Това не е проблем и в 22:00 или по късно пак ще те приемемWolfcho написа:но от сега да кажа, ще закъснея ще мога да дойда чак към 18 19 часа ...

Ти си голям оптимист бе laugh.gif Ще пуснем анкета, споко. Ама някой друг, че аз не съм много вещ...max-2 написа:На мен ми допада идеята за "Св. Кирик", предполагам, че никой няма да дойде и на двете сбирки, така че искам да помоля колегата lpcrooks да направи една анкета-да не се отваря още една тема.
Ами парeн каша духаlpcrooks написа:Ти си голям оптимист бе laugh.gif Ще пуснем анкета, споко. Ама някой друг, че аз не съм много вещ...max-2 написа:На мен ми допада идеята за "Св. Кирик", предполагам, че никой няма да дойде и на двете сбирки, така че искам да помоля колегата lpcrooks да направи една анкета-да не се отваря още една тема.
Съгласен... Ще ги видим колко са сериозни сега...roumen68 написа:Ами парeн каша духаlpcrooks написа:Ти си голям оптимист бе laugh.gif Ще пуснем анкета, споко. Ама някой друг, че аз не съм много вещ...max-2 написа:На мен ми допада идеята за "Св. Кирик", предполагам, че никой няма да дойде и на двете сбирки, така че искам да помоля колегата lpcrooks да направи една анкета-да не се отваря още една тема.![]()
На миналогодишното събиране имаше 5-ма твърди кандидати от този форум за сбирката. От тях само Мax-2 дойде! Така че и той като мен вече е наясно, че 5 потвърдили не значи 5 дошли, за съжаление laugh.gif
Ти за това ли се включи за да развалиш и тази срещаroumen68 написа:Ами парeн каша духаlpcrooks написа:Ти си голям оптимист бе laugh.gif Ще пуснем анкета, споко. Ама някой друг, че аз не съм много вещ...max-2 написа:На мен ми допада идеята за "Св. Кирик", предполагам, че никой няма да дойде и на двете сбирки, така че искам да помоля колегата lpcrooks да направи една анкета-да не се отваря още една тема.![]()
На миналогодишното събиране имаше 5-ма твърди кандидати от този форум за сбирката. От тях само Мax-2 дойде! Така че и той като мен вече е наясно, че 5 потвърдили не значи 5 дошли, за съжаление laugh.gif
1. Аз го помолихNedkow написа:Ти за това ли се включи за да развалиш и тази среща
Колега Nedkow,Nedkow написа:
Ти за това ли се включи за да развалиш и тази среща![]()
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 10 госта