ugabuga написа:e che ti kade shte gi vdignesh tia 150 na taia malka pista?
biggrin.gif koto si doide6 v bg i ima6 vreme 6te idem do pistata i 6te ti pokaja 4e moje i pove4e ot 150 i to sus suvsem stock kola koqto daje i ne e mnogo izpravna

Аха...затва пежо 106 и импреза сти дават еднакви времена, щото е много бърза тая писта....дет няма 400 метра права....Georgimitrovich написа:ugabuga написа:e che ti kade shte gi vdignesh tia 150 na taia malka pista?
biggrin.gif koto si doide6 v bg i ima6 vreme 6te idem do pistata i 6te ti pokaja 4e moje i pove4e ot 150 i to sus suvsem stock kola koqto daje i ne e mnogo izpravna
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
ugabuga написа:e che ti kade shte gi vdignesh tia 150 na taia malka pista?
diver написа:Аха...затва пежо 106 и импреза сти дават еднакви времена, щото е много бърза тая писта....дет няма 400 метра права....Georgimitrovich написа:ugabuga написа:e che ti kade shte gi vdignesh tia 150 na taia malka pista?
Аз твърдо ще дойда, ако успея да се натуткам.До сега съм болен и стой разглобена.Ще трябва когато съм свободен вечер да скърпа нещата за Съботата.Във другия случей ще трябва да я натоваря на платформата и със джипа да дойда до Загората biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifNedkow написа:19-20 е тази седмица интересуваме останали някой за тази среща biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif
май май се разтуриха работите... и на писта няма да се ходи явно...Nedkow написа:19-20 е тази седмица интересуваме останали някой за тази среща biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif
Абе я се стегни - аз примерно ходя с 2 деца. На дискотеки ли да ги заведа, що ли ? Ако нямаш пари - хората тук имат, полеко с глупостите laugh.gif Има коли с наляти петцифрени суми в тях, съобразявай се малко .....Speeddaemon 1 написа:Ето това имах в предвид.Защото като се види за какво се говори тук, за ресторанти и т.н.Ми то няма да стойш цяла нощ в тоя ресторант /не се знае на кой-каква му е мярката/ ще речеш-я да идем да си довършим някаде и по дикотеки... и то стааа.... Никой няма да си признае как няма кинти, а просто ще каже нещо оправдателно, как му се е наложило еди кво си...![]()
Ем то нетрябва ли и кинти за гориво...?
![]()
![]()
Друго ми е чудно. Каква е идеята да пишеш с червено? Трудно детство?Speeddaemon 1 написа:Ето това имах в предвид.Защото като се види за какво се говори тук, за ресторанти и т.н.Ми то няма да стойш цяла нощ в тоя ресторант /не се знае на кой-каква му е мярката/ ще речеш-я да идем да си довършим някаде и по дикотеки... и то стааа.... Никой няма да си признае как няма кинти, а просто ще каже нещо оправдателно, как му се е наложило еди кво си...![]()
![]()
![]()
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Повечето от колегите според мен не ги претисняват разходите, тъй като ще се съберат на 1-6 май, защото са повече почивни дни и не са си ги организирали по рано, като мен. Идеята за почивка им допадна повече от тази да се съберем заради Toyota, ако не си разбрал.Speeddaemon 1 написа:Ето това имах в предвид.Защото като се види за какво се говори тук, за ресторанти и т.н.Ми то няма да стойш цяла нощ в тоя ресторант /не се знае на кой-каква му е мярката/ ще речеш-я да идем да си довършим някаде и по дикотеки... и то стааа.... Никой няма да си признае как няма кинти, а просто ще каже нещо оправдателно, как му се е наложило еди кво си...![]()
![]()
![]()
мисля че се видя че парите не са най-големия проблем.Speeddaemon 1 написа:Ето това имах в предвид.Защото като се види за какво се говори тук, за ресторанти и т.н.Ми то няма да стойш цяла нощ в тоя ресторант /не се знае на кой-каква му е мярката/ ще речеш-я да идем да си довършим някаде и по дикотеки... и то стааа.... Никой няма да си признае как няма кинти, а просто ще каже нещо оправдателно, как му се е наложило еди кво си...![]()
![]()
![]()
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта