Анкета за избор на дата на събирането!! Гласувайте !!
Re: за трети
От тук започва дискусията за срещата на 3-ти: http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?p=56007#56007alex0378 написа:Извинявам се за въпроса,но на трети къде казахте да е срещата

Toyota Avensis D4-D, 2.0, 116 hps, SOL, комби. Произведена в UK на 14.12.2003. Добрич-Варна с разход 3.6л/100км!
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
На св.Кирик, което е между Асеновград и Пловдивalex0378 написа:Извинявам се за въпроса,но на трети къде казахте да е срещата

Колкото до гласовете - до момента резултата е, че отиваме на 3-ти на ливадите....

Ааа, този път "подсъдимият" ще обикаля с чаша бира и само ще дава наставления. "По бързо момчета, белете още лук! Режете на ситно! По-ситно! Давайте картофите! Скарата ще изгасне! Бързо нов чувал с въглища! Хей, ти там - стига си се наливал с виното за маринатата на пържолите"Me4oKyX написа:На св.Кирик, което е между Асеновград и Пловдивalex0378 написа:Извинявам се за въпроса,но на трети къде казахте да е срещатаИдвай, че ще има подсъдим и ако знаеш и присъдата му ква е ..... Голямо плющене ще падне laugh.gif
Колкото до гласовете - до момента резултата е, че отиваме на 3-ти на ливадите....
Само накрая лично ще се захвана с обещаните още от предният път на Max-2 банани фламбе, карамелизирани за десерт.

Toyota Avensis D4-D, 2.0, 116 hps, SOL, комби. Произведена в UK на 14.12.2003. Добрич-Варна с разход 3.6л/100км!
roumen68 написа:Ааа, този път "подсъдимият" ще обикаля с чаша бира и само ще дава наставления. "По бързо момчета, белете още лук! Режете на ситно! По-ситно! Давайте картофите! Скарата ще изгасне! Бързо нов чувал с въглища! Хей, ти там - стига си се наливал с виното за маринатата на пържолите"
Само накрая лично ще се захвана с обещаните още от предният път на Max-2 банани фламбе, карамелизирани за десерт.
И членките - топлес с по едно палмово листо ... laugh.gif

не лъж...нямаш категория за рвмарке...аз пък нямам ремарке...jamie написа:Ако не мине котка път - там съм. Надявам се - с доста деца !
ПП: Имам багажно пространство доста по принцип - ако трябва да се мъкне нещо (може и ремарке - ако е налично).

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
можеш да ме друпнеш сещаш се къде biggrin.gif Последно един празен двуколеник докат теглих от надежда до стрелбище, ме спираха 3 пъти и единственото дет искат беше е-категория...jamie написа:Абе до 700 кила мога да дърпам без категория бе.
Освен ако пак не са оакали драстично закона .....

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
-
Моля желаещите за 3-ти Май да напишат в темата:
- колко човека ще водят със себе си, от какъв тип и от колко на брой стаи ще имат нужда.
За да могат да се запазят навреме и да не бъдем неприятно изненадани ако свършат свободните стаи.
http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?p=56776#56776
- колко човека ще водят със себе си, от какъв тип и от колко на брой стаи ще имат нужда.
За да могат да се запазят навреме и да не бъдем неприятно изненадани ако свършат свободните стаи.
http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?p=56776#56776