Здравейте,
скоро си купих Тойота Ярис - 2000 година...
Маниак съм на тема музика, а се оказва, че е доста сложно да ми поставят такава. Опитвам се да намеря телефони на представителите на Тойота за България - в сайта им няма телефон за връзка. Трябва ми оригинален чейнджър на тойота - друг не можело да се сложи.
Някой ако знае къде могат да ми поставят музика, или телефони, или пък друг вариант да пише.
Благодаря.
Въпрос за музика в Тойота
Въпрос за музика в Тойота
Това е текстови блок, който може да бъде прикачен в края на съобщенията, които пускате. Има ограничение от 255 символа
- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
ако си недалеч от пловдив иди до BOSCH-а,до него има една фирма за аларми и музики,много професионално работят.просто не съм виждал друга такава фирма в бг.трябва да потърся имах визитна картичка.
правят и други работи,напр. парктроници.
ps: това за ориг. аксесоари наистина не е добра идея.първо,че е неоправдано скъпо и освен това не всичко е толкова добро качество.
за пример ще дам ориг. cd-радио в моя рав,което е под всякаква критика,макар че е мацушита,made in japan.малко да се влоши обхвата и почва да бръжди,а cd плеъра прескача понякога.издържах няколко месеца и си сложих стария,който работи без грашка.
мисля че при твоя ярис също като при мен трябва да се поръча една радио-бленда за да може да се вгради стандартно din-радио,но става без проблем.
правят и други работи,напр. парктроници.
ps: това за ориг. аксесоари наистина не е добра идея.първо,че е неоправдано скъпо и освен това не всичко е толкова добро качество.
за пример ще дам ориг. cd-радио в моя рав,което е под всякаква критика,макар че е мацушита,made in japan.малко да се влоши обхвата и почва да бръжди,а cd плеъра прескача понякога.издържах няколко месеца и си сложих стария,който работи без грашка.
мисля че при твоя ярис също като при мен трябва да се поръча една радио-бленда за да може да се вгради стандартно din-радио,но става без проблем.

-
- Обратна връзка:
Re: Въпрос за музика в Тойота
Marchela написа:Здравейте,
скоро си купих Тойота Ярис - 2000 година...
Маниак съм на тема музика, а се оказва, че е доста сложно да ми поставят такава. Опитвам се да намеря телефони на представителите на Тойота за България - в сайта им няма телефон за връзка. Трябва ми оригинален чейнджър на тойота - друг не можело да се сложи.
Някой ако знае къде могат да ми поставят музика, или телефони, или пък друг вариант да пише.
Благодаря.
Пич, аз ползвам услугите на "тояга".Щом вграждат на ламборгини, и ти ще останеш доволен.Аз съм със 2000 вата.Или поне така ми казаха.Успех.

korolla-konspekt