скорости

Аватар
pumabg

Re: скорости

Мнение от pumabg » 17 Апр 2008 11:43

ivobox написа:колеги пред 2 дена така се получи, че имах възможност да покарам върхът на автомобилната индустрия , а именно голф 2. шока беше пълен....морално остаряла кола и всички останали недостатаци на 20 годишен автомобил....но това което затвърди и доста ме подразни в мен беше това че сткоростите се сменят в пъти по лесно от мойта королка.
С цялото си уважение, но Голф 1 и 2 си бяха много добри коли за времето, когато се произвеждаха...
Даже си спомням за един много добър двигател 1.6 GTI на двойката.
От 93 с производството на Голф 3 нещата се сринаха...
Имах такъв през 94г нов от салона 1.8 90к.с и при 165k/h цялото купе се тресеше..dry.gif
За това много моля пренебрежението ти да бъде за модели след 93г.
Преди този модел колите си бяха легендарни!
:thumbsup:

Аватар
ivobox
Обратна връзка:

Мнение от ivobox » 17 Апр 2008 19:50

колега двойката е добра машина. карал съм няколко години двойка добре си беше количката. това което имам в предвид е шока от това да качиш от нова кола на морално остарял автомобил нищо повече.
а иначе голфчето си беше класика..........даже с него ипреварих едно Ламборгини в София на бул. Патриарх Евтимий..........просто имаше задръстване и нашата лента се движеше по-бързо biggrin.gif biggrin.gif
Avensis D-4D, 2005, 116hp, TOYOTA
Yaris T Sport, 2003, 106hp, TOYOTA

Аватар
kristian

Мнение от kristian » 17 Апр 2008 22:39

ivobox написа:.......................даже с него ипреварих едно Ламборгини в София на бул. Патриарх Евтимий..........просто имаше задръстване и нашата лента се движеше по-бързо biggrin.gif biggrin.gif
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif wacko.gif
http://www.vbox7.com/play:124bedab
TOYOTA PICNIC 3S-FE
"TOYOTA" 807

Аватар
b0by

:

Мнение от b0by » 29 Апр 2008 16:54

Аз да си призная до сега съм карал само френски коли , сега карам корола 98 1.3 6 скорости , много са стегнати , и просто трябва добре а се вкарват , иначе винаги има едно закачане все едно нещо те спира , после съединителя ми е много да го нарека "палав" но за една седмица се свиква , доволен съм от колата!Онзи ден карах пунтото на майками , е скоростите са пълна трагедия , но пък волана е три пъти по лек от моя , всяка кола си има и плюсове и минуси!

Публикувай отговор