Реални впечатления за Авенсис 2.
Реални впечатления за Авенсис 2.
Здравейте!
Много ми харесва този модел на Тойота, с двигател 1.8 или 2.0 Бензин.
Бих искал да помоля собствениците на този автомобил да споделят реални впечатления от него защото не съм имал досег до такъв. Говоря за Авенсис 2 от 2003 г. насам.
Интересувам се главно от:
Качество, Надеждност, Поведение на пътя.
Комфорт, Окачване, Салон.
В общи линии как се представя автомобила в ежедневието.
Има ли някакви серизони недостатъци, какви технически проблеми могат да се очакват?
п.с. Търсих с търсачката но не открих почти нищо за Авенсис 2
Много ми харесва този модел на Тойота, с двигател 1.8 или 2.0 Бензин.
Бих искал да помоля собствениците на този автомобил да споделят реални впечатления от него защото не съм имал досег до такъв. Говоря за Авенсис 2 от 2003 г. насам.
Интересувам се главно от:
Качество, Надеждност, Поведение на пътя.
Комфорт, Окачване, Салон.
В общи линии как се представя автомобила в ежедневието.
Има ли някакви серизони недостатъци, какви технически проблеми могат да се очакват?
п.с. Търсих с търсачката но не открих почти нищо за Авенсис 2
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Колега, аз имам един такъв точно 2004-та година 1.8VVTi Linea Sol, че се и продава biggrin.gif Сериозно, колата върви стабилно, няма проблеми по двигател(освен заводското горене на масло, но гаранционно е отстранен при моята), ходовата част също е много здрава, като комфорт.... Ами вози по-добре от 5-та серия на БМВ и определено е по-широка. Проблеми от Тойота, която е гледана правилно, просто няма какви да очакваш. Гори от 6 до 10, колкото е караш
А ако си решил да купуваш, аз наистина продавам такава - черна, комби 6+1 с ДДС е цената, всички екстри, първи собственик съм и колата е на АБСОЛЮТНО реални километри biggrin.gif
http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=6944 - това е обявата, която съм пуснал, а в mobile.bg има и снимки на колата. Ако решиш, звънкай ще се разберем, а колата просто наистина се надявам да я вземе някой от тук, че не ми се дава на кой да е толкова новичък и гледан автомобил

http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=6944 - това е обявата, която съм пуснал, а в mobile.bg има и снимки на колата. Ако решиш, звънкай ще се разберем, а колата просто наистина се надявам да я вземе някой от тук, че не ми се дава на кой да е толкова новичък и гледан автомобил

-
Ами аз имам авенсис 2.0 дизел 2007г. Не е бензин, нито пък е 2003 не знам дали моето мнение ще ти се стори меродавно. Моята кола е бонбон. Много по- добра от аналогичния модел на пасат, върху който имам наблюдения. Имам познати с авенсис 2006та бензин и те също грейват като говорят за нея. А мой много добър приятел си купи авенсис 2001, след като имаше пежо 2004та и направо пее от кеф. (Баси, дано да не ми използват мнението за реклама по телевизията) Колата си е пърфект. Тука има един образ с подпис, който звучи горе- долу така: "японските коли имат максимален въртящ момент на високи обороти, за разлика от немските, които като ги настъпиш на ниски и предницата им е във въздуха" Аз с моя авенсис непрекъснато намирам доказателства за верността на горното. Купувай тая на Мечо! Щом била запазена.
Мечок, пия тука едно джони, от тебе е, да знаеш!
Мечок, пия тука едно джони, от тебе е, да знаеш!
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Приятелю и аз карам този модел на Авенсис,самоче е дизел 2004г.Ти си се спрял на бензин,затова мога да коментирам само качествата на самата марка и модела-Авенсис! Предимствата на този модел са в просторния,създаващ впечатления за високо качество интериор,в добрия комфорт и много богатото оборудване. Като включим нъм всичко това и прочутата здравина и издръжливост на марката Тойота,нещата би трябвало да станат много привлекателни за теб.Според мен,ако направиш този избор-няма да съжеляваш!Kaizen написа:Колеги, какво става?![]()
Няма отзиви за този автомобил. Няма много такива във форума или...?
Досега имам опит с няколко модела на немска премиум марка (няма да я споменавам, да не стават излишни спорове), изключително съм доволен от нея но има 2 недостатъка които немога да простя, това е дървената возия и шума в купето.
От известно време започнах да търся Марка/модел, който да предлагат комфорт и мекота на возията, заедно със обезшуменост, като в същото време не искам да се лишавам от солидноста и качеството на изработката. С други думи нещо като перфектния автомобил.
Изчетох доста тестове и сравнения на Модела Авенсис и навсякъде го изкарват много комфортен и тих (сравнен с останалите модели от среден клас), за качество и надеждност то си личи и с "просто" око.
Затова и питането ми беше насочено към хора имащи този модел, дали това наистина е така.
Не харесвам дизелите защото са доста по шумни. Затова именно съм се насочил към 1.8 и 2.0 бензин.
Но както казах за мен най-важните неща са: Качество, Надеждност, Комфорт, обезшуменост, простор в купето.
Очаквам вашите мнения. Приемам и идеи за други модели, не само на Тойота.
От известно време започнах да търся Марка/модел, който да предлагат комфорт и мекота на возията, заедно със обезшуменост, като в същото време не искам да се лишавам от солидноста и качеството на изработката. С други думи нещо като перфектния автомобил.
Изчетох доста тестове и сравнения на Модела Авенсис и навсякъде го изкарват много комфортен и тих (сравнен с останалите модели от среден клас), за качество и надеждност то си личи и с "просто" око.
Затова и питането ми беше насочено към хора имащи този модел, дали това наистина е така.
Не харесвам дизелите защото са доста по шумни. Затова именно съм се насочил към 1.8 и 2.0 бензин.
Но както казах за мен най-важните неща са: Качество, Надеждност, Комфорт, обезшуменост, простор в купето.
Очаквам вашите мнения. Приемам и идеи за други модели, не само на Тойота.
- TATI
- Благодарил/а: 22 пъти
- Получена благодарност: 163 пъти
- Обратна връзка:
Без да искам да влизам в пререкания, но мога смело да твърдя, че дизелите не са толкова шумни, колкото повечето мислят. Карам дизел и то Тойота от доста време. Микробуса, който е набор 1979 и до ден днешен си мърка като коте. Авенсиса от 2005 също. Ти си знаеш най-добре какво искаш да караш - нямам за цел да те убеждавам дали бензин или дизел, само споменавам лични наблюдения. Следващата ми кола отново ще е дизел, когато и да е това. Пак повтарям, целта ми не е да те разубеждавам. Иначе и мойте впечатления са отлични относно марката. Все пак имаме 3 тойоти в семейството и до сега да чукам на дърво освен текущите консумативи нищо не е пипано по никоя от тях. Дано да случиш на автомобил и да му се радваш дълги години без аварии.
Прочетете правилата на форума!
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Казваш,че не харесваш дизелите,защата са много шумни!?!?!?Ако си от София можем да се срещнем да те повозя,да видиш колко е шумен дизела на Тойота.Kaizen написа: Не харесвам дизелите защото са доста по шумни.