Съвет !!!
- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Що ме цитираш ,бе, човек? Това беше отправено към колегата lacho не към теб. biggrin.gif Много внимателно съм прочел и знам за какъв пушек говори,черен.Черен пушек от ауспуха не може да идва от горене на масло,а само от богата горивна смес.Естествено че не е облак черен дим като от дизел ,а е почти прозрачен черникав пушек при рязко изфорсирване на високи обороти,ясно ми е за какво става въпрос.Nedkow написа:ако си чел внимателно той каза черенLEXUS написа:Ее,чакай,ти как го подкара като простинал кон да бяга,между черен и синкав пушек има разлика.
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
Извинявай явно аз не съм чел внимателно biggrin.gifLEXUS написа:Що ме цитираш ,бе, човек? Това беше отправено към колегата lacho не към теб. biggrin.gif Много внимателно съм прочел и знам за какъв пушек говори,черен.Черен пушек от ауспуха не може да идва от горене на масло,а само от богата горивна смес.Естествено че не е облак черен дим като от дизел ,а е почти прозрачен черникав пушек при рязко изфорсирване на високи обороти,ясно ми е за какво става въпрос.Nedkow написа:ако си чел внимателно той каза черенLEXUS написа:Ее,чакай,ти как го подкара като простинал кон да бяга,между черен и синкав пушек има разлика.
А мнението ти е изчерпателно

- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Точно така!Форсирането на място на такива обороти води до големи усуквания на коляновият вал,което маже да доведе дори до неговото скъсванеMandata написа:Ако продължаваш да си правиш експерименти на 7000 оборота, скоро не само от ауспуха ще излиза черен дим, ами и главата ти може да изпуши laugh.gif
Последно промяна от Kiki на 07 Апр 2008 20:22, променено общо 1 път.
е те валовете са от кашкавал и така се късат...тва да не е ауди...Kiki написа:...]Точно така!Форсирането на място на такива обороти води до голями усуквания на коляновият вал,което маже да доведе дори до неговото скъсване

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
-
Нема да обиждаш АУДИ много са си му здрави сите валове. А по въпроса на колегата не пипай нищо много хора така като гледам от одавна са забравили що е то карбуратор и какво е това ускорителна помпа и за какво служи и какъв е резултата на изхода
толкоз жокери би трябвало да стигнат biggrin.gif

толкоз жокери би трябвало да стигнат biggrin.gif
ex Toyota Carina E 2.0/16V AUTOMATIC
ex Toyota Corolla E90 1.3/12V EFI
ex Toyota Corolla E11 G6 1.3/16V
ex Toyota Corolla E90 1.3/12V
ex Toyota Starlet EP8 1.3/12V EFI 4-door
ex Toyota Starlet EP8 1.3/12V EFI 2-door
ex Toyota Carina E 1.6/16V
ex Toyota Corolla E90 1.3/12V EFI
ex Toyota Corolla E11 G6 1.3/16V
ex Toyota Corolla E90 1.3/12V
ex Toyota Starlet EP8 1.3/12V EFI 4-door
ex Toyota Starlet EP8 1.3/12V EFI 2-door
ex Toyota Carina E 1.6/16V
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Diver,това не съм го измислил аз. Пише го по дебелите книги, които явно не си чел за твое съжаление! Извинявам се!diver написа:е те валовете са от кашкавал и така се късат...тва да не е ауди...Kiki написа:...]Точно така!Форсирането на място на такива обороти води до голями усуквания на коляновият вал,което маже да доведе дори до неговото скъсване

Ми аре де ограмоти ме малко. Дай нещо линкче, да почетеме и ние...Отдавна съм загубил броя на убити двигатели. Славя се като талантлив в таз насока и досега не съм успял да счупя нито един колянов вал, ма щом по дебелите книги го пише, така да бъде....Kiki написа:Diver,това не съм го измислил аз. Пише го по дебелите книги, които явно не си чел за твое съжаление! Извинявам се!diver написа:е те валовете са от кашкавал и така се късат...тва да не е ауди...Kiki написа:...]Точно така!Форсирането на място на такива обороти води до голями усуквания на коляновият вал,което маже да доведе дори до неговото скъсване

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.