Стикери за София
- juri_galev
laugh.gif laugh.gif Другия път поне колите може да снимаме.Рудолф Неделя на линия ще кажа на един приател ще доиде качваме твоето ае на паяка и на Захарна Фабрика на снимка и няма няма.И ако мога да използвам тази трибуна като транплин към служителите на реда дано видят моето послание:Нашия колега Тош се качи в картинга пиинал една бира и 100 грама мента.А правилата не позволяваха шофиране в пиано състояние точка 2 от правилника за движение по картинг писта красна поляна laugh.gif biggrin.gif 

Бях пил пове4е бири ама това едва ли е от зна4ениеjuri_galev написа:laugh.gif laugh.gif Другия път поне колите може да снимаме.Рудолф Неделя на линия ще кажа на един приател ще доиде качваме твоето ае на паяка и на Захарна Фабрика на снимка и няма няма.И ако мога да използвам тази трибуна като транплин към служителите на реда дано видят моето послание:Нашия колега Тош се качи в картинга пиинал една бира и 100 грама мента.А правилата не позволяваха шофиране в пиано състояние точка 2 от правилника за движение по картинг писта красна поляна laugh.gif biggrin.gif

А аз и по други то4ки на правилника не ставах ама това е друг въпрос laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
- juri_galev
Айде стягаи се другата Неделя да измислиме някоя простотия.Като ми доиде нещо в главата ще ти пиша на лично.Мисли и ти да изненадаме колегите от форума.Да не отидеме с някоя Каруца с конче laugh.gifbelchilov написа:Бях пил пове4е бири ама това едва ли е от зна4ениеjuri_galev написа:laugh.gif laugh.gif Другия път поне колите може да снимаме.Рудолф Неделя на линия ще кажа на един приател ще доиде качваме твоето ае на паяка и на Захарна Фабрика на снимка и няма няма.И ако мога да използвам тази трибуна като транплин към служителите на реда дано видят моето послание:Нашия колега Тош се качи в картинга пиинал една бира и 100 грама мента.А правилата не позволяваха шофиране в пиано състояние точка 2 от правилника за движение по картинг писта красна поляна laugh.gif biggrin.gif![]()
![]()
А аз и по други то4ки на правилника не ставах ама това е друг въпрос laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
- speedermarto
- Georgimitrovich
- juri_galev
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
гледал съм ги за задни,,без майтап biggrin.gif мерси юри,,айде айде ще ме преживеетеjuri_galev написа:Рудолф.В Снимковия материал с Тош сме се снимали с една седалка сетихме се за теб че може да ти послужи за ае-то и без това трябва да стане 600 кг.Говорихме с хората от картинг пистата казаха, че ще направят всичко възможно да ни я усигорят.И сега ни кажи че не мислим за теб липсваш ни.

аз вече кат гледам модовете ще се радвам ако остане 900 балансирам я за един човек,,за возене ще има дунапрен в багажника laugh.gif
- juri_galev
Ти возенето остави на нас наще дупета не са капризни и на горивния филтър отзад ще седна.Само я докарай на паркинга.rudolf написа:гледал съм ги за задни,,без майтап biggrin.gif мерси юри,,айде айде ще ме преживеетеjuri_galev написа:Рудолф.В Снимковия материал с Тош сме се снимали с една седалка сетихме се за теб че може да ти послужи за ае-то и без това трябва да стане 600 кг.Говорихме с хората от картинг пистата казаха, че ще направят всичко възможно да ни я усигорят.И сега ни кажи че не мислим за теб липсваш ни.![]()
аз вече кат гледам модовете ще се радвам ако остане 900 балансирам я за един човек,,за возене ще има дунапрен в багажника laugh.gif
-
Ахааа. значи верно съм те разкрил. Аз досега ритах с академик ама нещо са големи лигльовци и от другата година съм с тоя другия академик дето е в същата група, така че и там ще се видимjuri_galev написа:И аз те загледах и си ми много познат там ритам да biggrin.gif Навсякъде ме разкриват накрая ще се окаже че имам и някой роднина във форума и две три деца laugh.gifDodoIwanow написа:Абе, Юри, аз съм тоя с Пасеото. Абе днеска цял ден се чудя откъде те познавам???
Приличаш ми много на един дето рита в драгалевци... ама съм много сигурен, че на него май не му викаха така...

-
Абе тва са предпазители за главите, щото сме сичките състезатели и много бързо сме били карали и да не ни избягали мозъците и ни ги дадоха...Georgimitrovich написа:mnogo qko ste si izkarali qvno. Samo nemoga da razbera za kvo vsi4kite ste s tiq prezervativi na glavite![]()
Produljavaite v su6tiq duh![]()
Pozdravi
Ама аз така като гледам на половината че и повече вече ни ги няма

-
Някой гледал ли е дрифт с кон и каруца на сняг??? Аз го гледах някъде ама не си спомням къде. Досега рових във В-Бокса ама не мога да го намеря нещо. Уникално е...juri_galev написа: Айде стягаи се другата Неделя да измислиме някоя простотия.Като ми доиде нещо в главата ще ти пиша на лично.Мисли и ти да изненадаме колегите от форума.Да не отидеме с някоя Каруца с конче laugh.gif