Клубна Среща на 19-ти Април 2008 г.

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор
Аватар
Georgimitrovich

Мнение от Georgimitrovich » 14 Апр 2008 21:04

ugabuga написа:e che ti kade shte gi vdignesh tia 150 na taia malka pista?

biggrin.gif koto si doide6 v bg i ima6 vreme 6te idem do pistata i 6te ti pokaja 4e moje i pove4e ot 150 i to sus suvsem stock kola koqto daje i ne e mnogo izpravna tongue.gif

diver

Мнение от diver » 14 Апр 2008 22:00

Georgimitrovich написа:

biggrin.gif koto si doide6 v bg i ima6 vreme 6te idem do pistata i 6te ti pokaja 4e moje i pove4e ot 150 i to sus suvsem stock kola koqto daje i ne e mnogo izpravna tongue.gif
Аха...затва пежо 106 и импреза сти дават еднакви времена, щото е много бърза тая писта....дет няма 400 метра права....
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Speeddaemon 1
Обратна връзка:

Мнение от Speeddaemon 1 » 14 Апр 2008 22:02

Колега, аз мислех че след като се изразявам така е разбираемо че не познавам въпросната писта, а да не говорим че тази посока не ми е позната изобщо :whistle: .Колкото за изразената скорост, не се спря да се говори за писта, а не за сбирка.Защо, ако не за скорост?Иначе според мен няма сигорно да присъстват 50 коли на сбирката и това ще рече, че може една нормална бензиностанция да ни побере и да поседнем даже, да се опознаем /вярвам че има такива със барчета/ всъщност да се обненят опит за части магазини.Да се завърже и някое и друго приятелство, е така.А аз тук не спрях да чета все по-сложни гимнастики за ума, като ресторанти, хотели и писти и бог знае още какво.Имам един упрек към организаторите-пичове направете го възможно по:достъпно, просто, ефтино и т.н. Тук даже и да се постне човек със по-скромни възможности като види какво става, той ще избяга.На вас първата и едничка мисъл не трябва ли да бъде как да се съберем възможно най-много членове /истински/ и така клубът да се разшири.Утре даже и някой да закъса някаде по градовете ако се случи и да е близко до някой от нас да може да си разчитаме.А аз виждам по-голями и по-голями изтъквания все едно сме тръгнали със ламборгинитата да си поживеем ей така.Пари всеки може да троши където си избере, но едвали може да си избере да сме всички накуп /каквото всъщност се мъча да обясна/.Айде със здраве... unsure.gif
korolla-konspekt

Аватар
Nedkow
Благодарил/а: 1 път

Мнение от Nedkow » 14 Апр 2008 23:58

19-20 е тази седмица интересуваме останали някой за тази среща biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif

Аватар
Georgimitrovich

Мнение от Georgimitrovich » 15 Апр 2008 02:16

diver написа:
Georgimitrovich написа:

Аха...затва пежо 106 и импреза сти дават еднакви времена, щото е много бърза тая писта....дет няма 400 метра права....

radvam se 4e pone i s neq razpolagame.

Speeddaemon 1
Обратна връзка:

Мнение от Speeddaemon 1 » 15 Апр 2008 07:59

Nedkow написа:19-20 е тази седмица интересуваме останали някой за тази среща biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif
Аз твърдо ще дойда, ако успея да се натуткам.До сега съм болен и стой разглобена.Ще трябва когато съм свободен вечер да скърпа нещата за Съботата.Във другия случей ще трябва да я натоваря на платформата и със джипа да дойда до Загората biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
korolla-konspekt

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 15 Апр 2008 09:20

Nedkow написа:19-20 е тази седмица интересуваме останали някой за тази среща biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif
май май се разтуриха работите... и на писта няма да се ходи явно... dry.gif
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

Speeddaemon 1
Обратна връзка:

Мнение от Speeddaemon 1 » 15 Апр 2008 10:52

Ето това имах в предвид.Защото като се види за какво се говори тук, за ресторанти и т.н.Ми то няма да стойш цяла нощ в тоя ресторант /не се знае на кой-каква му е мярката/ ще речеш-я да идем да си довършим някаде и по дикотеки... и то стааа.... Никой няма да си признае как няма кинти, а просто ще каже нещо оправдателно, как му се е наложило еди кво си... unsure.gif :whistle: Ем то нетрябва ли и кинти за гориво...? unsure.gif smile.gif
korolla-konspekt

jamie

Мнение от jamie » 15 Апр 2008 22:51

Speeddaemon 1 написа:Ето това имах в предвид.Защото като се види за какво се говори тук, за ресторанти и т.н.Ми то няма да стойш цяла нощ в тоя ресторант /не се знае на кой-каква му е мярката/ ще речеш-я да идем да си довършим някаде и по дикотеки... и то стааа.... Никой няма да си признае как няма кинти, а просто ще каже нещо оправдателно, как му се е наложило еди кво си... unsure.gif :whistle: Ем то нетрябва ли и кинти за гориво...? unsure.gif smile.gif
Абе я се стегни - аз примерно ходя с 2 деца. На дискотеки ли да ги заведа, що ли ? Ако нямаш пари - хората тук имат, полеко с глупостите laugh.gif Има коли с наляти петцифрени суми в тях, съобразявай се малко .....

diver

Мнение от diver » 15 Апр 2008 23:01

Speeddaemon 1 написа:Ето това имах в предвид.Защото като се види за какво се говори тук, за ресторанти и т.н.Ми то няма да стойш цяла нощ в тоя ресторант /не се знае на кой-каква му е мярката/ ще речеш-я да идем да си довършим някаде и по дикотеки... и то стааа.... Никой няма да си признае как няма кинти, а просто ще каже нещо оправдателно, как му се е наложило еди кво си... unsure.gif :whistle: Ем то нетрябва ли и кинти за гориво...? unsure.gif smile.gif
Друго ми е чудно. Каква е идеята да пишеш с червено? Трудно детство?
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Аватар
Nedkow
Благодарил/а: 1 път

Мнение от Nedkow » 16 Апр 2008 00:42

Повечето от колегите според мен не ги претисняват разходите, тъй като ще се съберат на 1-6 май, защото са повече почивни дни и не са си ги организирали по рано, като мен. Идеята за почивка им допадна повече от тази да се съберем заради Toyota, ако не си разбрал.
През лятото ще организирам среща на морето надявам се тогава возилото ти да е завършено и да се съберем истински фенове на марката... :thumbsup:
п.п. Не се натоварвай, не си струва smile.gif

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 16 Апр 2008 19:38

мисля че се видя че парите не са най-големия проблем.
и второ, туй червено мноо гадно човек, ай земи го смени плс, чета ти постовете през два три, защото ме дразни много. не се стягай wink.gif
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

Speeddaemon 1
Обратна връзка:

Мнение от Speeddaemon 1 » 17 Апр 2008 06:58

Идеята да пиша с червено е да си виждам драсканиците по-бързо.Защо ви дразни... unsure.gif Колкото до другото, мислех че тук има и хора с обикновенни колици.Карай... smile.gif
korolla-konspekt

jamie

Мнение от jamie » 18 Апр 2008 01:08

Баси какво ли ще стане ако аз почна да пиша в зелено ?
А някой друг - в оранжево ?

Най-обикновени колици са. Королки. Да ти припомня ли че твое беше изказването за спестяване на жълти стотинки ?

Аватар
Vesko
ЗАВИНАГИ С НАС.....
Обратна връзка:

Мнение от Vesko » 18 Апр 2008 08:50

Do kolkoto e 18.04 vse pak utre shte ima li sbirka, kade i v kolko chasa? wink.gif

Публикувай отговор