Здравейте колеги,
Наскоро сложих на колата газова уредба с бутилка на мястото на резервната гума. Сега си търся резервна гума тип патерица, за да мога да се възползвам максимално от пространството в комбито. Моля ви, ако някой има идея от коя марка и модел е подходяща нека да сподели. Детайлите са: Авенсис 1998 - 15" (195 / 60 R 15 - т.е. 615 мм височина) с пет гайки.
Предварително ви благодаря!
Резервна гума тип патерица за Авенсис 1998 - 15" пет га
Резервна гума тип патерица за Авенсис 1998 - 15" пет га
Toyota Avensis estate 1998 4A-FE 16V 1.6 (1587ccm) 110hp
Re: Резервна гума тип патерица за Авенсис 1998 - 15" пе
[quote="ceco66"]Здравейте колеги,
Наскоро сложих на колата газова уредба с бутилка на мястото на резервната гума. Сега си търся резервна гума тип патерица, за да мога да се възползвам максимално от пространството в комбито. Моля ви, ако някой има идея от коя марка и модел е подходяща нека да сподели. Детайлите са: Авенсис 1998 - 15" (195 / 60 R 15 - т.е. 615 мм височина) с пет гайки.
Предварително ви благодаря![/quote]
Предварително ви благодаря![/quote]
Re: Резервна гума тип патерица за Авенсис 1998 - 15" пе
kakvo stava nameri li podhodq6ta rezervna guma
Патерицата става от Голф3 ГТИ, аз си взех такава за Карината и дори успях да я наглася права до стената на багажника в дясно. Уших и едно сиво калъфче от дамаска и монтирах един широк ластик за закрепването и заспа. Ръснах се 50 кинта за нея, а после намерих за 35 ама....на околовръстното на разклона за суходол, има една морга, там съм виждал, но преди 2-3 години..
централния отвор на голфовата патерица е по-широк, но като се има прадвид, че е за зор заман и с нея се кара бавно, мисля че не е проблем
централния отвор на голфовата патерица е по-широк, но като се има прадвид, че е за зор заман и с нея се кара бавно, мисля че не е проблем
Аз съм направил СЪЩОТО като "the_rider", но я взех за 30 лв. 15 цола преди няколко месеца, но е с 2 см. по-ниска от 14'-ки ми гуми. Явно и цената може да е паднала още. Ако можеш си вземи 16', че горе-долу да ти стигне твоя размер.the_rider написа:Патерицата става от Голф3 ГТИ, аз си взех такава за Карината и дори успях да я наглася права до стената на багажника в дясно. Уших и едно сиво калъфче от дамаска и монтирах един широк ластик за закрепването и заспа. Ръснах се 50 кинта за нея, а после намерих за 35 ама....на околовръстното на разклона за суходол, има една морга, там съм виждал, но преди 2-3 години..