п.с. Vesko заповядай с удоволствие бих ти дал да пробваш колата да се убедиш че наистина е добра

А за Пежо 407 2.0HDI имаш ли бокс?Me4oKyX написа:Колеги, тая събота свърших една много хубава работа на Слънчев бряг. От доста време се борим с момчето, но най-накрая го постигнахме! Сложих PBox на Авенсис новия 2.2д 150к.с. който е..... Той предвидливо дойде с още един негов приятел със същия Авенсис де. Не съм мерил преди така разликата със и без кутийка, но сега я видях наживо - 3 коли изостава Авенсиса без боксНаправо ми са откачи ченето от зяпане
![]()
Той къде не върви, сега стана направо куку колата laugh.gif Много съм доволен, а и момчето също остана мноооогоо доволен от крайния резултат biggrin.gif
P.S. Не го пиша, за да се хваля или да ви надъхвам, просто вече няколко пъти се борим да го направим и просто сега бокса заспа, а колата откачи! Не агитирам, просто се радвам на свършената работа, щото си беше доста зор и доста обикаляне из страната laugh.gif Тая вечер ще спинкам с усмивкаДано и на вас да са ви така ползотворни дните
P.S.2. Тия днешната младеж - абуригените, над 80% са УЛТРА ДРУСАЛКИ!!! Аз такова нещо не бях виджал.... Цялата Мания по масите имаше само ВОДИ..... Пиене като алкохол, се виждаше мнооогооо рядко..... А тия лапета по 6 часа не седнаха дори въздух да си поемат, а направо летяха .......... Тва беше баси гадното.....
Потребители разглеждащи този форум: Ahrefs [Bot], Google [Bot] и 8 госта