Съвет !!!
lacho
Мнение от Nedkow » 06 Апр 2008 20:53
Само дето щеше да пуши сиво biggrin.gif ако са гумички на маслото biggrin.giflacho написа:бягай да ти видят има едни гумички които се сменят според мен ти гори масло и си проверявай редовно маслото ако не го оправиш никакъв проблем не е и така да я караш само че ще сипваш масло честичко
Nedkow
LEXUS
lacho
Nedkow
Toyota_DX
lacho
- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Мнение от LEXUS » 06 Апр 2008 22:10
Що ме цитираш ,бе, човек? Това беше отправено към колегата lacho не към теб. biggrin.gif Много внимателно съм прочел и знам за какъв пушек говори,черен.Черен пушек от ауспуха не може да идва от горене на масло,а само от богата горивна смес.Естествено че не е облак черен дим като от дизел ,а е почти прозрачен черникав пушек при рязко изфорсирване на високи обороти,ясно ми е за какво става въпрос.Nedkow написа:ако си чел внимателно той каза черенLEXUS написа:Ее,чакай,ти как го подкара като простинал кон да бяга,между черен и синкав пушек има разлика.
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
LEXUS
Мнение от Nedkow » 06 Апр 2008 23:30
Извинявай явно аз не съм чел внимателно biggrin.gifLEXUS написа:Що ме цитираш ,бе, човек? Това беше отправено към колегата lacho не към теб. biggrin.gif Много внимателно съм прочел и знам за какъв пушек говори,черен.Черен пушек от ауспуха не може да идва от горене на масло,а само от богата горивна смес.Естествено че не е облак черен дим като от дизел ,а е почти прозрачен черникав пушек при рязко изфорсирване на високи обороти,ясно ми е за какво става въпрос.Nedkow написа:ако си чел внимателно той каза черенLEXUS написа:Ее,чакай,ти как го подкара като простинал кон да бяга,между черен и синкав пушек има разлика.
А мнението ти е изчерпателно

Nedkow
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Мнение от Kiki » 07 Апр 2008 10:52
Точно така!Форсирането на място на такива обороти води до големи усуквания на коляновият вал,което маже да доведе дори до неговото скъсванеMandata написа:Ако продължаваш да си правиш експерименти на 7000 оборота, скоро не само от ауспуха ще излиза черен дим, ами и главата ти може да изпуши laugh.gif
Последно промяна от Kiki на 07 Апр 2008 20:22, променено общо 1 път.
Kiki
Мнение от diver » 07 Апр 2008 14:53
е те валовете са от кашкавал и така се късат...тва да не е ауди...Kiki написа:...]Точно така!Форсирането на място на такива обороти води до голями усуквания на коляновият вал,което маже да доведе дори до неговото скъсване

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
diver
-
Мнение от PESHO OT MARS » 07 Апр 2008 18:06
Нема да обиждаш АУДИ много са си му здрави сите валове. А по въпроса на колегата не пипай нищо много хора така като гледам от одавна са забравили що е то карбуратор и какво е това ускорителна помпа и за какво служи и какъв е резултата на изхода
толкоз жокери би трябвало да стигнат biggrin.gif

толкоз жокери би трябвало да стигнат biggrin.gif
ex Toyota Carina E 2.0/16V AUTOMATIC
ex Toyota Corolla E90 1.3/12V EFI
ex Toyota Corolla E11 G6 1.3/16V
ex Toyota Corolla E90 1.3/12V
ex Toyota Starlet EP8 1.3/12V EFI 4-door
ex Toyota Starlet EP8 1.3/12V EFI 2-door
ex Toyota Carina E 1.6/16V
ex Toyota Corolla E90 1.3/12V EFI
ex Toyota Corolla E11 G6 1.3/16V
ex Toyota Corolla E90 1.3/12V
ex Toyota Starlet EP8 1.3/12V EFI 4-door
ex Toyota Starlet EP8 1.3/12V EFI 2-door
ex Toyota Carina E 1.6/16V
PESHO OT MARS
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Мнение от Kiki » 07 Апр 2008 20:19
Diver,това не съм го измислил аз. Пише го по дебелите книги, които явно не си чел за твое съжаление! Извинявам се!diver написа:е те валовете са от кашкавал и така се късат...тва да не е ауди...Kiki написа:...]Точно така!Форсирането на място на такива обороти води до голями усуквания на коляновият вал,което маже да доведе дори до неговото скъсване

Kiki
Toyota_DX
Мнение от diver » 07 Апр 2008 21:26
Ми аре де ограмоти ме малко. Дай нещо линкче, да почетеме и ние...Отдавна съм загубил броя на убити двигатели. Славя се като талантлив в таз насока и досега не съм успял да счупя нито един колянов вал, ма щом по дебелите книги го пише, така да бъде....Kiki написа:Diver,това не съм го измислил аз. Пише го по дебелите книги, които явно не си чел за твое съжаление! Извинявам се!diver написа:е те валовете са от кашкавал и така се късат...тва да не е ауди...Kiki написа:...]Точно така!Форсирането на място на такива обороти води до голями усуквания на коляновият вал,което маже да доведе дори до неговото скъсване

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
diver
Обратно към “Общи технически въпроси”
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru