Клубна Среща на 19-ти Април 2008 г.

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор
Аватар
Nedkow
Благодарил/а: 1 път

Мнение от Nedkow » 30 Мар 2008 01:03

Wolfcho написа::thumbsup: но от сега да кажа, ще закъснея ще мога да дойда чак към 18 19 часа ...
Това не е проблем и в 22:00 или по късно пак ще те приемем :thumbsup:

Speeddaemon 1
Обратна връзка:

Мнение от Speeddaemon 1 » 30 Мар 2008 10:07

Някой около Плевен ще има ли да се водим.И след като е на 19... във колко чеса...? unsure.gifКво решихте-във ресторант ли, или на мегдана.И как да намерим мястото ако е на мегдана... wacko.gif
korolla-konspekt

Аватар
Corolla_E9

Мнение от Corolla_E9 » 30 Мар 2008 10:56

май ще остава идеята да сме на открито... харесъл съм 2-3 места.. обаче има проблем.. пътя до там е кофти.. и аз с королата едвам минавам затова требе се измисли :/

Аватар
lpcrooks

Мнение от lpcrooks » 30 Мар 2008 21:07

Моля, погледнете другата тема за срещите (дето е 40 и кусур страници и е важна). Има едно друго предложение в нея. Моля, всеки да каже как му се струва wink.gif

Аватар
Nedkow

Мнение от Nedkow » 30 Мар 2008 23:54

Утре може някой да каже, че иска за 24Ти май, защото тогава му е удобно, а бе аз искам за нова година да я направим.
15 сме за 19.04.08 така че 19ти mad.gif mad.gif mad.gif

Аватар
lpcrooks

Мнение от lpcrooks » 31 Мар 2008 13:12

Nedkow написа:Утре може някой да каже, че иска за 24Ти май, защото тогава му е удобно, а бе аз искам за нова година да я направим.
15 сме за 19.04.08 така че 19ти mad.gif mad.gif mad.gif
Съгласен съм, само дето за Май можем да сме 25... wink.gif

Аватар
Wolfcho

Мнение от Wolfcho » 31 Мар 2008 13:49

Аз твърдо отпадам за 19 звъннаха ми, че съм на работа ... ем ако за Май месец ще има за тогава оставам dry.gif
Nihon No Kuruma

Аватар
max-2
Благодарил/а: 42 пъти
Получена  благодарност: 110 пъти

Мнение от max-2 » 31 Мар 2008 21:46

На мен ми допада идеята за "Св. Кирик", предполагам, че никой няма да дойде и на двете сбирки, така че искам да помоля колегата lpcrooks да направи една анкета-да не се отваря още една тема.
Carina E 4AFE LB 1992

Аватар
lpcrooks

Мнение от lpcrooks » 31 Мар 2008 22:01

max-2 написа:На мен ми допада идеята за "Св. Кирик", предполагам, че никой няма да дойде и на двете сбирки, така че искам да помоля колегата lpcrooks да направи една анкета-да не се отваря още една тема.
Ти си голям оптимист бе laugh.gif Ще пуснем анкета, споко. Ама някой друг, че аз не съм много вещ... mellow.gif

roumen68
Обратна връзка:

Мнение от roumen68 » 31 Мар 2008 22:19

lpcrooks написа:
max-2 написа:На мен ми допада идеята за "Св. Кирик", предполагам, че никой няма да дойде и на двете сбирки, така че искам да помоля колегата lpcrooks да направи една анкета-да не се отваря още една тема.
Ти си голям оптимист бе laugh.gif Ще пуснем анкета, споко. Ама някой друг, че аз не съм много вещ... mellow.gif
Ами парeн каша духа wink.gif
На миналогодишното събиране имаше 5-ма твърди кандидати от този форум за сбирката. От тях само Мax-2 дойде! Така че и той като мен вече е наясно, че 5 потвърдили не значи 5 дошли, за съжаление laugh.gif
Toyota Avensis D4-D, 2.0, 116 hps, SOL, комби. Произведена в UK на 14.12.2003. Добрич-Варна с разход 3.6л/100км!

Аватар
lpcrooks

Мнение от lpcrooks » 31 Мар 2008 23:05

roumen68 написа:
lpcrooks написа:
На миналогодишното събиране имаше 5-ма твърди кандидати от този форум за сбирката. От тях само Мax-2 дойде! Така че и той като мен вече е наясно, че 5 потвърдили не значи 5 дошли, за съжаление laugh.gif
Съгласен... Ще ги видим колко са сериозни сега...

Аватар
Nedkow

Мнение от Nedkow » 31 Мар 2008 23:12

roumen68 написа:
lpcrooks написа:
Ти за това ли се включи за да развалиш и тази среща mad.gif

Аватар
lpcrooks

Мнение от lpcrooks » 31 Мар 2008 23:17

Nedkow написа:Ти за това ли се включи за да развалиш и тази среща mad.gif
1. Аз го помолих
2. Да развали и тази? Че той сам е организирал предишната и е бил 1 от 2-мата посетили я... Както сам виждаш, Wolfcho и Me4oKyX, както и самия Румен, няма да могат да дойдат на тази на 19-ти. На Corolla_E9 като че ли също му е по-удобно Май... max-2 също... На мен май ми излиза пътуване по работа на 19-ти... Виж колко станахме до тук... С мен ще дойдат няколко момчета, които иначе няма да дойдат, както и с Ме4оКуХ и Румен. Просто кажи дали ще ти е удобно Май. Целта е да дойдат колкото се може повече хора. Не да се съберем 5 човека... Заради това мислим за оптимален вариант wink.gif

roumen68
Обратна връзка:

Мнение от roumen68 » 31 Мар 2008 23:54

Nedkow написа:
Ти за това ли се включи за да развалиш и тази среща mad.gif
Колега Nedkow,
нямам идея нищо да развалям. За всеки влак си има пътници. То разбира се - зависи и какъв е влака де cool.gif
Ще споделя нещо - отдавна не бях влизал във форума. Намериха ме някои членове, които търсят алтернатива на това събиране на 19-ти. И знаят за Свети Кирик. Така се включих и аз, за съжаление - доста късно.
Ако можех да пътувам на 19-ти - щях да предложа да се смени мястото и да отидем на вече изпитаната и работеща схема с пикник на Св. Кирик. Ако нямаше желание за промяна от останалите - щях разбира се да кажа едно ОК и да дойда с удоволствие на баните. По добре е така, отколкото без нищо.
Нооо. Аз не мога да дойда на 19-ти. Оказва се, че има и други хора, които също не могат. И не само това, а предпочитат изцяло другият вариант. Така се получава, че в края на Април и началото на Май се събират доста почивни дни. И аз търсех вариант да си направя почивка. След като ми се обадиха от форума - реших, че можем да опитаме с второ събиране, именно в празничните дни. И за съжаление - това са последните повечко почивни дни преди летните отпуски. Затова това второ събиране се планира за тогава - твърде близо до първото, но просто няма за кога нататък да се отложи. През юни вече всеки ще иска да се топне в морето и до никакво събиране или пикник няма да му е.

Когато разбрах, че има вече насрочена дата за 19-ти, между другото ми стана доста чудно. Защо тогава, при условие, че идва и Великден и 6 почивни дни веднага след това? Защо някой си трябва да бърза след работа в петък вечер да се приготвя за пътуването, да измине няколкостотин километра за една бърза среща, да бърза да се връща после и да се приготвя за работа от понеделник? От моя гледна точка това си е недомислие. При толкова почивни дни след това.
После - защо точно Баните? ОК, не е лошо място, бил съм там, но освен хотели какво друго има?

Затова моята алтернатива е за 3-ти...6-ти Май. Спокойно, без бързане и без претупване на нещата, истинска почивка сред истински красива природа. От 1-ви до 3-ти всеки може да приключи с повечето други задачки, да си почива и спокойно да се притотви за мероприятието. Което също така ще бъде и за по-дълго време.
Аз смятам, че това е правилното. После от 3-ти до 6-ти шанса времето да е по хубаво и топло е много по-голям!

Така че събирането на 19-ти ще си бъде една среща, а моето предложение за другото събиране е не само среща, а и почивка.
В това е разликата между двата варианта.
Toyota Avensis D4-D, 2.0, 116 hps, SOL, комби. Произведена в UK на 14.12.2003. Добрич-Варна с разход 3.6л/100км!

Аватар
Nedkow

Мнение от Nedkow » 01 Апр 2008 00:11

През май мога на 9-10 или на 23-24 ако никой няма да ходи на 19.04.08 закрийте тази тема и си ходете 5-6човека и ли са мо Румен на 1-6.05 :thumbsup:

Публикувай отговор