Здравейте колеги,
Наскоро сложих на колата газова уредба с бутилка на мястото на резервната гума. Сега си търся резервна гума тип патерица, за да мога да се възползвам максимално от пространството в комбито. Моля ви, ако някой има идея от коя марка и модел е подходяща нека да сподели. Детайлите са: Авенсис 1998 - 15" (195 / 60 R 15 - т.е. 615 мм височина) с пет гайки.
Предварително ви благодаря!
Резервна гума тип патерица за Авенсис 1998 - 15" пет га
ceco66
Re: Резервна гума тип патерица за Авенсис 1998 - 15" пе
Мнение от nojarq » 02 Апр 2008 23:13
[quote="ceco66"]Здравейте колеги,
Наскоро сложих на колата газова уредба с бутилка на мястото на резервната гума. Сега си търся резервна гума тип патерица, за да мога да се възползвам максимално от пространството в комбито. Моля ви, ако някой има идея от коя марка и модел е подходяща нека да сподели. Детайлите са: Авенсис 1998 - 15" (195 / 60 R 15 - т.е. 615 мм височина) с пет гайки.
Предварително ви благодаря![/quote]
Предварително ви благодаря![/quote]
nojarq
nojarq
ceco66
Мнение от diver » 03 Апр 2008 18:50
хм, що не разпиташ, за едни спрейове с размер на малък пожарогасител. Въздух под налягане с неква клес. Пробвано е върши чудна работа. Проблема е че не знам къде се продават...

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
diver
jingo
Мнение от the_rider » 04 Апр 2008 14:39
Патерицата става от Голф3 ГТИ, аз си взех такава за Карината и дори успях да я наглася права до стената на багажника в дясно. Уших и едно сиво калъфче от дамаска и монтирах един широк ластик за закрепването и заспа. Ръснах се 50 кинта за нея, а после намерих за 35 ама....на околовръстното на разклона за суходол, има една морга, там съм виждал, но преди 2-3 години..
централния отвор на голфовата патерица е по-широк, но като се има прадвид, че е за зор заман и с нея се кара бавно, мисля че не е проблем
централния отвор на голфовата патерица е по-широк, но като се има прадвид, че е за зор заман и с нея се кара бавно, мисля че не е проблем
the_rider
Мнение от horeishio » 07 Апр 2008 13:08
Аз съм направил СЪЩОТО като "the_rider", но я взех за 30 лв. 15 цола преди няколко месеца, но е с 2 см. по-ниска от 14'-ки ми гуми. Явно и цената може да е паднала още. Ако можеш си вземи 16', че горе-долу да ти стигне твоя размер.the_rider написа:Патерицата става от Голф3 ГТИ, аз си взех такава за Карината и дори успях да я наглася права до стената на багажника в дясно. Уших и едно сиво калъфче от дамаска и монтирах един широк ластик за закрепването и заспа. Ръснах се 50 кинта за нея, а после намерих за 35 ама....на околовръстното на разклона за суходол, има една морга, там съм виждал, но преди 2-3 години..
horeishio
Обратно към “Общи технически въпроси”
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru