Редовна среща в София... е почти в София

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
DodoIwanow

Редовна среща в София... е почти в София

Мнение от DodoIwanow » 25 Май 2008 12:02

Здравейте на всички. Всяка неделя от 18:00ч. на камбаните долу на паркингчето при масичките. Започвам от днес. Аз със сигурност ще съм там. Който иска да идва да се присъединява към мен. И не искам неща от сорта ама аз днеска не мога ама ае утре ае други ден ае да не е там ми да е едикъде си. Ако някой не може днеска здраве да е. Ако никой не може днеска пак здраве да е. Ще си ходя сам. А и там винаги има какво да правя. Ще си пия биричка, ще си направя скаричка и така. Аз ще съм всяка неделя от 18:00ч. там и който иска да заповяда. Ще ме познаете. Карам едно Пасео, лилав металик леко поочукано, но тва скоро ще се оправи. Кестенява коса, сини очи, абе изобщо съм си голям красавец... няма как да ме пропуснете (тва последното е за дамите).
Ако някой реши че ще идва още от днес може да пише някой друг ред че да видя колко ще сме. Да не стане така че да трябва да сменям мястото. Все пак на паркинга повече от 300 коли няма как да се съберат laugh.gif
Айде чакам ви wink.gif

DodoIwanow

Мнение от DodoIwanow » 25 Май 2008 13:45

Ееее... от 11 човека дето са прочели никой ли не иска да дойде бе. Ебати тъпото. Е нищо. Аз вече си оредих и друга среща там с едни приятели да си играеме карти и да пиеме биричка tongue.gif

DodoIwanow

Мнение от DodoIwanow » 25 Май 2008 16:55

Ми айде... аз отивам натам. Сигурно ще постоя доста време. Който иска да идва...

mitoko
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от mitoko » 25 Май 2008 17:33

ееееее на работа съм днес .... другия път дано да съм свободен...

:thumbsup: браво за инициативата :thumbsup:

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 25 Май 2008 18:42

DodoIwanow написа:Ееее... от 11 човека дето са прочели никой ли не иска да дойде бе. Ебати тъпото. Е нищо. Аз вече си оредих и друга среща там с едни приятели да си играеме карти и да пиеме биричка tongue.gif
доде- ако ти си си влезал- 6-7 пъти в темата-да знаеш че не са я видяли 11 човека,,,теб те брой всеки път

DodoIwanow

Мнение от DodoIwanow » 25 Май 2008 23:41

Оу... дам. Много си прав да ти кажа biggrin.gif
Не се бях сетил за това... Е няма значение. Искам само да ви кажа, че никой не дойде. Ама искам още да ви кажа, че сън доста упорит... даже клоня към тъп, и всяка неделя от 18:00 ще съм там. И така докато не дойде някой. Днеска стоях до 18:30 и като не дойде никой и отидох да карам картинг. И дори да не искате, понеже първо много съм ентусиазиран още и второ темата си е моя и мога да си пиша каквото си искам за това ще ви кажа. За пръв път карах на красна поляна. Много е яко. Нищо общо с дунев в студентски град. Сега пак по темата... Надявам се другата неделя да сме поне три пъти повече (тоест трима biggrin.gif )

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 26 Май 2008 01:42

никой не иска да си играе с теб laugh.gif

diver

Мнение от diver » 26 Май 2008 07:56

DodoIwanow написа:Оу... дам. Много си прав да ти кажа biggrin.gif
Не се бях сетил за това... Е няма значение. Искам само да ви кажа, че никой не дойде. Ама искам още да ви кажа, че сън доста упорит... даже клоня към тъп, и всяка неделя от 18:00 ще съм там. И така докато не дойде някой. Днеска стоях до 18:30 и като не дойде никой и отидох да карам картинг. И дори да не искате, понеже първо много съм ентусиазиран още и второ темата си е моя и мога да си пиша каквото си искам за това ще ви кажа. За пръв път карах на красна поляна. Много е яко. Нищо общо с дунев в студентски град. Сега пак по темата... Надявам се другата неделя да сме поне три пъти повече (тоест трима biggrin.gif )
що не обмените малко опит с еленчето biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

jamie

Мнение от jamie » 26 Май 2008 11:00

Там човек една скара може ли да си спретне ?

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 26 Май 2008 12:15

diver написа:
DodoIwanow написа:Оу... дам. Много си прав да ти кажа biggrin.gif
що не обмените малко опит с еленчето biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ааа диверче има разлика,,,,аз до сега не съм инициарал срещи,,,,и съм бил отзивчив към хора дет самите те не си идват,,, 2 пъти са ме вързвали-и повече не ходя,,,но ък и срещтите бяха на 500 метра от нас...

DodoIwanow

Мнение от DodoIwanow » 26 Май 2008 20:30

jamie написа:Там човек една скара може ли да си спретне ?
Да. Не си ли ходил дам до сега? То си е едно паркингче до една горичка и в горичката има вече образувани места за палене на огън (от разни други хора) и масички със столчета от камък. И е една готина сянка... абе много е готино. Айде идвайте. Аз и другата неделя ще съм там. И ще е готино, няма да е като на ворумите на другите коли по бензиностанциите. Кофтито е че асфалта на паркинга е грапав и не ми се върти колата там... Айде ако някой реши да идва другата седмица да пише, че да се организираме (да се разберем от кой ще е бирата, от кой скарата, от кой чипсовете...)
А ако се събираме достатъчно хора може примерно веднъж в месеца да не се ходи там, а някъде до някой водопад на 100-150км примерно или некво друго такова място. Ама ае първо да се събереме поне 3-ма в неделя.

evgeniim

Мнение от evgeniim » 27 Май 2008 01:49

Приятел уважавам ти инициативата ама дай първо да се организираме в центъра на града а после да мислим за природата - примерно събиране на Александър Невски и после в колона към камбаните или близкото кафе за Ф1

DodoIwanow

Мнение от DodoIwanow » 27 Май 2008 23:30

evgeniim написа:Приятел уважавам ти инициативата ама дай първо да се организираме в центъра на града а после да мислим за природата - примерно събиране на Александър Невски и после в колона към камбаните или близкото кафе за Ф1
Ми гледай сега... аз просто искам да ви кажа че ще съм там в неделя в 18:00 и който иска да заповяда. Добре е дошъл. Верно е че съм нов и нищо не разбирам ама знам че софиянци никъде не се събират. За това предложих на камбаните. Защото често ходя там и ходя с приятели. Ти представяш ли си да бях отишъл някъде в центъра, никой да не беше дошъл с мене за компания и както видяхме никой да не дойде и да си кисна сам в центъра на софия. На камбаните поне си имах компания. А и не знам дали прочете, не искам неща от сорта на айде някъде другаде или пък не мога точно в неделя. Който не иска да идва в неделя в 18:00 на камбаните да не идва. Мога само едно да ви кажа. Ако някой каже айде едикога си еди къде си ако мога ще отида. Разбираш ли ме какво искам да ти кажа. За да почнеме да правиме нещо трябва да започнеме от някъде. А ако никой не иска да идва в неделя на камбаните... ми кажете всички някакви предложения и да ги обсъдим тогава. Тук му е мястото. Ето твойто го чухме. Ако още някой иска да се съберем в центъра и оттам в колона на някъде ми... навит съм. Само кажете поне 4-5 човека правиме едикакво си и идвам. Наистина много искам да започнем да се събираме и да правим някакви неща заедно, като хора обединени от някаква идея (в случая Тойота). Извинявайте ако съм отегчил някой. tongue.gif

diver

Мнение от diver » 27 Май 2008 23:47

evgeniim написа:Приятел уважавам ти инициативата ама дай първо да се организираме в центъра на града а после да мислим за природата - примерно събиране на Александър Невски и после в колона към камбаните или близкото кафе за Ф1

хехехе у Вас нема ли да е по-удобно?! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 28 Май 2008 00:03

diver написа:

хехехе у Вас нема ли да е по-удобно?! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ма у евгени ли се събираме???...аз ще дойда ама ако е по близко до свети седмочисленици че ми е близо и кат пийнем да се прибера пеша

Публикувай отговор