолф Неделя на линия ще кажа на един приател ще доиде качваме твоето ае на паяка и на Захарна Фабрика на снимка и няма няма.И ако мога да използвам тази трибуна като транплин към служителите на реда дано видят моето послание:Нашия колега Тош се качи в картинга пиинал една бира и 100 грама мента.А правилата не позволяваха шофиране в пиано състояние точка 2 от правилника за движение по картинг писта красна поляна laugh.gif biggrin.gif wink.gif
Бях пил пове4е бири ама това едва ли е от зна4ение :whistle: :whistle:

А аз и по други то4ки на правилника не ставах ама това е друг въпрос laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 16 Юни 2008 20:05

Изображение
Изображение
Изображение

Аватар
REX_TAXI

Мнение от REX_TAXI » 16 Юни 2008 20:48

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: много яко :thumbsup: :thumbsup:
TOYOTA Avensis 2.2 D4D T25
TOYOTA Avensis 2.2 D4D T27
TOYOTA Avensis 2.2 D4D T27
TOYOTA Yaris 1.4 D4D

Аватар
juri_galev

Мнение от juri_galev » 16 Юни 2008 21:11

belchilov написа:
juri_galev написа:laugh.gif laugh.gif Другия път поне колите може да снимаме.Рудолф Неделя на линия ще кажа на един приател ще доиде качваме твоето ае на паяка и на Захарна Фабрика на снимка и няма няма.И ако мога да използвам тази трибуна като транплин към служителите на реда дано видят моето послание:Нашия колега Тош се качи в картинга пиинал една бира и 100 грама мента.А правилата не позволяваха шофиране в пиано състояние точка 2 от правилника за движение по картинг писта красна поляна laugh.gif biggrin.gif wink.gif
Бях пил пове4е бири ама това едва ли е от зна4ение :whistle: :whistle:

А аз и по други то4ки на правилника не ставах ама това е друг въпрос laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Айде стягаи се другата Неделя да измислиме някоя простотия.Като ми доиде нещо в главата ще ти пиша на лично.Мисли и ти да изненадаме колегите от форума.Да не отидеме с някоя Каруца с конче laugh.gif

Аватар
Toyota_DX

Мнение от Toyota_DX » 16 Юни 2008 21:33

клипчетата са много добри :thumbsup: ама на живо беше по яко tongue.gif
TOYOTA COROLLA EE80 1.3 12v

Аватар
speedermarto

Мнение от speedermarto » 16 Юни 2008 21:59

Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение -По идея на Дидо
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Това е материяла от мен. И Тошко другия път дано уцелиш "бърз" картинг и със здрвави гуми biggrin.gif

Аватар
Georgimitrovich

Мнение от Georgimitrovich » 16 Юни 2008 23:07

mnogo qko ste si izkarali qvno. Samo nemoga da razbera za kvo vsi4kite ste s tiq prezervativi na glavite tongue.gif

Produljavaite v su6tiq duh :thumbsup:

Pozdravi cool.gif
1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300

Аватар
juri_galev

Мнение от juri_galev » 16 Юни 2008 23:11

Рудолф.В Снимковия материал с Тош сме се снимали с една седалка сетихме се за теб че може да ти послужи за ае-то и без това трябва да стане 600 кг.Говорихме с хората от картинг пистата казаха, че ще направят всичко възможно да ни я усигорят.И сега ни кажи че не мислим за теб липсваш ни.

Uncle Dido
Почетен Администратор
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Uncle Dido » 16 Юни 2008 23:21

Той май си е харесал седалките на Тош и сега е гузен... tongue.gif

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 16 Юни 2008 23:25

juri_galev написа:Рудолф.В Снимковия материал с Тош сме се снимали с една седалка сетихме се за теб че може да ти послужи за ае-то и без това трябва да стане 600 кг.Говорихме с хората от картинг пистата казаха, че ще направят всичко възможно да ни я усигорят.И сега ни кажи че не мислим за теб липсваш ни.
гледал съм ги за задни,,без майтап biggrin.gif мерси юри,,айде айде ще ме преживеете wink.gif
аз вече кат гледам модовете ще се радвам ако остане 900 балансирам я за един човек,,за возене ще има дунапрен в багажника laugh.gif

Аватар
juri_galev

Мнение от juri_galev » 17 Юни 2008 00:01

rudolf написа:
juri_galev написа:Рудолф.В Снимковия материал с Тош сме се снимали с една седалка сетихме се за теб че може да ти послужи за ае-то и без това трябва да стане 600 кг.Говорихме с хората от картинг пистата казаха, че ще направят всичко възможно да ни я усигорят.И сега ни кажи че не мислим за теб липсваш ни.
гледал съм ги за задни,,без майтап biggrin.gif мерси юри,,айде айде ще ме преживеете wink.gif
аз вече кат гледам модовете ще се радвам ако остане 900 балансирам я за един човек,,за возене ще има дунапрен в багажника laugh.gif
Ти возенето остави на нас наще дупета не са капризни и на горивния филтър отзад ще седна.Само я докарай на паркинга.

DodoIwanow

Мнение от DodoIwanow » 17 Юни 2008 00:19

juri_galev написа:
DodoIwanow написа:Абе, Юри, аз съм тоя с Пасеото. Абе днеска цял ден се чудя откъде те познавам???
Приличаш ми много на един дето рита в драгалевци... ама съм много сигурен, че на него май не му викаха така...
И аз те загледах и си ми много познат там ритам да biggrin.gif Навсякъде ме разкриват накрая ще се окаже че имам и някой роднина във форума и две три деца laugh.gif
Ахааа. значи верно съм те разкрил. Аз досега ритах с академик ама нещо са големи лигльовци и от другата година съм с тоя другия академик дето е в същата група, така че и там ще се видим wink.gif

DodoIwanow

Мнение от DodoIwanow » 17 Юни 2008 00:26

Georgimitrovich написа:mnogo qko ste si izkarali qvno. Samo nemoga da razbera za kvo vsi4kite ste s tiq prezervativi na glavite tongue.gif

Produljavaite v su6tiq duh :thumbsup:

Pozdravi cool.gif
Абе тва са предпазители за главите, щото сме сичките състезатели и много бързо сме били карали и да не ни избягали мозъците и ни ги дадоха...
Ама аз така като гледам на половината че и повече вече ни ги няма wink.gif

DodoIwanow

Мнение от DodoIwanow » 17 Юни 2008 00:29

juri_galev написа: Айде стягаи се другата Неделя да измислиме някоя простотия.Като ми доиде нещо в главата ще ти пиша на лично.Мисли и ти да изненадаме колегите от форума.Да не отидеме с някоя Каруца с конче laugh.gif
Някой гледал ли е дрифт с кон и каруца на сняг??? Аз го гледах някъде ама не си спомням къде. Досега рових във В-Бокса ама не мога да го намеря нещо. Уникално е...

Публикувай отговор