Ако някой реши че ще идва още от днес може да пише някой друг ред че да видя колко ще сме. Да не стане така че да трябва да сменям мястото. Все пак на паркинга повече от 300 коли няма как да се съберат laugh.gif
Айде чакам ви

доде- ако ти си си влезал- 6-7 пъти в темата-да знаеш че не са я видяли 11 човека,,,теб те брой всеки пътDodoIwanow написа:Ееее... от 11 човека дето са прочели никой ли не иска да дойде бе. Ебати тъпото. Е нищо. Аз вече си оредих и друга среща там с едни приятели да си играеме карти и да пиеме биричка
що не обмените малко опит с еленчето biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifDodoIwanow написа:Оу... дам. Много си прав да ти кажа biggrin.gif
Не се бях сетил за това... Е няма значение. Искам само да ви кажа, че никой не дойде. Ама искам още да ви кажа, че сън доста упорит... даже клоня към тъп, и всяка неделя от 18:00 ще съм там. И така докато не дойде някой. Днеска стоях до 18:30 и като не дойде никой и отидох да карам картинг. И дори да не искате, понеже първо много съм ентусиазиран още и второ темата си е моя и мога да си пиша каквото си искам за това ще ви кажа. За пръв път карах на красна поляна. Много е яко. Нищо общо с дунев в студентски град. Сега пак по темата... Надявам се другата неделя да сме поне три пъти повече (тоест трима biggrin.gif )
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
ааа диверче има разлика,,,,аз до сега не съм инициарал срещи,,,,и съм бил отзивчив към хора дет самите те не си идват,,, 2 пъти са ме вързвали-и повече не ходя,,,но ък и срещтите бяха на 500 метра от нас...diver написа:що не обмените малко опит с еленчето biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifDodoIwanow написа:Оу... дам. Много си прав да ти кажа biggrin.gif
Не се бях сетил за това... Е няма значение. Искам само да ви кажа, че никой не дойде. Ама искам още да ви кажа, че сън доста упорит... даже клоня към тъп, и всяка неделя от 18:00 ще съм там. И така докато не дойде някой. Днеска стоях до 18:30 и като не дойде никой и отидох да карам картинг. И дори да не искате, понеже първо много съм ентусиазиран още и второ темата си е моя и мога да си пиша каквото си искам за това ще ви кажа. За пръв път карах на красна поляна. Много е яко. Нищо общо с дунев в студентски град. Сега пак по темата... Надявам се другата неделя да сме поне три пъти повече (тоест трима biggrin.gif )
Да. Не си ли ходил дам до сега? То си е едно паркингче до една горичка и в горичката има вече образувани места за палене на огън (от разни други хора) и масички със столчета от камък. И е една готина сянка... абе много е готино. Айде идвайте. Аз и другата неделя ще съм там. И ще е готино, няма да е като на ворумите на другите коли по бензиностанциите. Кофтито е че асфалта на паркинга е грапав и не ми се върти колата там... Айде ако някой реши да идва другата седмица да пише, че да се организираме (да се разберем от кой ще е бирата, от кой скарата, от кой чипсовете...)jamie написа:Там човек една скара може ли да си спретне ?
Ми гледай сега... аз просто искам да ви кажа че ще съм там в неделя в 18:00 и който иска да заповяда. Добре е дошъл. Верно е че съм нов и нищо не разбирам ама знам че софиянци никъде не се събират. За това предложих на камбаните. Защото често ходя там и ходя с приятели. Ти представяш ли си да бях отишъл някъде в центъра, никой да не беше дошъл с мене за компания и както видяхме никой да не дойде и да си кисна сам в центъра на софия. На камбаните поне си имах компания. А и не знам дали прочете, не искам неща от сорта на айде някъде другаде или пък не мога точно в неделя. Който не иска да идва в неделя в 18:00 на камбаните да не идва. Мога само едно да ви кажа. Ако някой каже айде едикога си еди къде си ако мога ще отида. Разбираш ли ме какво искам да ти кажа. За да почнеме да правиме нещо трябва да започнеме от някъде. А ако никой не иска да идва в неделя на камбаните... ми кажете всички някакви предложения и да ги обсъдим тогава. Тук му е мястото. Ето твойто го чухме. Ако още някой иска да се съберем в центъра и оттам в колона на някъде ми... навит съм. Само кажете поне 4-5 човека правиме едикакво си и идвам. Наистина много искам да започнем да се събираме и да правим някакви неща заедно, като хора обединени от някаква идея (в случая Тойота). Извинявайте ако съм отегчил някой.evgeniim написа:Приятел уважавам ти инициативата ама дай първо да се организираме в центъра на града а после да мислим за природата - примерно събиране на Александър Невски и после в колона към камбаните или близкото кафе за Ф1
evgeniim написа:Приятел уважавам ти инициативата ама дай първо да се организираме в центъра на града а после да мислим за природата - примерно събиране на Александър Невски и после в колона към камбаните или близкото кафе за Ф1
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
ма у евгени ли се събираме???...аз ще дойда ама ако е по близко до свети седмочисленици че ми е близо и кат пийнем да се прибера пешаdiver написа:evgeniim написа:Приятел уважавам ти инициативата ама дай първо да се организираме в центъра на града а после да мислим за природата - примерно събиране на Александър Невски и после в колона към камбаните или близкото кафе за Ф1
хехехе у Вас нема ли да е по-удобно?! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта