НОВИ РАДАРНИ УСТРОЙСТВА
НОВИ РАДАРНИ УСТРОЙСТВА
Пускам темата поради факта,че от онзи ден на пътя Бургас-Созопол в двете посоки ,забелязох указателни табели с размер на знака:"хлъзгав участък от пътя",на който пишеше: "РАДАР "в десният му долен ъгъл имаше Осрам,най вероятно това е фирмата на радара ! Не забелязох да има такива устройства ,но след като са сложени табели.....кога ли ? А сега е лято и трафика предразполага към нервничене и увеличаване на скоростта ! Споделете .....!
Re: НОВИ РАДАРНИ УСТРОЙСТВА
нямам мнение,но не е изключен факта това да е част от къмпанията--плакатина полицейски коли,,и бутафорни полицай.jingo написа:Пускам темата поради факта,че от онзи ден на пътя Бургас-Созопол в двете посоки ,забелязох указателни табели с размер на знака:"хлъзгав участък от пътя",на който пишеше: "РАДАР "в десният му долен ъгъл имаше Осрам,най вероятно това е фирмата на радара ! Не забелязох да има такива устройства ,но след като са сложени табели.....кога ли ? А сега е лято и трафика предразполага към нервничене и увеличаване на скоростта ! Споделете .....!
това автоматични камери без полицай ли са??...на извънградско и неохранявано място,леко ме съмнява, да монтират нещо подобно,,,jingo написа:Не ми се ще да е така,но май ми прилича на подготовка към слагане на пост действащи радари,каквито има навсякъде по Европата,че и в Африка,последните съм ги изпитал,лошо !
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Това което съм виждал е точно такова нещо,с сателитна връзка,със слънчев панел и мн мощна светкавица,10 км толеранс т.е. до 129км/ч а после святка и фишчето у дома,ако не платиш идва с много процентна ллихва,ха си посмял да я краднеш,ако успееш преди да са дошли ,ха познай къде ще се отзовеш и господ там да ти е на помощ !rudolf написа:това автоматични камери без полицай ли са??...на извънградско и неохранявано място,леко ме съмнява, да монтират нещо подобно,,,jingo написа:Не ми се ще да е така,но май ми прилича на подготовка към слагане на пост действащи радари,каквито има навсякъде по Европата,че и в Африка,последните съм ги изпитал,лошо !
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Обикновнно в новините и вестниците съобщениата са от рода "ХХ неправоспособен..." или "ХХ употребил алкохол...", така че за тях радара няма да намали паметниците.kristian написа:Хич не е лощо!jingo написа:Не ми се ще да е така,но май ми прилича на подготовка към слагане на пост действащи радари,каквито има навсякъде по Европата,че и в Африка,последните съм ги изпитал,лошо !
Виж паметниците покрай пътищата ни..........
ми чесно невярвам осрам да се рекламират а радати и глоби,,,остава отдругата страна на акта и рекламна брошурка да си оставят,,,а и не вярвам при бг-условията -скъпа техника да се монтира насред нищото...те жиците на влаковете и шахтите прибират,,,та нема да им приберат камерите,,,,друг фактор е като видиш откъде са те снимали,,да си го искараш на камерата,,,jingo написа:Това което съм виждал е точно такова нещо,с сателитна връзка,със слънчев панел и мн мощна светкавица,10 км толеранс т.е. до 129км/ч а после святка и фишчето у дома,ако не платиш идва с много процентна ллихва,ха си посмял да я краднеш,ако успееш преди да са дошли ,ха познай къде ще се отзовеш и господ там да ти е на помощ !rudolf написа:това автоматични камери без полицай ли са??...на извънградско и неохранявано място,леко ме съмнява, да монтират нещо подобно,,,jingo написа:Не ми се ще да е така,но май ми прилича на подготовка към слагане на пост действащи радари,каквито има навсякъде по Европата,че и в Африка,последните съм ги изпитал,лошо !
айде в града иди доди,,ма извънградското...
и в софия имаме,половината са в зона с постоянно полицейско наблюдение,а другите на централни булеварди,с човекопоток и в зони който патрулки идват за 2 минути,,,,,jingo написа:Добър оптимизъм вкара,питай Варналии,те отскоро имат камери май насекъде .....Верно скъпо,но мн ефикасно......аз не бих я пипнал тая камера.....
затова се съмнявам в извънградски участак,извън района на районни полицейски управляния, покриващ се от 2 трафик полицейски автомобили--в непосредствена близост до села,,,,те знаците се крадат за покриви на колибите...
desSs написа:уф, аверката ми с Хилукс-а наскоро ми разправя, че едно ченге й почукало на вратата преди няколко месеца със снимки, как карала със 163км/ч на магистралата и искал да й вземе книжката
п.п. абе верно ли на всяка от тия картонените полицейски коли, върху билборда имало камера?
Тва пък с камерите на картонените коли е най-голямата простотия на света

- Superchief
- Обратна връзка:
Вярно е.. Над повечето бутафорни полицейски коли има инсталирани камери в левият ъгъл върху билборда. Мисля че малко от тях обаче имат захранване и записващо устройство!desSs написа: п.п. абе верно ли на всяка от тия картонените полицейски коли, върху билборда имало камера?
Въпреки това явно някои от тях работят защото на един колега дойдоха да му връчат акта със снимка лично .. минал някъде около Търговище с над 40 км. в час над разрешената скорост..

Be a beauty..Be a beast.. TL be!