НОВИ РАДАРНИ УСТРОЙСТВА

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
jingo

НОВИ РАДАРНИ УСТРОЙСТВА

Мнение от jingo » 16 Юни 2008 14:23

Пускам темата поради факта,че от онзи ден на пътя Бургас-Созопол в двете посоки ,забелязох указателни табели с размер на знака:"хлъзгав участък от пътя",на който пишеше: "РАДАР "в десният му долен ъгъл имаше Осрам,най вероятно това е фирмата на радара ! Не забелязох да има такива устройства ,но след като са сложени табели.....кога ли ? А сега е лято и трафика предразполага към нервничене и увеличаване на скоростта ! Споделете .....!

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Re: НОВИ РАДАРНИ УСТРОЙСТВА

Мнение от rudolf » 16 Юни 2008 14:28

jingo написа:Пускам темата поради факта,че от онзи ден на пътя Бургас-Созопол в двете посоки ,забелязох указателни табели с размер на знака:"хлъзгав участък от пътя",на който пишеше: "РАДАР "в десният му долен ъгъл имаше Осрам,най вероятно това е фирмата на радара ! Не забелязох да има такива устройства ,но след като са сложени табели.....кога ли ? А сега е лято и трафика предразполага към нервничене и увеличаване на скоростта ! Споделете .....!
нямам мнение,но не е изключен факта това да е част от къмпанията--плакатина полицейски коли,,и бутафорни полицай.

jingo

Мнение от jingo » 16 Юни 2008 14:32

Не ми се ще да е така,но май ми прилича на подготовка към слагане на пост действащи радари,каквито има навсякъде по Европата,че и в Африка,последните съм ги изпитал,лошо !

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 16 Юни 2008 14:50

jingo написа:Не ми се ще да е така,но май ми прилича на подготовка към слагане на пост действащи радари,каквито има навсякъде по Европата,че и в Африка,последните съм ги изпитал,лошо !
това автоматични камери без полицай ли са??...на извънградско и неохранявано място,леко ме съмнява, да монтират нещо подобно,,,

Аватар
javor_vd

Мнение от javor_vd » 16 Юни 2008 16:38

а, да не е логото на фирмата, която изработва светлоотражателното фолио за самия знак? до колкото знам до сега се призвеждато от 3М... след някое договорче и рушветче, може и OSRAM да са почнали да ги правят, знае ли човек?!?
Toyota Corolla KE70, 4K, 1,3, '84

Аватар
kristian

Мнение от kristian » 16 Юни 2008 16:45

jingo написа:Не ми се ще да е така,но май ми прилича на подготовка към слагане на пост действащи радари,каквито има навсякъде по Европата,че и в Африка,последните съм ги изпитал,лошо !
Хич не е лощо!
Виж паметниците покрай пътищата ни..........
http://www.vbox7.com/play:124bedab
TOYOTA PICNIC 3S-FE
"TOYOTA" 807

Uncle Dido
Почетен Администратор
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Uncle Dido » 16 Юни 2008 17:04

Ама верно - като ги гледам тия паметници... sad.gif sad.gif Онзи ден си купих 2 крушки за вкъщи и двете ОСРАМ. После тия сладури от КАТ да не ни " светнат " с някое друго актче... :whistle:

jingo

Мнение от jingo » 16 Юни 2008 17:10

rudolf написа:
това автоматични камери без полицай ли са??...на извънградско и неохранявано място,леко ме съмнява, да монтират нещо подобно,,,
Това което съм виждал е точно такова нещо,с сателитна връзка,със слънчев панел и мн мощна светкавица,10 км толеранс т.е. до 129км/ч а после святка и фишчето у дома,ако не платиш идва с много процентна ллихва,ха си посмял да я краднеш,ако успееш преди да са дошли ,ха познай къде ще се отзовеш и господ там да ти е на помощ !

Аватар
Vesko
ЗАВИНАГИ С НАС.....
Обратна връзка:

Мнение от Vesko » 16 Юни 2008 17:15

kristian написа:
Хич не е лощо!
Виж паметниците покрай пътищата ни..........
Обикновнно в новините и вестниците съобщениата са от рода "ХХ неправоспособен..." или "ХХ употребил алкохол...", така че за тях радара няма да намали паметниците.

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 16 Юни 2008 17:21

jingo написа:
rudolf написа:
Това което съм виждал е точно такова нещо,с сателитна връзка,със слънчев панел и мн мощна светкавица,10 км толеранс т.е. до 129км/ч а после святка и фишчето у дома,ако не платиш идва с много процентна ллихва,ха си посмял да я краднеш,ако успееш преди да са дошли ,ха познай къде ще се отзовеш и господ там да ти е на помощ !
ми чесно невярвам осрам да се рекламират а радати и глоби,,,остава отдругата страна на акта и рекламна брошурка да си оставят,,,а и не вярвам при бг-условията -скъпа техника да се монтира насред нищото...те жиците на влаковете и шахтите прибират,,,та нема да им приберат камерите,,,,друг фактор е като видиш откъде са те снимали,,да си го искараш на камерата,,,
айде в града иди доди,,ма извънградското...

jingo

Мнение от jingo » 16 Юни 2008 17:26

Добър оптимизъм вкара,питай Варналии,те отскоро имат камери май насекъде .....Верно скъпо,но мн ефикасно......аз не бих я пипнал тая камера.....

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 16 Юни 2008 17:38

jingo написа:Добър оптимизъм вкара,питай Варналии,те отскоро имат камери май насекъде .....Верно скъпо,но мн ефикасно......аз не бих я пипнал тая камера.....
и в софия имаме,половината са в зона с постоянно полицейско наблюдение,а другите на централни булеварди,с човекопоток и в зони който патрулки идват за 2 минути,,,,,

затова се съмнявам в извънградски участак,извън района на районни полицейски управляния, покриващ се от 2 трафик полицейски автомобили--в непосредствена близост до села,,,,те знаците се крадат за покриви на колибите...

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 16 Юни 2008 19:14

уф, аверката ми с Хилукс-а наскоро ми разправя, че едно ченге й почукало на вратата преди няколко месеца със снимки, как карала със 163км/ч на магистралата и искал да й вземе книжката wacko.gif

п.п. абе верно ли на всяка от тия картонените полицейски коли, върху билборда имало камера? wacko.gif

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 16 Юни 2008 20:33

desSs написа:уф, аверката ми с Хилукс-а наскоро ми разправя, че едно ченге й почукало на вратата преди няколко месеца със снимки, как карала със 163км/ч на магистралата и искал да й вземе книжката wacko.gif

п.п. абе верно ли на всяка от тия картонените полицейски коли, върху билборда имало камера? wacko.gif

Тва пък с камерите на картонените коли е най-голямата простотия на света wacko.gif

Аватар
Superchief
Обратна връзка:

Мнение от Superchief » 16 Юни 2008 20:59

desSs написа: п.п. абе верно ли на всяка от тия картонените полицейски коли, върху билборда имало камера? wacko.gif
Вярно е.. Над повечето бутафорни полицейски коли има инсталирани камери в левият ъгъл върху билборда. Мисля че малко от тях обаче имат захранване и записващо устройство!

Въпреки това явно някои от тях работят защото на един колега дойдоха да му връчат акта със снимка лично .. минал някъде около Търговище с над 40 км. в час над разрешената скорост.. sad.gif
Be a beauty..Be a beast.. TL be!

Публикувай отговор