Здравейте,
интересувам се дали има вариант да се нправят задни дискови спирачки на корола '99- та 1.6 16V и ако да каво ще е нужно за целта. И другия ми въпрос е , възможно ли е на същтаа тази тойота да се сложи шест степенната кутия , която мисля се монтира серийно на 1.4 мотора !
Благодаря предварително!
Скоростна кутия и задни спирачки
Re: Скоростна кутия и задни спирачки
6 степенна има и на 1.4 и на 1.6. За дискови спирачки да не би твойта да е с барабани отзад?!Ferjancz написа:Здравейте,
интересувам се дали има вариант да се нправят задни дискови спирачки на корола '99- та 1.6 16V и ако да каво ще е нужно за целта. И другия ми въпрос е , възможно ли е на същтаа тази тойота да се сложи шест степенната кутия , която мисля се монтира серийно на 1.4 мотора !
Благодаря предварително!

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Вси4ко е възможно ако било то и да смениш целия заден мостFerjancz написа:Еми да с барабани е ! А възможно ли е да ме светнете от къде мога да видя предавателните числа на 5 и 6 степенните кутии , защото къде ли не търсих и не намирам нищо , може и аз да не съм търсил правилно , но уви . Та казваш колега за дисковите спирачки какво е нужно да се направи ?

Бе Е11 не би трябвало да е с барабани отзад! Да не е била дизел в някой предишен живот, че май на дизелите слагат барабани?Ferjancz написа:Интересно ми е обаче едно, а именно , че навсякъде дават този модел с дискови пирачки и отпред и отзад , а моята е с барабани! Пфууу да му се невиди , да не съм попаднал на някой HOME MADE екземпляр ?

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
- dil
- Получена благодарност: 2 пъти
- Обратна връзка:
Всички Е11 са с барабани отзад.
Ако някой си я е модифицирал и сложил дискове е друг въпрос
Или пък ако е някакво спортно изпълнение
Ако някой си я е модифицирал и сложил дискове е друг въпрос
Или пък ако е някакво спортно изпълнение
Toyota Corolla Verso 1.8 1ZZ-FE 2008
Toyota Corolla E11 Wagon 1.3 4E-FE 1997
Renault Clio 1.3 1995
Полезни съвети за Corolla E11